olur mu ki

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
kızlar slm belki çok basit bi dert ama ablamın kınası için öle bi elbise almışım ki ayakkabı bulamıyorum
$1.webp
elbisenin altına
https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/...isk_669_vizon_deri/4063066968100#.UbGiDOdM855
bu ayakkabı olur mu

Bu elbisenin altına altına o gösterdiğin 2 ayakkabı da olmaz. Ben şimdi sana bi ayakkabı göstercem az bekle:10:

Geldim :10:

Canım kına gibi önemli bi güne, napacan o tarz kapalı burunlu ayakkabı giyip :19: Hem de havalar sıcak :19: Pişersin pişer :30:

Bak bu tarz ayakkabılar o elbisenin altına daha güzel olur, ve daha hoş görüntü verir elbiseyle birlikte.

a81.jpg

622s.jpg
bu ayakkabının rengi senin elbisen için fazla koyu, daha yumuşak bi ton olması daha iyi olur, ama model olarak gör diye ekledim.
Hotiç H13382 Camel | Zizigo
Stylistpick Jill Vizon | Zizigo
Shaka 516005 Kahverengi | Zizigo
Shop&Shoes TR 305 Pembe | Zizigo

burdaki ayakkabılara da bi bak istersen, model olarak kafanda belirle, rengi bulması kolay olur.

hayır bu ayakkabı olmaz topuygu cok kısa modern degıl ama o renklerde platform ayakkabı hereyrde vardır yanı

merhaba canım bence https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/k...0#.UbGiDOdM855 bu olur. diğeri daha çok günlük hayatta kullanılabilir. özel bi gün olduğuna göre rugan olan daha güzel bence. elbisenin içinde de var o ayakkabının tonundan. bence şık olur gayet. ama diğer arkadaşların da dediği gibi kına gibi özel bi günde o topuk az kaçmış biraz. daha yüksek topuklu açık bi ayakkabı düşünebilirsin. ben de atıcam bikaç model birazdan dönerim

Son düzenleme:
arkadaşa katılıyorum. elbısenın içinde yer alan pembe tonlarında sectığın modelden daha topuklu yukardakı modellerı tercıh edebılırsın. ama sıyah olmasın.

evet siyahla yanyana koymuslar resımı kesemedım :):) hem sivri burunlu ve platformsuzlar bu yıl moda :)

zizigo ya bakayım orda güzel ayakkabılar var gibi
kızlar ben topuklu da fazla yürüyemiyorum
o yüzden hafif topuklu bakıyorum
ama vizon ve pudra aklıma yattı açıkcası

geldiim... şimdi bulduklarımın linklerini atıyorum aşağıya.

High K.C Vizon-Süet Ayakkabı 0045 HIGH K.C | Trendyol
High K.C Pudra Süet Ayakkabı 0057 HIGH K.C | Trendyol
High K.C Vizon Rugan Ayakkabı 0057 HIGH K.C | Trendyol
High K.C Vizon Ayakkabı 0057 HIGH K.C | Trendyol
Hakiki Deri Şal Bej Yeşil Ayakkabı 3YITA0048 İnce Topuk | Trendyol (bu modelin renkleri hoşuma gitti elbisene uymayabilir ama gör istedim)
http://s.trendyol.com/Assets/ProductImages/14428/4386486086476_1_org_thumb.jpg
Hakiki Deri Pudra Ayakkabı 3YITA0023 İnce Topuk | Trendyol (bu model de kına için harika bence)
Bej Ayakkabı 3YITA0109 İnce Topuk | Trendyol (bu da hem sade hem tatlı olduğu için. anladığım kadarıyla çok yüksek topuklu istemiyosun)
Pembe Puantiyeli Ayakkabı 2YLKA0048 İnce Topuk | Trendyol

bikaç tane daha bulmuştum ama kapandı site. o yüzden ekliyemedim linkleri. ama istersen terandyoldan bakabilirsin birsürü çeşit var ayrıca da fiyatları gayet uygunn...

İnşallah yardımcı olabilmişimdir canım...

High K.C Pudra Süet Ayakkabı 0057 HIGH K.C | Trendyol
High K.C Vizon Rugan Ayakkabı 0057 HIGH K.C | Trendyol
Hakiki Deri Şal Bej Yeşil Ayakkabı 3YITA0048 İnce Topuk | Trendyol

zinarcım arkadaşın gönderdiği yukarıdaki linklerden ben de bunları beğendim
Yürüyemesen de bigüncükten bişey olmaz canıımyüksek topuklu giyin :1:
Kısa topuklular orta yaş üstü gibi oluyor ya artık
Daha renkli modeller de tercih edebilirsin tarzın mı bilmiyorum ama sadece bi fikir :)

sağol buketçim
ama aldım ayakkabıyı açık vizon elbiseye uydu valla
hemde az topuklu yürüyebileceğim :)

Back
X