canım internetten mi aldın yoksa satılan bi yer var mı bu kremin? lierac?
bana da doktorum badem yağı +susam ve kayısı yağı önermişti. kıllanma olabilir ama hamilelikten sonra geçer dedi. yalnız şuan göbeğimdeki kıllar koyulaştı sanki. bu badem yağından mı yoksa. ya geçmezse sonra :26:
Ben hepsinden kullandım.
İlk iş olarak aktardan Susam Yağı, Acı Badem Yağı, Kakao ve Havuç Yağı alıp karıştırdım. Elimde bitmiş fısfıslı bir güneş yağı şişesi vardı. Ona doldurdum.Çalkalayıp püskürtüyorum, kullanması çok kolay oldu. Her gün aklıma geldikçe 3.aydan itibaren onu kullanıyorum.Tüm yağlardan 1 er şişe alınca yaklaşık 20 tl tutuyor. Şu an 34.Haftamdayım doğum yapana kadar (şu an kullandığım dahil) toplam 4 er şişe aldım.
Bella B Honey Butter aldım. O da çok iyi bir yağ. Fiyatı 55-60 tl civarında. Günde iki kere (sabah akşam) sürülüyor. Ondan 1 kutu bitirdim, diğeri yarım, doğum yapana kadar ondan da toplam 2 kutu bitirmiş olacağım.
Lierac da çok iyi bir krem.İnternetten 40 tlye aldım. Uygun fiyata aldım diye sevinirken ürünü bana ağzı acık (kozmetiklerde olan koruyucu bant olmadan) gönderdiler. Siteyi aradığımda hepsi öyle diye bir şeyler uydurdular. Güvenip kullanmadım.Ama doktoruma ilk sorduğumda Lierac tavsiye etmişti.
Bir de son olarak Hipp Mama Body Butter Çatlak Kremi var, piyasada 30 tl civarında. Ondan 1 kutu bitirdim, diğer kutu yarım. Doğurana kadar onu da bitiririm. Günde 2 kez (sabah akşam) kullanılıyor.
Ben sabah uyanınca önce aktardan aldığım yağlarla göbeğimi gögüslerimi popişimi ve bacaklarımın üst kısmını yağlıyorum. Emince Hipp çatlak kreminden de kullanıyorum.
Çantamda Bella B var. Gerginlik ya da kaşıntı hissedince onu sürüyorum iş yerinde çaktırmadan:)
Akşam gelince yine aktardan aldığım yağlarla sadece göbüşümü yağlıyorum. Diğer taraflara üşeniyorum çünkü:)
Yatmadan önce de Bella B ve Hipp Çatlak kremini karıştırıyorum.
Lierac'ı ne zaman kullanıyorum? O çekmecede duruyor sadece:))))
Çok şükür çatlamadım:)))
Her banyo sonrası ıslak vücuda bebek yağı sürdüm 20kg aldım bir tek çatlak olmadı..kesinlikle tavsiye ederim ve hala da devam ediyorum çok güzel nemlendiriyor...beklemene gerek yok hemen al yarın başla kullanmaya:)
doktor önerdi mi peki ?
sizin kullandığınız diğerlerine göre daha mantıklı vazelin falan hep petrol artığı ürün
bende hamileliğimin 3.ayından itibaren sadece badem yagı kullandım hiç çatlağım olmadı allahıma coooooooook şükür....:)
canım acı mı tatlı badem yağı mı.. inşallah benim de öyle olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?