olurmu sizce ??

ikiprensesannesi45

Atatürk hayrani ❤️❤️❤️❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
12
4
1
51
İki kiz cocuklu ve bosanmis 44 yasindsa bir kadin esi ölen ve bir erkek cocugu olan adamla evlenip mutlu olabilir mi ? cocuklar yanimizda yasayacak ayni evde nasil olur ?

Oğlu ile büyük kızınız ergenliğin sınırında, küçükte hemen peşlerinde. Ciddi kurallar koyup değişmez sınırlar belirlemelisiniz. En ufak bir şey de sen benim annem değilsin yada babam değilsinler havada uçacak. Bence siz karar vermeden çocuklarla hep beraber oturup detaylıca konuşup planlar yapmanız lazım. Çocuklar sakin karakterde uyumlu çocuklarsa sıkıntısız olabilir tabi

Anlaşıyorsanız olabilir tabiki ama çocuklardan dolayı biraz sıkıntılı gibi. Hepsi karşı cins ve ergenlik çağında. Ne kadar olsa kısa zamanda tam kardeş gibi hissetmeyecekleri için aralarında problem çıkabilir.
Kızlarınız kendi kan bağı olmayan iki erkekle aynı evde çok riskli bence.

evt bende o sebepten kararsizim cocuklar icin sorun olur degilmi tam ergenlik yaslari.. karsidaki kisi sorun olmaz oglum acisindan terbiyeli buyudu yanlisi olmaz dior ama guvenilir mi ergenlik cagindaki bir erkek ne de olsa....

Üüff hemde ne zor. Sonra senın cocugun benım cocugum olayı olacak. Sonra senın cocukların kız benımkı oglan aynı evde zor napsak kı onerısı gelecek kı bunu bırebır yasadık. Hepsı kız yada hepsı erkek olsa bı derece oluru var dıyeyım ama bı sure sonra sız onları aynı evde tutmak ıstemıceksınız en delı caglar baslayınca. Ergenlıkte dahıl

kimse yanlış anlamasın ama ergenlik çağında iki genç kızım olsa iki yabancı erkekle aynı eve sokmam. hergün ne haberler okuyoruz. ilişkinize normal seyrinde devam edin. çocuklar palazlanınca evlenirsiniz. evlenmeniz için bir acele olmadığını düşünüyorum. böyle risk alınmaz. hem ergenlik çağında asileşip psikolojilerinizi bozacaksınız.

Ben sevgili kalip ayri evlerde yasamaktan yanayim bu durumlarda. Bu kadar insan bu kadar yabanci ayni ev icinde cok zor. Asiri kalabalik olur,oz evlatlar bile birbirini yerken sizde uveyler nasil olur,kabus gibi

cocugunu babannesi ile dedesine birakabilcegini söylüyor... birakmasina gönlüm razi gelmez .olmayacak bu is anladim
Gitsin kendisini de bıraksın dedesine falan
Onun tehlikeli olma potansiyeli oğlundan daha çok
Hem zaten sende senin için,kızların için kendi kanından canından ergenlik çağındaki çocuğunu evinden uzaklaştıran bir "babacık" la evlenmek istemezsin değil mi?

ayrı evlerde yaşama devam edin

çocuklar biraz daha büyüsün

bu dönemler zor dönemler herkes kendi çocuğuna kendi ana babasına tahammül edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…