Ölürsem mezar taşıma anne olamadan öldü yazın...

Ebru,umutsuzluga kapilmak icin biraz erken degilmi,yeni evli sayilirsin,bence biraz daha pozitif olmalisin..:ıslık:.Olumlu duygular ruhunu besler,stres yaparak kimyani bozma.
Yeni sehrine alistin mi?Geldigin ortamla kiyaslamadan guzelliklerini tanimaya caliş...Emınım cok seyler goreceksın.
Kendıne huzurlu bır ortam oluştur,bebegın gelınce, senı mutlu bulsun emı,:anne:hadı kalk kendıne bır kahve yap bakalım, yeter bu kadar üzülmek,bebışinin annesını uzme:KK20:
Çok güzel yazmısın yüreğine sağlık... 1 buçuk sene oldu canım evet alıştım. Çok şükür insan nelere alısmıyor ki gülümsettin beni

sizi o kadar derinden anladım ki..bende yaşadım aynı şeyleri.hem de 4 kez..4 yıl bebek için uğraştım .3 defa tüp bebek denedim..1 boş bir diş 2 defa da kalp atışı duran gebeligim oldu..Ama ASLA Allahtan ümidimi kesmedim..boşanma aşamalarına geldik...oysa bende sorun yoktu.hep benim üzerimden gidildi..esim asla kabullenmedi sorununu..en sonunda maddi manevi tükendim.ve dedim ki eşime ben asla tüp bebek denemem daha...dr yüzü gitmek istemiyorum.olmuyor .napalim .Allah verirse her şekilde olur..sen git tedavi ol dedim..ve eşimin morfoloji sorununa bir de DNA Hasarı eklendi..meğer bebekler bu yüzden sağlıksız oluyormuş..Ankara da Kaan Aydos a gitti..cook basit ilaçlar ile tedavi etti eşimi..ilk ay korunun sonra denemeye başlayın dedi..ve evet mucize gerçekleşti..Rabbim gecelerce yalvarmalarimizi duydu..melegimizi yolladı bize.Allahtan iste canım..Gece kalk dua et.Çok ağladım seccade de..Biliyorum zor..herkes hamile kalır etrafta herkes doğurur..üstelik saklarlar senden...neler yaşamadım ki..hepsini anlıyorum..eğer hamile kalıyorsan ve düşük oluyorsa esin sperm DNA Hasarına mutlaka baktirsin..ve tabi ki genetik ve pıhtılaşma testleri mutlaka yapılmalı..Sormak konuşmak istersen burdayım canım..Rabbim çok aratmasin İnşallah.
Yaptrımadık canım biz ben yaptırdım testlerimi eşim rutin test yaptırdı detaylı değil o da kendi sağlıkcı olduğu için onun dışında ben testlerimi yaptırdım. Genetik test falan da dahil. çok güzel yazmısın zaman ayırmısın hakkını helal et Allah razı olsun desteğin için

Canım bilmiyorum ya. Ben de 1 yıla yakındır deniyorum. İki kere pozitif gördüm ama değerlerim yükselmedi düştü. Gene de konu sahibininki daha kötü. Kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha acı. Kalp atışı yani. Kalp. Konu sahibininden daha kötü durumda olanlar bence evladını kaybedenler. İnan çocuk sahibi olmaya çalışıp da olmayınca bu konuyu açsaydı yapmayın derdim. Dünyaya geliş amacımız değil derdim. Mezartaşını falan karıştırmayın derdim. Ama kalp atışını duyduğu bebeğinin içinden akıp gitmesine şahit olmuş. Bu çok üzücü.
Konu sahibi Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin size, hepimize inşallah.
Hangisi daha iyi bilemiyorm ama arkadaşlara söylüyorum bu şekilde kaybetmek üst üste daha zor herşeyin hayırlısı olsun

Peki devlet 2 düşükten sonra sorun ne diye bakıyorlar ona baktınızmı? Birde aşılama veya tüp bebek deneyebilirsiniz en azından sağlıklı yumurtaları alırlar sizinkiler sağlıksız oldugu için düşük oluyor olabilir
Bilemiyorum kanda öyle çıkınca hemen bir olumsuzluk oldu işte iyi bir değer değil diye

üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını

Seni anliyorum ama birazda kizdim.ne bu umutsuzluk yahuu suan hamilesin insanlar 5 ile ogreniyor hamile oldugunu sevincten havalara ucuyor dur yukselecek o deger.ben de bir dusuk yasadim bi yil once.suan hamileyim ama dusuk yapmayi bekliyorum.yapamazsam kurtaj olucam.6haftalk gebeyim ama degerim bi yerden sonra yukselmedi.yaraliyim icim kaniyor hem de cok ama umutsuz degilim adet olmayi bekler gibi bekliyorum...canimdan kanimdan ikinci bebegimin ölümünü bekliyorum.ama veren Allah alan Allah biz sadece araciyiz.bencil olamayiz saglikli degil demekki o bebekler.dunyaya gelse sana da yazik ona da yazik.ama senin bu bebegin belki sagliklidir mutlu ol hamilesin degerinde katlicak gec dollenmedir merak etme;)

Seni anliyorum ama birazda kizdim.ne bu umutsuzluk yahuu suan hamilesin insanlar 5 ile ogreniyor hamile oldugunu sevincten havalara ucuyor dur yukselecek o deger.ben de bir dusuk yasadim bi yil once.suan hamileyim ama dusuk yapmayi bekliyorum.yapamazsam kurtaj olucam.6haftalk gebeyim ama degerim bi yerden sonra yukselmedi.yaraliyim icim kaniyor hem de cok ama umutsuz degilim adet olmayi bekler gibi bekliyorum...canimdan kanimdan ikinci bebegimin ölümünü bekliyorum.ama veren Allah alan Allah biz sadece araciyiz.bencil olamayiz saglikli degil demekki o bebekler.dunyaya gelse sana da yazik ona da yazik.ama senin bu bebegin belki sagliklidir mutlu ol hamilesin degerinde katlicak gec dollenmedir merak etme:KK66:
Çok düşük değil mi canım ben duyar duymaz bu da sorunlu sanırım dedim kimyasal mı acaba dedim:( hani ne bileyim sınırda gibi bir değer seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım bekledim kendim düşürdüm biribi ama dehşet bir sancıyoa

Çok düşük değil mi canım ben duyar duymaz bu da sorunlu sanırım dedim kimyasal mı acaba dedim:KK43: hani ne bileyim sınırda gibi bir değer seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım bekledim kendim düşürdüm biribi ama dehşet bir sancıyoa

Korkun vucudunu etkiler bebegini etkiler.cok dusuk degil onemli olan ikiye katlamasi biliyosun degerin dusuklugu yuksekligi dollenme gununle alakali.senin esin de saglikciymis benim esim de saglikci ama bu sureclerde rahatlatamiyorlar ne yapsalar da bizi.bilmem mi canm benm onceki evde basladi dusuk yaptim hastaneye gttm ordada kurtaja aldilar ne gerek varda.hem de uyutmadilar iki aciyi da yasadm bi dusukte.bu nasi olcak bakalm..ama insaallah senin de benim de 3 olmaz bu aci bi daha yasamayiz

üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Yengem üç kez düsuk yapti.bebekler hep ikinci aydan sonra dusuyodu.biri ikizdi hatta.suan tekrar hamile ve ucuncu ayda sukur.sizde dua edin.kaninizdada bisi olabilir.yengemin kani zehirliyodu galiva

Boğuluyor gibi hissediyorum.. Hamileyim ama değer çok düşük yine sonlanabilir bir sürü ihtimal... 3 oluyor bu
Benim teyzem 4-5 tane düşük yapmış .sonra 8 tane çocuğu oldu belki 9 :) sayamıyorum 2den sonra :p hepsi de sağlıklı .demek ki bu da bir imtihan ..sabret ,biliyorum zor ama güzel günler kapıda .kötü düşünme ki içindeki tohum yeşersin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

Canım hiç değilse hamile kalabiliyorsun bu ne kadar büyük bişey. Tedavisi vardır kanınla alakalı bir sorun olabilir. Dr araştırır ona göre bişey verir olur evladın inşaallah hayırla..
Kendini bu kadar üzme. Herşeyin bir vakti zamanı var.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Size bir şey söylemek istiyorum, öncelikle lütfen ama lütfen kafanızdan zor da olsa hamilelik, bebek ve düşük yapma düşüncesini bi uzaklaştırın. Hamile kalmada ve sonrasında psikoloji o kadar önemli ki.. Böyle yaparak kendinizi de yıpratıyorsunuz :KK43::KK61:

Düşüklerin sebebi nedir? Kan pıhtılaşması çıktı arkadaşımda, 4. Bebeği kucağına aldı ama doktor çok önemli anlayamadım tetkikler yapılmadı mı?

İnşaallah Allah size de nasip etsin anneliği ağlattınız beni.

Benim teyzem 4-5 tane düşük yapmış .sonra 8 tane çocuğu oldu belki 9 :) sayamıyorum 2den sonra :p hepsi de sağlıklı .demek ki bu da bir imtihan ..sabret ,biliyorum zor ama güzel günler kapıda .kötü düşünme ki içindeki tohum yeşersin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
tek

tekrarladnz mi kan testini sonuc ne acaba
İnşaallah Allah size de nasip etsin anneliği ağlattınız beni.
Canım hiç değilse hamile kalabiliyorsun bu ne kadar büyük bişey. Tedavisi vardır kanınla alakalı bir sorun olabilir. Dr araştırır ona göre bişey verir olur evladın inşaallah hayırla..
Kendini bu kadar üzme. Herşeyin bir vakti zamanı var.

Kızlar dün o kadar eşimden gizli ağladım ki gece uyku tutmadı zaten sabah bir kalktım kanamam başlamış zaten. Önceki deneyimlerimden işte bu değerinde birşey ifade etmediğini kimyasal gebelik olduğunu düşündüm ilk duyduğumdada sağolun güzel temenni ve dilekleriniz için tüm testlerim üniversite hastanesinde yapıldı tek rahim filmi çektirmedim doktora gideceğim tekrar hayırlı Rabbim daha büyükleri ile sınmasın size de güzel kalbinize göre versin bende pıhtılaşma değeri çıkmadı kızlar.

Kızlar dün o kadar eşimden gizli ağladım ki gece uyku tutmadı zaten sabah bir kalktım kanamam başlamış zaten. Önceki deneyimlerimden işte bu değerinde birşey ifade etmediğini kimyasal gebelik olduğunu düşündüm ilk duyduğumdada sağolun güzel temenni ve dilekleriniz için tüm testlerim üniversite hastanesinde yapıldı tek rahim filmi çektirmedim doktora gideceğim tekrar hayırlı Rabbim daha büyükleri ile sınmasın size de güzel kalbinize göre versin bende pıhtılaşma değeri çıkmadı kızlar.
allah hayirlsiini versin kuzum hic uzulme.bak belki rahimde bisey vardir ki inşallah yoktur ama caresi belki o filmden sonra bulinir cok düşük kurtaj olmakta yapisiklaga sebep oluyomuş ama caresi var cok şükür.rabbim bir daha yasatmasin insallah

canımmm herkesin sınavı farklı sakın vazgeçme isyan etme hiç ummadığın anda bi bakarın kaybettiklerinin telafisini almışsın Allah büyük deme öyle

Rahim perdesi olunca da sanirim dusuge sebep olabiliyormus...bi de bi komsum demisti safra kesesinde sorun varmis ve vucut yabanci biseyi kabul etmeyip bebeklerin dusugune sebep olmus.3 tane dusukten sonra safra kesesi ameliyatindn sonra hamile kalip dogum yapmis

Back
X