- Konu Sahibi desert06rose
-
kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. buna benzer bir olay da biz sevgilimle yaşadık..ailesi başkasınla evlendirmeyi düşünüyo olmasın?buda ailesine hayır diyemeyen erkeklerden falan olabilir yani çünkü durup dururken böle bişey denmez saçmaa! var bunun altında bişey!!!!! fakat sen sevdiğinden eminsen diyecek laf yok boşa kuruntu yapma denir!!!!üzme kendini herşey olacağına varır... Allah'ımız hayırlısını nasip etsin....:teselli:
inş daim olur canım..heralde nişanlandın sevdiğinle :uhm:
bilmiyorum canım onu zaman gösterir..ama ben sanmıyorum sadece korkusu var babasına konuyu açtığında başta büyük amcası (söz sahibi olan kişi) ben yabancıdan kız almam deyince babasıda onaylamış ondan sonra korku oluştu onda..kader..alnıma yazıldıysa zaten evleniriz
Mutlaka içimizde vardır sevipte sevdiğinin başkasının olduğuna şahit olan..Allah kimseye göstermesin..ben duyunca gözlerim doldu yaşayanlara Allah sabır versin..:Saruboceq:
Dün sevdiğimle msn de konuşurken hiç beklemediğim bi anda fatos olurda bıgun benden vazgecersen ayrılırsak senı hıc unutmucam ben die bi cümle kurdu şaşırdımm :1shok: sen beni bırakmazsan ben seni ASLA bırakmam dedim..Allah korusunda baskasıyla evlensemde sen hep aklımda olursun deyince acayip kötü oldum gözlerim doldu.. senağlama sonra öle bişi olursa diyom aşkım yani bunu bil diye yani o zaman turan beni unutmuşmudur diye düşünme diye ekledi..korkumdan aklıma bile getirmiyorum öle bişeyi hiç düşünmek istemiyorumm :çok üzgünüm: ALLAH'IM KıMSEYı SEVDıKLERıNDEN AYIRMASIN..:Saruboceq:
SEVDıĞıNE KAVUŞAMAYANLAR,ELLERıN OLANLAR ŞUANDA NE DURUMDASINIZ HALA ıÇıNıZDE ONU YAŞATIYO MUSUNUZ GEÇEN YILLARA ıNAT PAYLAŞALIM??
Nasılda peşin konuşuyorsunuz. "BUNU DİYEN ADAMDAN ADAM OLMAZ"
Tamam.. harcadın adamı iki dakikada...:bbo: bu iki kelimedenmi anladınız.. adam olmayacağını.
Senin durumuna birşey diyemem.. allah bozmasın..
Ama muradına henüz ermemiş insanlara bu kadar önyargılı olmayın...
yahu bu erkeklerin cidden beyni çalışmıyor yada bazı kadınlar çok saf....sana böyle bişi diyor ve sende ağlıyorsun,üzülüyorsun.....buna ancak gülünür....ayolll adam başkası ile evleniyorsa zaten seni unutmuştur..unutmadı ise neden evleniyor...aaa ben seni seviyorum ,sevgiyi aşkı sende yaşıyorum ,ama cinselliğide yaşayayım ,çocuğumda olsun ,ütümde yapılsın.yuvam olsun ama ben seni seveceğim...
yahu bu kadar basit yalanlara nasıl inanıyorsunuz hayret ediyorummm
Cok sevenlerin ayrilip, baskalariyla evlendiklerini, ama yinede o eski sevgililerini unutamadiklarini duymadiniz mi hic?
Evet, seven insan sevdigini ne olursa olsun birakmaz. Hic bir bahanenin ardina siginmaz.
Ama birde kader ve alinyazisi var. Olmayinca olmuyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?