• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölürsem mezar taşıma anne olamadan öldü yazın...

Buna hakkın şuan yok yanı kötü düşünmeye Özakman ben öyleyim benım mezarıma yazsınlar anne olamadan oldu dıye bunu ben hak edıyorum bence sen degıl

Benim bir arkadasıma da olmuştu.Üst üste düşükler.Meğer kan pıhtılaşması sorunu varmış.Sonra tekrar hamile kaldı,hamileliğini hergün iğne vurularak geçirdi,sapasağlam doğurdu.Seninde üstüste olmasında mutlaka bir sebep vardır.Hem yine hamilesin.Belki bu sefer olucak.Sen umudunu hiç kaybetme,tüm kalbinle istemeye devam et.Allah nasip eder inşallah tez vakitte canım.

Benim bir arkadasıma da olmuştu.Üst üste düşükler.Meğer kan pıhtılaşması sorunu varmış.Sonra tekrar hamile kaldı,hamileliğini hergün iğne vurularak geçirdi,sapasağlam doğurdu.Seninde üstüste olmasında mutlaka bir sebep vardır.Hem yine hamilesin.Belki bu sefer olucak.Sen umudunu hiç kaybetme,tüm kalbinle istemeye devam et.Allah nasip eder inşallah tez vakitte canım.

Ben Henüz Hiç Hamile kalmadım, Kalp Atışı duymadım..Ama seni çok iyi anlıyorum.. Anne olmak isteyip olamamak ne demek çok iyi biliyorum etrafta gördügün her bebege iç çeke çeke bakmak acaba bigün benimde olacakmı diye düşünmek zor çok zor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun saglıklı hayırlı evlatlar versin İNŞALLAH :KK200:

Kimi var bebeğini çöpe atıyor kimi evlat hasretiyle cok üzüldüm başlığı görünce lütfen ümidini yitirme mesajları okumadım ama durumunu bilmiyorum allahtan umut kesilmez güçlü ol allah nasip etsin cnm sana..

Ben Henüz Hiç Hamile kalmadım, Kalp Atışı duymadım..Ama seni çok iyi anlıyorum.. Anne olmak isteyip olamamak ne demek çok iyi biliyorum etrafta gördügün her bebege iç çeke çeke bakmak acaba bigün benimde olacakmı diye düşünmek zor çok zor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun saglıklı hayırlı evlatlar versin İNŞALLAH :KK200:

insallah nasip etsin sanada canım.

Canım her testim temiz...sorun yok yani kanda genetikte yaptırdım eşim zaten doktor ama devam etmiyor kalbi duruyor vb... Dar geliyor dünyam hep aynı ateş sönüyor içimde
Canım benim üzme kendini benimde öyle oluyordu 2.5 aylık oluyordu kalp atışları duruyordu ya kürtaj yada duş yapıyordum..Bir sürü tahlil yapıldı.hersey temiz en sonunda bı uzman buldum bir tek o benim problemimi buldu rahim şekli bozuk olduğu için çocuk içinde gelişmiyormus..Rahim filimi çektin mı hiç...Şimdi çok şükür bı kızım var ikincisine hamileyim onun için umudunu yitirme..Hamile kalmadan önce coraspirin develi kullanıyorum ve doğuma kadar sürekli dinlenmem gerekiyormus

Umut bitmez.
Ama insan artık son aşamada annesiz veya zor durumdaki çocuklara annelik yapabilir diye düşünüyorum şahsen.
Ömrünün güzel tarafı olur, bu benim fikrim. Açıkçası bende de bu fikir belli bir olgunluk yaşına geldikten sonra ortaya çıktı.
Huzur veriyor ruhuma...

Amin canım bak herşeyin hayırlısı böyle ümit edip heveslenip kaybetmek çok zor inan ben hep keşke olmasaydı dediğim cok oldu

Canım benim üzme kendini benimde öyle oluyordu 2.5 aylık oluyordu kalp atışları duruyordu ya kürtaj yada duş yapıyordum..Bir sürü tahlil yapıldı.hersey temiz en sonunda bı uzman buldum bir tek o benim problemimi buldu rahim şekli bozuk olduğu için çocuk içinde gelişmiyormus..Rahim filimi çektin mı hiç...Şimdi çok şükür bı kızım var ikincisine hamileyim onun için umudunu yitirme..Hamile kalmadan önce coraspirin develi kullanıyorum ve doğuma kadar sürekli dinlenmem gerekiyormus
Rahim filmi çektirmedim ben canım... onun için 3.de aynı şey olursa dedi doktorum tercih senin dedi birazda olumsuz şeyler duydum raim filmi ile alakalı bıktıgım bir dönemdi yaptırmadım

Buna hakkın şuan yok yanı kötü düşünmeye Özakman ben öyleyim benım mezarıma yazsınlar anne olamadan oldu dıye bunu ben hak edıyorum bence sen degıl
Deme öyle bitanem... İnsanız işte bazen güçsüz kalıyoruz anlıyorum ama bende yıllar sonra arka arka doğuran anneleri biliyorum. Vakti var demek ki

Deme öyle bitanem... İnsanız işte bazen güçsüz kalıyoruz anlıyorum ama bende yıllar sonra arka arka doğuran anneleri biliyorum. Vakti var demek ki

Hayırlısı rabbım ne zaman ol derse o zaman olur isyan edemeyiz etmedım de zaten hıç bır zaman

Arkadaşımda da vardı bu problem. Hatta 5. Ayda ölü doğum yapmıştı bir tanesini. Çok üzülüyordu ama şu anda 1,5 aylık bir kızı var çok şükür. Kün de yekun. O ol der ve olur. Vardır bir hayır canım... Rabbim en güzel şekilde anneliği yaşatsın sana inşallah. Sağ salim kucağına al bebişini de buradan bize müjdeyi ver:dua::dua::dua:

Kan sulandırıcı iğne kullandınız mı hiç ? Zaten sağlıklı bebek kolay kolay düşmez. Düşüyor ise bir sıkıntı vardır, olacaktır. Ama böyle sebepsiz düşüklerin büyük bir yüzdesi pıhtılaşma probleminden oluyor. Testlerde çıkmayabiliyor fakat yine de iğne başlanıyor. Ve bir bakmışlar ki bebiş düşmüyor. :)

Beterin beteri var Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda canım. Bak mutlu bir evligilim var demişsin Maşallah. Ben 20 sene evli kalıp 7 bebeğini 1 yaşına basmadan toprağa veren ve bunca senenin sonunda yavrunu sağ sağlım büyüten kadın tanıyorum. Ama malesef kocası onu terk etti ne olduysa son yavrusunu kucagina alınca oldu.. Yuvası bozuldu. Herşeyin hayirlisini dilemek lazım

Bak buda benim hikayem..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/

Beterin beteri var Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda canım. Bak mutlu bir evligilim var demişsin Maşallah. Ben 20 sene evli kalıp 7 bebeğini 1 yaşına basmadan toprağa veren ve bunca senenin sonunda yavrunu sağ sağlım büyüten kadın tanıyorum. Ama malesef kocası onu terk etti ne olduysa son yavrusunu kucagina alınca oldu.. Yuvası bozuldu. Herşeyin hayirlisini dilemek lazım

Bak buda benim hikayem..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/
Canım benim ağlattın sen beni dualarımdasın inan dua edeceğim uzaktada olsan kalbim seninle bende yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum:( kaybın ne demek olduğunu biliyorum üzüntünü derinden paylaşıyorum

Canım benim ağlattın sen beni dualarımdasın inan dua edeceğim uzaktada olsan kalbim seninle bende yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum:KK43: kaybın ne demek olduğunu biliyorum üzüntünü derinden paylaşıyorum

Allah herkese en hayırlı vakite versin Tevekkül edelim inşallah sağlıklı yavrularimiza kavuşuruz

Canım bilmiyorum ya. Ben de 1 yıla yakındır deniyorum. İki kere pozitif gördüm ama değerlerim yükselmedi düştü. Gene de konu sahibininki daha kötü. Kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha acı. Kalp atışı yani. Kalp. Konu sahibininden daha kötü durumda olanlar bence evladını kaybedenler. İnan çocuk sahibi olmaya çalışıp da olmayınca bu konuyu açsaydı yapmayın derdim. Dünyaya geliş amacımız değil derdim. Mezartaşını falan karıştırmayın derdim. Ama kalp atışını duyduğu bebeğinin içinden akıp gitmesine şahit olmuş. Bu çok üzücü.
Konu sahibi Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin size, hepimize inşallah.
Sana katilmiyorum canim.
Canım bilmiyorum ya. Ben de 1 yıla yakındır deniyorum. İki kere pozitif gördüm ama değerlerim yükselmedi düştü. Gene de konu sahibininki daha kötü. Kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha acı. Kalp atışı yani. Kalp. Konu sahibininden daha kötü durumda olanlar bence evladını kaybedenler. İnan çocuk sahibi olmaya çalışıp da olmayınca bu konuyu açsaydı yapmayın derdim. Dünyaya geliş amacımız değil derdim. Mezartaşını falan karıştırmayın derdim. Ama kalp atışını duyduğu bebeğinin içinden akıp gitmesine şahit olmuş. Bu çok üzücü.
Konu sahibi Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin size, hepimize inşallah.
Kiminki daha zor diye tartişmak için yazmadim. Hamile kalabiliyorsun tekrar bebeğin olma şansi var yazdim. Benimde arkadaşim üc duşukten sonra hamile şuan tekrar ve beş aylik oldu. Yani olabiliyor. Ben ve benim gibiler bir saat bile anne olamadik.çift çizgi bile goremedik okey ? Anlatabildim umarim.

Back
X