Olur ya evlenemezsek...=(

ilk sewdiğimdi, 8 yıl çıktık.. çok çaba sarfettim ama olmadı, bende ayrıldım..

hayatıma giren 2. kişiyle nişanlyım şuan, we seneyede ewlenioruz inşş:Saruboceq:

okadar mutluyumki kelimelerle anlatamam, hayatımın en doğru kararını wermişim diorm, we hergece yatağıma yattığımda Allaha şükrediorum karşıma böle bi insan çıkardığı için..

Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimiziopuyorumnanaktan

galiba ailesi gözüne bi başkasını kestirmiş yada seni ailesinin istemeyeceğini düşünüyor olabilir.Sorsana ona olmazsa neden olmazmış onun açısından...

Ya bu nasil erkek???? Bu nasil adam???? Sana TEK sözüm sudur, kizlar hepiniz aklinizda bulundurun: GERCEKTEN seven erkek feristahi gelip karsi ciksa YINEDE sevdigini ALIR. Ailem istemiyo, babam onaylamiyo bunlarin hepsi fasafiso ve YALAN cünkü öyle olsa bile SEVEN erkek ASLA vazgecmez KIM NE DERSE DESIN.

ilk zamanlar acı veriyo ama zamanla unutuluyo dünyanın sonu değil sonuçta

evet deil canım ama unutulmuoda zmnla eğer gerçekten sevdiysen kalbinin bi köşesinde kalıyo yara olarak ve heran ya bi isimle ya yürüdüğün yolda ya da gezdiğin sokakta anımsıyosun o yaran tekrar tekrar kanıyo malesef :1no2:

Umarim yoktur ama öyle bi söz söylemesi bile cok anormal cünkü bu bir gercekki, bi erkek gercekten sevdiginden hic kimse ugruna vazgecmez.

Nasılda peşin konuşuyorsunuz. "BUNU DİYEN ADAMDAN ADAM OLMAZ"

Tamam.. harcadın adamı iki dakikada...:bbo: bu iki kelimedenmi anladınız.. adam olmayacağını.

Senin durumuna birşey diyemem.. allah bozmasın..

Ama muradına henüz ermemiş insanlara bu kadar önyargılı olmayın...

bende birseyler yazayım bu konuda bensiz yasayamacagını soyleyen biriyle birlikteydim sensiz hayatın tadı yok derdi sen olmazsan hayat da olmaz derdi ama şimdi 1 yılllık evli ve cok mutlu beni düşünmüyor bile oyuzden aşk meşk yalan yaaa valla yaşasın aşkdan nefret edenlerrrr

:teselli:

bide canım ne kadar içten sölediği çok önemli deilmi..erkekler kolay söyleyebilir seni seviyorum sensiz yaşayamam die ama bi söylemek vardır bi de söylemek opuyorumnanaktan

sorun da burda erkekler guzel yapıyorlar bunu kandırma işini o kadar masumca içten söyleme moduna giriyorlar ki gercek sonradan cıkıyor ortaya

sorun da burda erkekler guzel yapıyorlar bunu kandırma işini o kadar masumca içten söyleme moduna giriyorlar ki gercek sonradan cıkıyor ortaya

aynen
güya benim eski çıktığım kişi de böyle sözler söylemişti
ama bu sözler boş
bu sözler yalan
şimdi başka biriyle
eminim ki o kişiye de söylüyordur bu sözleri ama o kişiyle de tahminimce evlenir...

heralde hayatın ne getireceğini bilmediğinden söledi..korkuyo ya olmazsa evlenemessek diye..biraz ailesi istemioda o yüzden

canım bu sözlerin benim aklıma bazı şeyleri getirdi.. ilk mesajını okuduğumda bir erkek durup dururken bunu söylemez mutlaka (çok sevdiği halde) bu evliliği etkilemek isteyen faktörler vardır diye düşündüm ki aşağıda ikinci mesajını gördüm. Allah etmesin allah ayırmasın sizi inşallah ama ben de aynı şeyi yaşadım ha bir fark vardı durup dururken konuyu açtığında bigün evlenirsem demiyordu bir gün ayrılırsak başkasıyla asla evlenmem diyordu ki ben o zamanlar ailesinin karşı çıktığını da bilmiyordum sonradan öğrendim. velhasıl 3 sene ailesiyle savaştı ama sonunda onlar kazandı ayrıldık. gerçekten çok acı, çok zor zamanlar geçirdim. hala seviyormuyum hayır çünkü şuan hakkımda daha hayırlı olduğunu düşündüğüm bir erkekle beraberim ve allah izin verirse vuslata ericez. sadece ilk aşk unutulmuyor bunun farkındayım..
ne olursa olsun alnımızda yazılanı ya da Allahın biz kullar için hangi hayırlı kişiyi seçtiğini bilemeyiz ben şuan çok mutluyum allah seninde hakkında hayırlı mutluluklar nasip etsin canım..

amin canım t.ederimm

unutuluyor bir süre sonra. yaşadım
ama zaman herşeyi ilacı
hakkımızda herşeyin hayırısı

amin canımm..ben pek unutulucanı sanmıyorum..ne biliim birlikte yürüdüğünüz yaptınız bişi zmn ne kdr geçsede akla gelir diyorum..evlensekte belki eşimizin bi hareketi onu hatırlatabilir..hayatımıza giren kimseyi unutamayız sadece aklımıza getirmiyoruz o kdr yerimseniben

benim de eski erkek arkadaşımın bana yazdığı notları buldum geçende çekmecede tuhaf oldum.notlarda eğer bir gün ayrılırsak bu asla benden kaynaklı olmayacak sen istediğin için biter bu ilişki falan diyordu.yani kendisinden ve aşkından o kadar eminmiş ki..aileler falan tanışmıştı iş artık resmiyete dönüşmek üzereydi ve kendisi geri adım attı.sanki bir daha nefes alamayacağımı düşünüyordum o kadar yıkılmıştım.nasıl oluyorda o kadar lafın sözün üzerine bunu bana yaşatabiliyordu?.aradan 1 yıldan fazla zaman geçti tabi ki yaşanılan herşey silinemez.ama eski duygular tabii ki yok.daha da zaman geçsin belki de gülerim olanlara.demek istediğim neyin ne oalcağı belli olmaz,çok emin olduğun bir insan seni yarı yolda bırakabilir veya belirsiz olan durum mutlu sonla sonuçlanabilir.allah herkesin hakkında hayırlısını versin.hiç kimse de vazgeçilmez değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…