- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
- Konu Sahibi Sevda_9421
-
çabası yok mücadrlesi yok..
üzgün olduğumu başta belirttim..biraz sakin gelin siz...sevgi yerleşiyor süreç ilerliyor sonra yaşadığınız hayal kırıklıkları onu bırakacak olmak bitiyor olmamız emeklerin boşa gitmesi çok üzüntü veriyor....yani şunu görüp hala ölüyor gibi nasıl sevmeye devam ediliyor anlamış değilim.
boşandıktan ve bu hissiniz geçtikten sonra bir daha ölüyor gibi sevmeyin.
Hastanede ölümü bekleyen hastaları ziyaret edin,sonra tekrar konuşalım.merhaba arkadaşlar..
niye konu açtım sizden beklentim ne bilmiyorum..tek bildiğim çok üzgün olduğum...her türlü sıkıntıyı yaşadığım çok sevdiğim adamı terketmek zorunda kalmış biriyim...boşanma davası açamıyorum...eşimle uzun zamandır ayrı yaşıyoruz ..benden ayrı kalmak istemiyor ben de ondan ayrı kalamıyorum ama onun hata ve yalanlarından dolayı artık bitirmekten başka yolum yok..onsuz bikaç gün anlamadım ama şimdi onsuzluk beni öldürüyor..her dk onu düşünüyorum onunla anılarımız hayallerimiz boşa giden emeklerim hayal kırıklıkları aklıma geldikçe nefes alamıyorum ..gülemiyorum...çabası yok mücadrlesi yok...tek taraflı mücadrle etmekten sıkıldım...napıcam nolur bana destek olun...ölüm gibi bişey bu...
üzgün olduğumu başta belirttim..biraz sakin gelin siz...sevgi yerleşiyor süreç ilerliyor sonra yaşadığınız hayal kırıklıkları onu bırakacak olmak bitiyor olmamız emeklerin boşa gitmesi çok üzüntü veriyor....
yani şunu görüp hala ölüyor gibi nasıl sevmeye devam ediliyor anlamış değilim.
boşandıktan ve bu hissiniz geçtikten sonra bir daha ölüyor gibi sevmeyin.
Çok üzgünsün canım anlıyorum,kendine odaklan ve akışına bırak.. Kendinle baş başa kalma çık, gez dolaş kitap oku tek kalıp düşünme inşallah her şeyin hayırlısı olur hakkınızdamerhaba arkadaşlar..
niye konu açtım sizden beklentim ne bilmiyorum..tek bildiğim çok üzgün olduğum...her türlü sıkıntıyı yaşadığım çok sevdiğim adamı terketmek zorunda kalmış biriyim...boşanma davası açamıyorum...eşimle uzun zamandır ayrı yaşıyoruz ..benden ayrı kalmak istemiyor ben de ondan ayrı kalamıyorum ama onun hata ve yalanlarından dolayı artık bitirmekten başka yolum yok..onsuz bikaç gün anlamadım ama şimdi onsuzluk beni öldürüyor..her dk onu düşünüyorum onunla anılarımız hayallerimiz boşa giden emeklerim hayal kırıklıkları aklıma geldikçe nefes alamıyorum ..gülemiyorum...çabası yok mücadrlesi yok...tek taraflı mücadrle etmekten sıkıldım...napıcam nolur bana destek olun...ölüm gibi bişey bu...
Konulariniza okudum. Bence siz psikolojik olarak kendinizi guclendirmeye bakin bi psikologa gidebilirsiniz mesela. Ister bosanin ister boşanmayin bu negatif düşünce yapısından kurtularak başlayın isemerhaba arkadaşlar..
Ceynır ekmek ?Birde siz hiç ölüm gordunuz mü anne baba eş çocuk bir yakınınızı kaybettinizmi ölüm gibi dediğiniz histeri egonuzun oyunu size ölüm ise yokluk donuşu olmayan yerine konulmayacak bir acı ki ona bile sbır tahammul gosteriliyor buyuk konuşmayın allah bir dert verir manyak kocanızı oeynır ekmek görürsunuz
10 yıl sonra 2 çocuk yapıp niye ozaman affettim geri döndüm diye kendini yiyip mutsuz çocuklar büyütmek ve hayatını yalancı bir adama guvenemeyip şizofren gibi gecirmemek için dayan... Ölüm acisinin bile unutulduğu bir dünyada ask acısı da geçer ,pişman olup çocuklarına haksızlık yaptığını dusunerek bir ömür geçirmekten yeğdir.merhaba arkadaşlar..
Peynir ekmekCeynır ekmek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?