• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölürsem mezar taşıma anne olamadan öldü yazın...

Kızlar dün o kadar eşimden gizli ağladım ki gece uyku tutmadı zaten sabah bir kalktım kanamam başlamış zaten. Önceki deneyimlerimden işte bu değerinde birşey ifade etmediğini kimyasal gebelik olduğunu düşündüm ilk duyduğumdada sağolun güzel temenni ve dilekleriniz için tüm testlerim üniversite hastanesinde yapıldı tek rahim filmi çektirmedim doktora gideceğim tekrar hayırlı Rabbim daha büyükleri ile sınmasın size de güzel kalbinize göre versin bende pıhtılaşma değeri çıkmadı kızlar.
Uzme kendini ltfen bende 4. Gecen ay kaybettim seni teselli etmeyi cok isterdim ama kelin merhemi olsa once kendine surermis biraz dinlensin rahim bi kac ay korun ustuste bi daha gebe kalirsan rahim yorgun oldugu icinde atabilir bende yaza nasip olursa tup bebek merkezine gidicem bakalim sende bi git gorus istersen teselli cumlem bile Allahim sen bizim gibi evlat hasretiyle yananlara saglikli hayirli evlatlar nasip et tez zamanda insllh

Boğuluyor gibi hissediyorum.. Hamileyim ama değer çok düşük yine sonlanabilir bir sürü ihtimal... 3 oluyor bu

arkadaşım bebeğini kucağına alıp binbir türlü hastalık sebebi ile kaybedenler, evladı şehit düşenler, kazalarda kaybedenler var lütfen bi silkin ve kendine gel. bu yaptığın isyana girer. biraz tevekkül ol. üst üste denemek yerine biraz kendine ve vücuduna aklına zaman ver.
evet çok zor bir süreç ve sınav bu seninki ama beterin beteri var biliyorsun. gerekiyorsa bebek denemelerinden önce psikolojik yardım al ama bence denemeler yapıp durma belli ki bir sorunun var fizyolojik veya psikolojik önce bunu çözmeye odaklan derim.

Kızlar dün o kadar eşimden gizli ağladım ki gece uyku tutmadı zaten sabah bir kalktım kanamam başlamış zaten. Önceki deneyimlerimden işte bu değerinde birşey ifade etmediğini kimyasal gebelik olduğunu düşündüm ilk duyduğumdada sağolun güzel temenni ve dilekleriniz için tüm testlerim üniversite hastanesinde yapıldı tek rahim filmi çektirmedim doktora gideceğim tekrar hayırlı Rabbim daha büyükleri ile sınmasın size de güzel kalbinize göre versin bende pıhtılaşma değeri çıkmadı kızlar.
pihtilasmaya genetik olarak mi baktirdiniz?

hamile kalmak için her türlü yolu deniyorum bende. bunun acısı bile çok zorken, onun varlığını kalp atışlarını hissedip kaybetmek nasıl zordur. Rabbim sabır versin. üzülme demek çok anlamsız, üzülmemek elde dğil

bende kürtaj olmuştum, boş keseydi işte .. şimsi oğlum evimde ve 13 le öğrenmiştim hamileliği canm o değer iki gün sonra ne durumda önemli olan o insallah sağlıklı alırsın kucağına inşallah.. eninde sonunda anne olacaksın bak etrafımdaki herkes gibi.. hepsi artık olamayacak diye düşünüyordu

Biraz önce arkadaşıma beta hcg baktıralım dedim 8 gün gecikmesi vardı çocuk çok istiyordu olmuyordu ümitsizce ben istediğim için baktırdık yine sonucuna ben baktım müjdeyide ben verdim o kadar sevindiki çığlık attı umarım bu Sevinci sizde en kısa zamanda yaşarsınız bende ne kadar çok sevinmeme rağmen içimi bir hüzün kapladı bende çocuk çok istiyorum inşallah tüm isteyenlerin istekleri kabul olur

Mutlak sebebi vardır,rahim taraması yaptır ve genetik test yaptır .Arkadaşımında 3 .düşüğü oldu şimdi 2,5 aylık hamile ve hala gebeliği devam ediyor risklide olsa.Herşey Allahtan buda benim imtihanım de sabret .Rahim filmi çektir.Kistik yada miyom olabilir

Bende senın gıbıydm intihar etmeyi bile çok istedim neler neler yapmaya çalıştım ama herzaman sabır en büyük nimet bunu unutma ben 10 yıldır bekliyorum sen kaç yıllık evlisin Prof dr gittın mı genetik araştırmaların yapıldı mı hemen kendını bırakma cnm rabbımın ağrına gider

Ebrucm daha yenı evlisin sen neden bu kadar negatıfsın bak ben 10 yıldır bekliyorum dile kolay kocaman 10 yıl benımki düşün bırde ve haline şükret hamilekalabılıyorsn bırde hiç kalamasan

2 yıl önce bende aynı bu hisleresahiptim.
İlk bebeğimi kontrole gittiğimde doktor kalp atışı sesini alamıyorm dediğinde nasıl yıkıldığımı anlatamam.kalp atışını ilk duyduğumda nasıl dünyalar benim olduysa , doktor durduğunu sölediğinde dünya başıma yıkıldı.
Ardından yine hamile kaldım ,tüpümle birlikte yine bir kayıp.
Yorgun bedenim ,umutsuz ruhum,eşimin üzgün ama bana belli etmemeye çalışan halleri.
Tüp bebek için randevu aldık.
Gitmeye 2 hafta kala hamile oldugumu öğrendim.yine 8.hafta kanama iğneler ilaçlar.
Korka korka 39.haftada meleğimi kucağıma aldım.
Lütfen sabır.
Birgün anne olacaksınız
Mücadeleye devam.

sağlıkçı olduğu için deyip durmussunuz ama sağlıkçı olunca tahlil alınmıyor mu?
Bak diyorum ki eşim zaten kendi doktor olduğu için bebek için olmasa bile her sene kanser riskinden dolayı ailede genetik kendi tarama test fln yaptırıyor zaten elinin altında üniversite hastanesinde bu testleri zaten yaptırdı demek istiyorum neden anlasılmadı sizin tarafınızdan bilmiyorum. Önceki mesajları okumamısınız.

2 yıl önce bende aynı bu hisleresahiptim.
İlk bebeğimi kontrole gittiğimde doktor kalp atışı sesini alamıyorm dediğinde nasıl yıkıldığımı anlatamam.kalp atışını ilk duyduğumda nasıl dünyalar benim olduysa , doktor durduğunu sölediğinde dünya başıma yıkıldı.
Ardından yine hamile kaldım ,tüpümle birlikte yine bir kayıp.
Yorgun bedenim ,umutsuz ruhum,eşimin üzgün ama bana belli etmemeye çalışan halleri.
Tüp bebek için randevu aldık.
Gitmeye 2 hafta kala hamile oldugumu öğrendim.yine 8.hafta kanama iğneler ilaçlar.
Korka korka 39.haftada meleğimi kucağıma aldım.
Lütfen sabır.
Birgün anne olacaksınız
Mücadeleye devam.
Benim de çok sıkı takip gerektiriyor gebeliğim sabır sabır Rabbim bana da nasip etsin senin kini de Allahım bağıslasın sağlıkla

Bende senın gıbıydm intihar etmeyi bile çok istedim neler neler yapmaya çalıştım ama herzaman sabır en büyük nimet bunu unutma ben 10 yıldır bekliyorum sen kaç yıllık evlisin Prof dr gittın mı genetik araştırmaların yapıldı mı hemen kendını bırakma cnm rabbımın ağrına gider
Canım benim ya hiç yaşadın mı düşğk fln nasıl bir süreçti?

Mutlak sebebi vardır,rahim taraması yaptır ve genetik test yaptır .Arkadaşımında 3 .düşüğü oldu şimdi 2,5 aylık hamile ve hala gebeliği devam ediyor risklide olsa.Herşey Allahtan buda benim imtihanım de sabret .Rahim filmi çektir.Kistik yada miyom olabilir
Uzme kendini ltfen bende 4. Gecen ay kaybettim seni teselli etmeyi cok isterdim ama kelin merhemi olsa once kendine surermis biraz dinlensin rahim bi kac ay korun ustuste bi daha gebe kalirsan rahim yorgun oldugu icinde atabilir bende yaza nasip olursa tup bebek merkezine gidicem bakalim sende bi git gorus istersen teselli cumlem bile Allahim sen bizim gibi evlat hasretiyle yananlara saglikli hayirli evlatlar nasip et tez zamanda insllh
Teşekkürler kızlar desteğiniz için amin. Rahim filmi düşünüyorum kanamam başladı zaten

Canım.. Hiç öyle düşünme, şuan ne desek boş biliyorum benimde iki sene bebeğim olmadı, ne düşük ne baska bişey hiç hamile kalamadım ta ki soğan kürünü deneyene kadar, aşılama için evrak hazırlıyordum o ay hamile kaldım kızım kucağımda Allah'ıma şükür.. Umudunu kaybetme canım zamani gelince oluyor inan.. Borcumuz vardı bitti kızım doğdu.. Inan zamani var, baska nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama durum bu.. Birde ümmü sübyan muskasi taktirdinizmi, sebepsiz düşüklerin nedeniymis..

Canım.. Hiç öyle düşünme, şuan ne desek boş biliyorum benimde iki sene bebeğim olmadı, ne düşük ne baska bişey hiç hamile kalamadım ta ki soğan kürünü deneyene kadar, aşılama için evrak hazırlıyordum o ay hamile kaldım kızım kucağımda Allah'ıma şükür.. Umudunu kaybetme canım zamani gelince oluyor inan.. Borcumuz vardı bitti kızım doğdu.. Inan zamani var, baska nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama durum bu.. Birde ümmü sübyan muskasi taktirdinizmi, sebepsiz düşüklerin nedeniymis..
Canım duymadım o dedğini bende soğan suyu yaptım bu ay kanamam oldu yaparken kahverengi lekelerim çok geldi bilmiyorum çok ona yoğunlaşmamak mı lazım bilemiyorum

Canım benim ya hiç yaşadın mı düşğk fln nasıl bir süreçti?

Evlendiğim ilk yıl yaşadım bir daha da olmadı zaten sana yazdım ki umudun yüksek morelın ıyı olsun dıye cnm 10 yıl beklemek var bırde bır ıkı yıl aklından kötü dusuncelerı atmalısınnnn

Back
X