- Konu Sahibi desert06rose
-
işte benimde sölemek istyediğim bu kimisi böle unutuyo eşini seviyo..kimisininde herşeye rağmen hep o aklında kalıo...
canım 10 yıl sonra ayrılmakta hiç kolay deil yine hayatını iyi devam ettirebilmişsin :1hug:
tucecim şok oldum :1shok: şimdi mutluysan önemli olan bu tatlım yerimseniben
şaşırıyo insan işte :S içime korku düşüyo :çok üzgünüm:
insan dünyanın sonu geldi sanıyor ama geçiyor, 10 yıllık bir ilişki bile unutulabiliyor ama allah kimselere yaşatmasın o süreci, çok çok zor, o yüzden hep arkadaşlarıma diyorum ben sizin değerinizi bilen insanlara verin sevginizi, emeğinizi, zamanınızı...
ah tucecım ya...
10 sene dıyorsun ya..
cok fena oldum valla... daha 3 senemız dolmadı bizim o kadar çok anı o kadar çok fazla şey var ki..
10 sene ne demek ya..
Allah kimseye yaşatmasın..
allah düşman başına vermesin canm :teselli:
valla çok zor bi durum...atlatmşsın çok şükür ne mutlu sana
benmde tanıdıgım var 10 yıl çıktılar çocuk bıraktı sonra..
erkek gtti evlendi hemen,şimdi ki eşi hastalktan kurtulmuyo a.s o kadar verilen emeege yazık...
inş bize deger veren insanlarla karşılaşırz hep :1hug:
Hayırlısı ne ise o olsun canım Artık Allahımdan hayırlısnı dilemekten başka birşey yapmıyorum. ve anlıyorum ki aslında geçirilen senelerin hiçbir önemi yok. herşey nasip kısmet meselesi.şakalaşırdık üniversiteden arkadaşlarla işte siz ne zamandır berabersiniz falan diye yarışırdık, şimdi o arkadaşlarımız birbirleriyle evlendiler, çocukları oldu. tuhaf adalaydacım ama benim karşıma onu bana asla hatırlatmayacak kadar iyi birisi çıktı, herkes bu kadar şanslı olmuyor biliyorum.
3 yıl da güzel bir zaman, allah ayırmasın
Hayırlısı ne ise o olsun canım Artık Allahımdan hayırlısnı dilemekten başka birşey yapmıyorum. ve anlıyorum ki aslında geçirilen senelerin hiçbir önemi yok. herşey nasip kısmet meselesi.
ah kızlar hepsi aynı galiba bizim ilişkimizde 7 yıl bitti dün gece msjlaşırken ki biz eylülde nişanlanıyrduk sen atanmadan evlenemeyiz dedi geçim sıkıntısı çekemezmiş offf ömrünün sonuna kadar atanmamımı beklycen bir gün bıkarsın dedim biraz daha sabredbilirm olmazsa evlenmem kimseylede evlenmem dedi ama sevgili olarak hep yanında kalırım dedii ne demek şimdi bu anlamadım bilmyrm kızlar bilmyrm bildiğim tek şey hepsi aynıııı saçmalıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?