Oluşabilecek gebelik çatlakları için..

Ben eczacı olan annemin tavsiyesi ile doğal yağları karştırdım (badem yağı, kakao yağı) onu kullanıyorum. İşe yaradığı şurdan belli üşendiğim için göğsüme sürmemiştim. Ama gbeğime düzenli olarak sürdüm. Sonuç gögsümde yakın zamanda küçük bir çatlak gördüm. Demekki gerim gerim gerilen göbeğime sürmesem çok çatlıycakmış. Ayrıntılı olarak çatlaklarımdan bahsettiğim bloguma beklerim http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/

Merhaba kızlar,17 haftalık hamileyim. Bu haftalarda hafiften karnım kaşınmaya başladı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Johnsons Bayby bebek yağı aldım. Siz nasıl uyguluyorsunuz vucudunuza ? Banyodan sonra ıslakken göbeğinize sürüp tekrar durulanıyormusunuz? Yoksa 5dk sonra fln kurulanıyormusunuz ? Kuruyken sürünce emilim tam olmuyor :S

Merhaba ,32. haftadayım 4. ayın içinde bebe yağı ve badem yağı kullandım bende çok düzenli olmasa da aklıma geldikçe sabah işe giderken ve gece uyumadan herhangi birini sürüyordum.Dr um daha sonra lierac ı önerdi 6. ayın sonlarına doğru da günde bir defa lierac kullanıyorum duşlardan sonra da bebe yağı henüz çatlağım olmadı. Ama biraz da genetik olduğunu biliyorum.Hayırlısıyla bitmesini bekleyecez inşallah oluşmaz

Ben lierac kullanmaya başladım..badem yağı tüylenme yapıyor, bebe yağı da çatlakları önlemez gibi bir çok yorum okudum..bilmiyorum bilgiler ne kadar doğru ama birşekilde lierac a ikna oldum :) kaşınmalarım onun sayesinde azaldı kesinlikle..

bnde doktor tavsiyesi ile liearac kullanmaya başladım 1haftadır ama çok düzenli kullandığımı söyleyemem hafta da bir kez de bebek yağı kullanıyorum son 1aydır. umarım çatlak problemi yaşamammm

Hey gidi gunler bu mesaji 34.haftamda yazmistim.kizim su an 8 aylik))) bir tane bile catlagim yok)) Allah hepinize bebisinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin)) cok zor ama cok guzel bir sey annelik.

:))))) Yinee heyy gidi günler bu mesajı kızım 8 aylıkken yazmıştım şimdi 26 aylıkk :))))) heheheh

22 haftalık hamileyim. karnımda önce kaşıntı arkasından inanılmaz derece bi deri döküntüsü yaşadım. ne kullandıysam geçmedi. Dr um sadece hakiki zeytinyağı sür dedi. Badem yağı kıllanma yapar kullanma dedi. Düzenli olarak kullandım bu aralar aksatsam da..Çok şükür ki bu dökülmeler baya azaldı. Geçti denecek kadar. Çatlak içinde zeytinyağı sürüyorum. hatta soğuk sızma olursa daha iyiymiş. inşallah olmaz çatlak falan.

Badem Yağı,Fındık Yağı,Zeytinyağı ve kakao yağından Oluşan karışımı 14haftalıktan beri kullanıyorum.hanilelikten öncedir de hep bebeyağı kullanırdım şu an 35. Haftam bitti ve karnımda belimin arası ve baldırımın üst kısımları çatlamaya başladı. Göğüslerimde Çatladı. Şimdi de kantarona başladı. Belki Oluşan çatlaklara iyi gelir diye. hımm genetik olayına da şöyle söyliyeyim annemin iki doğumunda da Sıfır çatlak :) bence vücudun sıkı olmasıyla alakalı bir durum. Benim etim çok sıkı ve daha önce hiç kilo almadım şimdi 12 kilo alınca haliyle çatladı kızlar. Neyse az kaldı bakalım doğumdan sonra çatlaklara bakcaz

günaydın hanımlar....
vazelin kullananınız var mı .o nasıldır işe yarar mı ki

Sonuçta önemli olan gerilen yerlerimizi yumuşak,nemli tutmak yani vazelinde işe yarayabilir. Zaten bu çatlakların biraz ırsi olduğunu da düşünüyorum. Hiç birşey kullanmayan bi arkadaşımda bitane çatlak olmadı bende bebe yağı aldım bide bio oil kaşındıkça sürüyorum işte artık şans..

ben zayıfım da çatlaklar illaki olacak ondan .... önceden önlemimi almak istiyorum. arkadaşım çok acıyor çatlak yerleri diyorda.

Bende zayıfım ayva göbeğim çıktı bile etimde sıkı aşırı kaşınıyorum nolcak bilmiyorum

Hey gidi gunler bu mesaji 34.haftamda yazmistim.kizim su an 8 aylik))) bir tane bile catlagim yok)) Allah hepinize bebisinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin)) cok zor ama cok guzel bir sey annelik.
maşallah sürmediğin bişey kalmamışşş hehhe cok güldümmm bende hamileyim bana ne öneriirsinn bütün bu kremeler yaglar kaca patladı canımmm

maşallah sürmediğin bişey kalmamışşş hehhe cok güldümmm bende hamileyim bana ne öneriirsinn bütün bu kremeler yaglar kaca patladı canımmm

Kuzum ben hep aktardan aldığım yağları kullandım. Son iki ay bella b tummy honey butter aldım onunla destekledim:) ev taşıyorum şimdi, sana detaylıca yazarım:)

Saglıkla kucagına al kuzunu inşallah.

Kuzum ben hep aktardan aldığım yağları kullandım. Son iki ay bella b tummy honey butter aldım onunla destekledim:) ev taşıyorum şimdi, sana detaylıca yazarım:)

Saglıkla kucagına al kuzunu inşallah.
amin canım cok tesekkur ederım sanada kolay gelsınn ok beklıyorummm

bendeki çatlakların oluşma yeri daha enteresan kızlar :) karnımda bacağımda göğsümde hiçbişey yok,ama gel gör ki belimle kaba etim arasında (iç çamaşırdan taşmayan) bölgedeki kalçamda kıpkırmızı çatlak izler gödüm dün gece. eşimin yorumu tatilde olduğum için hep oturmaktanmış :) umarım hep o görünmeyen yerde kalırlar :)

Ben de 13 haftalik hamileyim burst bees mama bee catlk kremi kullaniyorum baya ii cok harika kokuyo limonumsu :*

Merhaba,
Ben bebe yağı kullanıyorum, içeriğinde badem yağı var. Sürdüğünde kolay emildiği için ve birçok kişi tavsiye ettiği için başladım.İnşallah çatlaklar olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…