ölüyor gibiyim...

Bu adamdan ayri kalamiyorsunuz bir de pess! Nasil bir sevme sekli var insanlarda ben mi anormalim cozemedim.
Haklisin canım çooookkk haklisiniz o bir anlık geldi geçti düşündüm terapistleri okudum ve şuan netim güçlüyüm ben napıyorum diyip taziyesi kısa tuttum ...olucak acısız ayrılık olmuyor malesef

Canım çoookkkk üzüldüm rabbim sabır versin...Benm ölme lafım tabiri caizse tabi bazen üzüntüler ölüm gibi birşey oluyor ...acısız ayrılık olmuyor...çok düşündüm ve şuan silkelerdim kendimdeyim iyim çok çok saolun

Canım çoookkkk haklisiniz ben o an çok kötü hüzün ve yalnızlık ayrılık nedenler amalar emekler gibi gibi şeylerin psikolojisi altında çok kötüydüm..sonra düşündüm okudum tarttım napıyorsun dedim kendime taziyemi kısa tutup dava açacağım günü bekliyorum

Haklisiniz hepsinin artık farkındayım netim kararliyim..kesinlikle desteğe ihtiyacım var geçecek sönecek ve herşey inşallah güzel olacak çok saolun

Konulariniza okudum. Bence siz psikolojik olarak kendinizi guclendirmeye bakin bi psikologa gidebilirsiniz mesela. Ister bosanin ister boşanmayin bu negatif düşünce yapısından kurtularak başlayın ise
konularımı okuman onlarla yorum yapman çok ince çok teşekkür.ederim zamanını ayırdığın için...birsuru birikmişlikk emek çaba herşey boşa ayrılıklar acısız olmuyor ...kesinlikle destek almam gerek çok teşekkür ederimmm

Kesinlikle katılıyorum ve olacaklar belli...aynen de bunlar olacak....çok teşekkür ederim..kararımda netim bekliyorum

Rica ederim ne demek. Değerli olan sizsiniz böyle düşünün o zaman kendinizi daha güçlü daha iyi hissedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…