- 16 Ekim 2008
- 266
- 16
- 118
- 39
nereden baslasam ne desem bilemiyorum....
tek derdin bu olsun der geçersiniz belki...
öğrenciyim bekarım ve aşk acısı çekiyorum...
ömer benim herşeyim aslında ama bir haftadır ayrıyız onunla.
beni istemediğini söyledi bir hafta önce odamda esyan kalmasın dedi...
bende çıkıp gittim gece saat1 de evden...
sanki o zamandan bu yana hersey donuk herşey kıpırtısız hayatımda...
çok özlüyorum onu tenini kokusunu ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum...
asıl konu şu...
yeni biri var suan arkadasım ben ööle görebiliorum ama o çok istiyo benimle olmayı
söyledim ona ben yapamam dedim baskasını seviyorum seni yarı yolda bırakırım üzülürsün dedim ben yinede varım bu yolda dedi bana.çok şeker çok sevimli ama gel gör ki yüreğim ömer diyo baska birşey demiyooo
öyle bi durum ki bu ömeri görmüyorum bir haftadır ama hep resmi yanımda bi dakika olsun ömerin resmine bakınca dier sahsın yüzü gözümün önüne bile gelmiyo...
o derece bende ben onun için herseyden vazgecmeye razıyım yeterki yanında olayım ama o beni hiiç takmıyo...
ben ne yapayım onu unutmak için hayatıma almalımıyım yeni birini ona bu kadar aşıkken...:1no2:
bence hayır yapamam sizce....
bana bi fikir veriiin
tek derdin bu olsun der geçersiniz belki...
öğrenciyim bekarım ve aşk acısı çekiyorum...
ömer benim herşeyim aslında ama bir haftadır ayrıyız onunla.
beni istemediğini söyledi bir hafta önce odamda esyan kalmasın dedi...
bende çıkıp gittim gece saat1 de evden...
sanki o zamandan bu yana hersey donuk herşey kıpırtısız hayatımda...
çok özlüyorum onu tenini kokusunu ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum...
asıl konu şu...
yeni biri var suan arkadasım ben ööle görebiliorum ama o çok istiyo benimle olmayı
söyledim ona ben yapamam dedim baskasını seviyorum seni yarı yolda bırakırım üzülürsün dedim ben yinede varım bu yolda dedi bana.çok şeker çok sevimli ama gel gör ki yüreğim ömer diyo baska birşey demiyooo
öyle bi durum ki bu ömeri görmüyorum bir haftadır ama hep resmi yanımda bi dakika olsun ömerin resmine bakınca dier sahsın yüzü gözümün önüne bile gelmiyo...
o derece bende ben onun için herseyden vazgecmeye razıyım yeterki yanında olayım ama o beni hiiç takmıyo...
ben ne yapayım onu unutmak için hayatıma almalımıyım yeni birini ona bu kadar aşıkken...:1no2:
bence hayır yapamam sizce....
bana bi fikir veriiin