Oluşabilecek gebelik çatlakları için..

canım internetten mi aldın yoksa satılan bi yer var mı bu kremin? lierac?

merhaba eczanelerde satılıyor bazen internette de satılıyor ben 2 pk eczaneden almıştım 79 tl den sonra unnado da indirime girmişti 2 li alımda tanesi 49 tl ye geliyordu ordan da 2 tane aldım işte 1 paketi kaldı 3paket yetiyor. ama şimdi bazı sitelere baktım 40 a bile veren var orjinal mi bilmiyorun ama bu durumda benim daha düşüğe vermem gerekir 30 a veririm alan olursa jelatini üstünde 2.el diye düşünmeyin unnado yerine benden gelecek işte)

Son düzenleme:

kesinlikle badem yağından. düşünsene saçlarımız güçlensin uzasın diye de badem yağı sürmüyormuyuz

ben vazelin kullanıyorum faydası olur mu? bir de kakao yağı çok meşhurmuş...

kakao yağı kantoran yağı badem yagını karıstırıp bütün vucuduna sürüyormuş eşimin kuzeni banada tavsiye etyi kısmet olmadı alamadım birtürlü bir tek pazar izinliyim ve çıkamadım aktarlara bende bebek yağı düşünüyorum önemli olan vücudun çok hasar almasına engel olabilmek için nemli tutmak önemli genetik çatlak olayı tabiki ama nekadar nemli tutarsak okadar az catlar yumusak olunca kuru olmayınca hasar olması azda olsa önlenebilirmiş böyle duymuştum

selm kızlar bende kuzenimden ve arkadasımdam kakao yagını duydum dustan sonra surmusler ve catlaklar olmamıs ben alıp baslıcam

en güzeli bence vazelin.Bebe yağı kullandım göbeğimin alt tarafı hafiften çatlamaya başlamıştı vazelin sürdüm çatlaklar kayboldu.Ki doktorumda badem yağı ya da vazelin sür dedi.Çok fazla para dökmeye gerek yok bence lieracın kreminin boyutu çok küçük en az 3-4 paket bitirilir diye düşünüyorum.

ben ilk hamileliğimde 5. ayda başlamıştım badem yağı kullanmıştım sadece sağ ve sol tarafımda belli belirsiz 2 çizgi kadar olmuştu şimdi 20 haftalığız ve nivea bebe yağı aldım em kokusu güzel çamaşırda yağ izi olmuyor

mrb kızlar
bende isim vermem doru mu bilmiyorum ama chicco nun mamma donna serisini kullanıyorum göğüs ve göbüş için ayrı hatta güneş kremi de var.benim de yengem kullanmıştı ve hiç bir izi yok doğum sonrasında.ben de ona güvenerek aldım ve kullanıyorum erken dönemlerde başlamak gerekmiş.bu arada kakao yağını ben de duydum belki ben de alır arada kullanırım doğal sonuçta...

Hey gidi gunler bu mesaji 34.haftamda yazmistim.kizim su an 8 aylik))) bir tane bile catlagim yok)) Allah hepinize bebisinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin)) cok zor ama cok guzel bir sey annelik.

bende hamileliğimin 3.ayından itibaren sadece badem yagı kullandım hiç çatlağım olmadı allahıma coooooooook şükür....:)

Her banyo sonrası ıslak vücuda bebek yağı sürdüm 20kg aldım bir tek çatlak olmadı..kesinlikle tavsiye ederim ve hala da devam ediyorum çok güzel nemlendiriyor...beklemene gerek yok hemen al yarın başla kullanmaya:)

doktor önerdi mi peki ?
sizin kullandığınız diğerlerine göre daha mantıklı vazelin falan hep petrol artığı ürün

doktor önerdi mi peki ?
sizin kullandığınız diğerlerine göre daha mantıklı vazelin falan hep petrol artığı ürün

Hayır doktora hiç sormadım..bebe yağını da da yine nette görmüştüm ve kızım 4aylık oldu hala kullanıyorum alışkanlık oldu..çok güzel nemlendiriyor..

Bıo-oıl karışık bitkisel yagını onerdı doktorum benım goguslerim cok buyudu ve catladı ben goguslerim ıcın kullanıyorum su anda. Zaten bu yag oluşacak catlakları onlemek ıcın degıl olusmus olanları kapatmak için kullanılıyor. Tavsiye ederim tamamen bitkisel ve cok guzel kokuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…