merhaba
ben doktoruma danışmıştım bana '' lierac'' isminde bir kremi önerdi 6. aydan bu yana sürüyorum.37. haftadayım şu an için bir çatlağım yok. ama kişiden kişiye değiştiğini söylüyorlar. kimi insanın cildi daha esnek olurmuş.
Ben hepsinden kullandım.
İlk iş olarak aktardan Susam Yağı, Acı Badem Yağı, Kakao ve Havuç Yağı alıp karıştırdım. Elimde bitmiş fısfıslı bir güneş yağı şişesi vardı. Ona doldurdum.Çalkalayıp püskürtüyorum, kullanması çok kolay oldu. Her gün aklıma geldikçe 3.aydan itibaren onu kullanıyorum.Tüm yağlardan 1 er şişe alınca yaklaşık 20 tl tutuyor. Şu an 34.Haftamdayım doğum yapana kadar (şu an kullandığım dahil) toplam 4 er şişe aldım.
Bella B Honey Butter aldım. O da çok iyi bir yağ. Fiyatı 55-60 tl civarında. Günde iki kere (sabah akşam) sürülüyor. Ondan 1 kutu bitirdim, diğeri yarım, doğum yapana kadar ondan da toplam 2 kutu bitirmiş olacağım.
Lierac da çok iyi bir krem.İnternetten 40 tlye aldım. Uygun fiyata aldım diye sevinirken ürünü bana ağzı acık (kozmetiklerde olan koruyucu bant olmadan) gönderdiler. Siteyi aradığımda hepsi öyle diye bir şeyler uydurdular. Güvenip kullanmadım.Ama doktoruma ilk sorduğumda Lierac tavsiye etmişti.
Bir de son olarak Hipp Mama Body Butter Çatlak Kremi var, piyasada 30 tl civarında. Ondan 1 kutu bitirdim, diğer kutu yarım. Doğurana kadar onu da bitiririm. Günde 2 kez (sabah akşam) kullanılıyor.
Ben sabah uyanınca önce aktardan aldığım yağlarla göbeğimi gögüslerimi popişimi ve bacaklarımın üst kısmını yağlıyorum. Emince Hipp çatlak kreminden de kullanıyorum.
Çantamda Bella B var. Gerginlik ya da kaşıntı hissedince onu sürüyorum iş yerinde çaktırmadan:)
Akşam gelince yine aktardan aldığım yağlarla sadece göbüşümü yağlıyorum. Diğer taraflara üşeniyorum çünkü:)
Yatmadan önce de Bella B ve Hipp Çatlak kremini karıştırıyorum.
Lierac'ı ne zaman kullanıyorum? O çekmecede duruyor sadece:))))
Çok şükür çatlamadım:)))
Merhaba ben daha çok yeniyim ama heyecanlı bir hamileyim :):)
Ne zaman başlasam bu çatlak kremlerine diye düşünüyorum. Genelde ne zaman başlanıyor? Bir de aktardan aldıkların saç bakım yağında da var. Ya göbişte kıl çıkarsaaa??:44:
merhaba arkadaşlar ben de duştan sonra nemli vücuduma bebe yağı sürüyordum geceleri yatmadan ve arada gerginlik hissettiğimde lierac kullandım. sadece bacak içlerimde çatlaklar oldu oralara sürmek hiç aklıma gelmemişti farketmemiştim de zaten zayıfladıkça ortaya çıktı. bu arada elimde hiç kullanmadığım 1 paket var isteyen olursa 40 tl satabilirim. paketinde jelatini de duruyor. iş yerinde ve evde olmak üzere 2 yarım vardı onları doğumdan sonra da kullanmaya devam ettim ama bu paketi açmak istemiyorum
ben de badem yağının tüylenmeyi arttırdığını duymuştum bu yüzden aynı tereddütleri yaşadım. en iyisi bunun için yapılmış ve doktorlar tarafından tavsiye edilen kremler galiba. bir de bebekler için kullanılan bebe yağının da aynı işe yaradığını öğrendim.
3. ayda başlamak gerektiğini okumuştum ancak vücudunda çatlak problemi varsa bebek yağıyla başlayabilirsin bence, bebeğimize zararı olmayanın bize de zararı olmayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?