Hey gidi gunlerbu mesaji 34.haftamda yazmistim.kizim su an 8 aylik ))) bir tane bile catlagim yok )) Allah hepinize bebisinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin )) cok zor ama cok guzel bir sey annelik.
maşallah sürmediğin bişey kalmamışşş hehhe cok güldümmm bende hamileyim bana ne öneriirsinn bütün bu kremeler yaglar kaca patladı canımmmHey gidi gunlerbu mesaji 34.haftamda yazmistim.kizim su an 8 aylik ))) bir tane bile catlagim yok )) Allah hepinize bebisinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin )) cok zor ama cok guzel bir sey annelik.
maşallah sürmediğin bişey kalmamışşş hehhe cok güldümmm bende hamileyim bana ne öneriirsinn bütün bu kremeler yaglar kaca patladı canımmm
amin canım cok tesekkur ederım sanada kolay gelsınn ok beklıyorummmKuzum ben hep aktardan aldığım yağları kullandım. Son iki ay bella b tummy honey butter aldım onunla destekledim:) ev taşıyorum şimdi, sana detaylıca yazarım:)
Saglıkla kucagına al kuzunu inşallah.
Merhaba,Merhaba bayanlar benim sorum şu gebelikte oluşacak çatlamalar için ne kullanmalıyız ve ne zaman kullanmaya başlamalıyız. Varsa tavsiyelerinizi ve yaptıklarınızı yazar mısınız Şimdiden çok teşekkürler
Canım hele bi 38 filan ol bakalım daha yolun başındasın inşallah olmaz ama sen yine de hazırlıklı olBen de13 haftalik hamileyim burst bees mama bee catlk kremi kullaniyorum baya ii cok harika kokuyo limonumsu :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?