- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi essiloratte
Buna hakkın şuan yok yanı kötü düşünmeye Özakman ben öyleyim benım mezarıma yazsınlar anne olamadan oldu dıye bunu ben hak edıyorum bence sen degıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Henüz Hiç Hamile kalmadım, Kalp Atışı duymadım..Ama seni çok iyi anlıyorum.. Anne olmak isteyip olamamak ne demek çok iyi biliyorum etrafta gördügün her bebege iç çeke çeke bakmak acaba bigün benimde olacakmı diye düşünmek zor çok zor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun saglıklı hayırlı evlatlar versin İNŞALLAH![]()
Canım benim üzme kendini benimde öyle oluyordu 2.5 aylık oluyordu kalp atışları duruyordu ya kürtaj yada duş yapıyordum..Bir sürü tahlil yapıldı.hersey temiz en sonunda bı uzman buldum bir tek o benim problemimi buldu rahim şekli bozuk olduğu için çocuk içinde gelişmiyormus..Rahim filimi çektin mı hiç...Şimdi çok şükür bı kızım var ikincisine hamileyim onun için umudunu yitirme..Hamile kalmadan önce coraspirin develi kullanıyorum ve doğuma kadar sürekli dinlenmem gerekiyormusCanım her testim temiz...sorun yok yani kanda genetikte yaptırdım eşim zaten doktor ama devam etmiyor kalbi duruyor vb... Dar geliyor dünyam hep aynı ateş sönüyor içimde
Amin Çok Teşşekürlerinsallah nasip etsin sanada canım.
Amin canım bak herşeyin hayırlısı böyle ümit edip heveslenip kaybetmek çok zor inan ben hep keşke olmasaydı dediğim cok olduBen Henüz Hiç Hamile kalmadım, Kalp Atışı duymadım..Ama seni çok iyi anlıyorum.. Anne olmak isteyip olamamak ne demek çok iyi biliyorum etrafta gördügün her bebege iç çeke çeke bakmak acaba bigün benimde olacakmı diye düşünmek zor çok zor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun saglıklı hayırlı evlatlar versin İNŞALLAH![]()
Rahim filmi çektirmedim ben canım... onun için 3.de aynı şey olursa dedi doktorum tercih senin dedi birazda olumsuz şeyler duydum raim filmi ile alakalı bıktıgım bir dönemdi yaptırmadımCanım benim üzme kendini benimde öyle oluyordu 2.5 aylık oluyordu kalp atışları duruyordu ya kürtaj yada duş yapıyordum..Bir sürü tahlil yapıldı.hersey temiz en sonunda bı uzman buldum bir tek o benim problemimi buldu rahim şekli bozuk olduğu için çocuk içinde gelişmiyormus..Rahim filimi çektin mı hiç...Şimdi çok şükür bı kızım var ikincisine hamileyim onun için umudunu yitirme..Hamile kalmadan önce coraspirin develi kullanıyorum ve doğuma kadar sürekli dinlenmem gerekiyormus
Deme öyle bitanem... İnsanız işte bazen güçsüz kalıyoruz anlıyorum ama bende yıllar sonra arka arka doğuran anneleri biliyorum. Vakti var demek kiBuna hakkın şuan yok yanı kötü düşünmeye Özakman ben öyleyim benım mezarıma yazsınlar anne olamadan oldu dıye bunu ben hak edıyorum bence sen degıl
Deme öyle bitanem... İnsanız işte bazen güçsüz kalıyoruz anlıyorum ama bende yıllar sonra arka arka doğuran anneleri biliyorum. Vakti var demek ki
Bir sürü kimsesiz bebek vardırBunun içim çok erken cnm eğer varsa öyle bir bebek bana söyle
Canım benim ağlattın sen beni dualarımdasın inan dua edeceğim uzaktada olsan kalbim seninle bende yeni yeni toparlanmaya çalışıyorumBeterin beteri var Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda canım. Bak mutlu bir evligilim var demişsin Maşallah. Ben 20 sene evli kalıp 7 bebeğini 1 yaşına basmadan toprağa veren ve bunca senenin sonunda yavrunu sağ sağlım büyüten kadın tanıyorum. Ama malesef kocası onu terk etti ne olduysa son yavrusunu kucagina alınca oldu.. Yuvası bozuldu. Herşeyin hayirlisini dilemek lazım
Bak buda benim hikayem..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/
Canım benim ağlattın sen beni dualarımdasın inan dua edeceğim uzaktada olsan kalbim seninle bende yeni yeni toparlanmaya çalışıyorumkaybın ne demek olduğunu biliyorum üzüntünü derinden paylaşıyorum
Sana katilmiyorum canim.Canım bilmiyorum ya. Ben de 1 yıla yakındır deniyorum. İki kere pozitif gördüm ama değerlerim yükselmedi düştü. Gene de konu sahibininki daha kötü. Kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha acı. Kalp atışı yani. Kalp. Konu sahibininden daha kötü durumda olanlar bence evladını kaybedenler. İnan çocuk sahibi olmaya çalışıp da olmayınca bu konuyu açsaydı yapmayın derdim. Dünyaya geliş amacımız değil derdim. Mezartaşını falan karıştırmayın derdim. Ama kalp atışını duyduğu bebeğinin içinden akıp gitmesine şahit olmuş. Bu çok üzücü.
Konu sahibi Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin size, hepimize inşallah.
Kiminki daha zor diye tartişmak için yazmadim. Hamile kalabiliyorsun tekrar bebeğin olma şansi var yazdim. Benimde arkadaşim üc duşukten sonra hamile şuan tekrar ve beş aylik oldu. Yani olabiliyor. Ben ve benim gibiler bir saat bile anne olamadik.çift çizgi bile goremedik okey ? Anlatabildim umarim.Canım bilmiyorum ya. Ben de 1 yıla yakındır deniyorum. İki kere pozitif gördüm ama değerlerim yükselmedi düştü. Gene de konu sahibininki daha kötü. Kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha acı. Kalp atışı yani. Kalp. Konu sahibininden daha kötü durumda olanlar bence evladını kaybedenler. İnan çocuk sahibi olmaya çalışıp da olmayınca bu konuyu açsaydı yapmayın derdim. Dünyaya geliş amacımız değil derdim. Mezartaşını falan karıştırmayın derdim. Ama kalp atışını duyduğu bebeğinin içinden akıp gitmesine şahit olmuş. Bu çok üzücü.
Konu sahibi Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin size, hepimize inşallah.