E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi desert06rose
-
ilk zamanlar acı veriyo ama zamanla unutuluyo dünyanın sonu değil sonuçta
Demekki baski karin agrilari var ve yavastan zemin hazirliyo ayrilik icin
bunu diye adamdan hayır gelmez. ne demek olurda başkasıyla evlenicek... eşimle flört döneminde 15 ay ayrıydık döndüm evlenmeye karar verdik. her zaman demişti olursa seninle olmazsa hayatta evlenmem diye eşim 32 yaşında 3 aylık evliyiz. ve eminim ben olmasam asla kimseyle aynı yastığa baş koymazdı.
klava:
bende birseyler yazayım bu konuda bensiz yasayamacagını soyleyen biriyle birlikteydim sensiz hayatın tadı yok derdi sen olmazsan hayat da olmaz derdi ama şimdi 1 yılllık evli ve cok mutlu beni düşünmüyor bile oyuzden aşk meşk yalan yaaa valla yaşasın aşkdan nefret edenlerrrr
sorun da burda erkekler guzel yapıyorlar bunu kandırma işini o kadar masumca içten söyleme moduna giriyorlar ki gercek sonradan cıkıyor ortaya
Mutlaka içimizde vardır sevipte sevdiğinin başkasının olduğuna şahit olan..Allah kimseye göstermesin..ben duyunca gözlerim doldu yaşayanlara Allah sabır versin..:Saruboceq:
Dün sevdiğimle msn de konuşurken hiç beklemediğim bi anda fatos olurda bıgun benden vazgecersen ayrılırsak senı hıc unutmucam ben die bi cümle kurdu şaşırdımm :1shok: sen beni bırakmazsan ben seni ASLA bırakmam dedim..Allah korusunda baskasıyla evlensemde sen hep aklımda olursun deyince acayip kötü oldum gözlerim doldu.. senağlama sonra öle bişi olursa diyom aşkım yani bunu bil diye yani o zaman turan beni unutmuşmudur diye düşünme diye ekledi..korkumdan aklıma bile getirmiyorum öle bişeyi hiç düşünmek istemiyorumm :çok üzgünüm: ALLAH'IM KİMSEYİ SEVDİKLERİNDEN AYIRMASIN..:Saruboceq:
SEVDİĞİNE KAVUŞAMAYANLAR,ELLERİN OLANLAR ŞUANDA NE DURUMDASINIZ HALA İÇİNİZDE ONU YAŞATIYO MUSUNUZ GEÇEN YILLARA İNAT PAYLAŞALIM??
heralde hayatın ne getireceğini bilmediğinden söledi..korkuyo ya olmazsa evlenemessek diye..biraz ailesi istemioda o yüzden
canım bu sözlerin benim aklıma bazı şeyleri getirdi.. ilk mesajını okuduğumda bir erkek durup dururken bunu söylemez mutlaka (çok sevdiği halde) bu evliliği etkilemek isteyen faktörler vardır diye düşündüm ki aşağıda ikinci mesajını gördüm. Allah etmesin allah ayırmasın sizi inşallah ama ben de aynı şeyi yaşadım ha bir fark vardı durup dururken konuyu açtığında bigün evlenirsem demiyordu bir gün ayrılırsak başkasıyla asla evlenmem diyordu ki ben o zamanlar ailesinin karşı çıktığını da bilmiyordum sonradan öğrendim. velhasıl 3 sene ailesiyle savaştı ama sonunda onlar kazandı ayrıldık. gerçekten çok acı, çok zor zamanlar geçirdim. hala seviyormuyum hayır çünkü şuan hakkımda daha hayırlı olduğunu düşündüğüm bir erkekle beraberim ve allah izin verirse vuslata ericez. sadece ilk aşk unutulmuyor bunun farkındayım..
ne olursa olsun alnımızda yazılanı ya da Allahın biz kullar için hangi hayırlı kişiyi seçtiğini bilemeyiz ben şuan çok mutluyum allah seninde hakkında hayırlı mutluluklar nasip etsin canım..
unutuluyor bir süre sonra. yaşadım
ama zaman herşeyi ilacı
hakkımızda herşeyin hayırısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?