Ölüyor muyum?

kıvırmak değil ki yazdıklarımız.
temenni ve olumlama.

verem çok şükür öldürmüyor.
kız hiç behçetten bahsetmemiş ama sen nedense behçet öldürür deme gereği duymuşsun.

Ölmeden mezara sokarım diyorsun. Sayende kalpten gidecek konu sahibi. Allah akıl fikir versin sana. Her topikte tepki alacak degisik değişik yorumlar, ilgi çekmeye mi çalışıyorsun?
ilgi çekmeye çalışmak mı kusura bakmayın kimseye yalakalık yapamam ne dusunuyorsam onu söylerim yaptığım yorumların sonuna kadar arkasındayım

kıvırmak değil ki yazdıklarımız.
temenni ve olumlama.

verem çok şükür öldürmüyor.
kız hiç behçetten bahsetmemiş ama sen nedense behçet öldürür deme gereği duymuşsun.
temenni olarak görüyorsan senin hayata bakış açında bir yanlışlık var senin yakınında olmak istemem her ağzına açan senişn için bir temenni de bulunuyor diye dusunme potansiyelin yuksek. temenni demen için kalbimi mi açıp baktın haa asıl sui zanla bakan kim acaba

kesin gerçekler yokken neden öksüren birine "kolon kanseri olabilirsin. ölürsün" diyeyim ki?
mantık dışı olur.

sui zan yok çünkü ifaden var.

ben behçet deyince behçet mi oluyor sanalda kadını şuracıkta öldürdüm gidin yazdığım mesajlara bakın

Ay hala ısrar ediyorsunuz saçmalamakta. Yaptığınız ilk yorumlar yangına körükle gitmekti. Siz kalkıp "keşke zekiler konu açsa" diyecek kadar terbiyesizleştiniz. Siz zeka timsalisiniz sanki..

Küçük bebeği olan kadın doktorun temkinli şüpheli davranışıyla daha da panik olmuş siz kalkıp mahalle teyzeleri gibi "bizim x amca vardı bundan öldü" diyecek kadar vicdansızlaştınız. Yeter hatanızı anlayıp susun artık..

kesin gerçekler yokken neden öksüren birine "kolon kanseri olabilirsin. ölürsün" diyeyim ki?
mantık dışı olur.

sui zan yok çünkü ifaden var.
ne desem boş kolon kanseri diyen sensin ben değil mesela burada biri gelse katarak oldum kör mü olacağım dese ben de glokomdan kork desem o kör eder desem ki aynı şeyi dedim ne düşünürsün

ya bu yukarıdaki ruh hastasını hatırlıyorum. geçen günlerde de yabancı biriyle evlenmiş bir üyeye senin yaşın geçmiş. zaten bakire de değilsindir. yabancılar bu konuya takmazlar diye o adamla evlenmişsindir diye über aptalca bi yorum yazmıştı. o zaman bir başka üye verdi ağzının payını. ama buradaki durum çok daha farklı. farz edelim bu konuya behçet hastası biri denk geldi. akciğer tuttuysa kesin ölürsün gibi bi şeyi okusa bunun vebalini nasıl ödeyeceksin merak ediyorum. senin bu siteden süresiz banlanman lazım bence. aşırı cahilsin ve her cahil gibi cahilliğini asla kabul etmiyorsun.

Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.

Allah korusun öyle şeyleri aklınıza getirmeyin.
Arkadaşımın sonucuna internetten baktığımızda ifade kesin olarak meme kanseri diyordu.
Ömrümüzden ömür gitti. Sonuç Kanser değil ama takip edilmesi gerekiyormuş.
Doktora sorduğumuzda, şu interneti bırakın, öyleyse doktorluk mesleği kalksın internetten bakın her şeye demişti.
İçinizi ferah tutun.

yangını körükleyen sizsiniz gerginlikten beslenen sizsiniz garip değil mi nasıl psikolojidir bilinmez

Tahlillerin içim burda dr varsa daha iyi anlayabilir yada hemşire. Akciğer filmi çekilmedin mi asıl orda belli olur.geçmiş olsun

Hele acele etmeyin, test sonuclarini bekleyin derim.

Ilerlemis bronsit olabilir, verem olabilir 2si de tadevisi olan hastaliklar.

Siz bir gogus hastaliklari uzmanina gidin derim ama universite hastanesinde hocaya.

Gecmis olsun.,

ne desem boş kolon kanseri diyen sensin ben değil mesela burada biri gelse katarak oldum kör mü olacağım dese ben de glokomdan kork desem o kör eder desem ki aynı şeyi dedim ne düşünürsün
konu sahibi behçetten bahsetmiş mi?
ben göremedim.

kolon kanseri, senin behçet hastalığın için örnek sadece.

yani konu sahibi A dan bahsederken senin Z yi örnek vermen saçma oldu.

şu anda verdiğin göz örneği daha mantıklı mesela.

o kadın neredeyse çocugu ortadan kaldırmayı bile düşünecek hastalıkta bir kadındı.benim kocam çok iyi çok süper sadece sorun o kız diyen ve bir çok annenin sinirlerini hoplatan biriydi.keske burada olsaydı da şikayet etseydim kadını.ve eminim ki bu ahlak yoksunlugunun altında çok şeyler yatıyor. hiç pişman değilim ve durumun öyle oldugundan %90 eminim. inşaallah sizin de bir çocugunuz bu duruma düşmek kadındaki ahlak ve merhamet yoksunluguna hiç değinmeden benim yorumuma bu kadar neden takıldınız oysa çok örneklerini biliyorum dediğim halde yaşadıgım gözümle gördüğümü söylediğim halde

mesela ben yıllardır behçet riskiyle test yaptırdım dr lar istediği için.
çok şükür hep temiz çıktı.

behcet konusunda az da olsa bilgim var. ama öldürdüğünü ilk kez duydum ki en belirgin ve ileri özelliği de göze zarar vermesi.

akçiğer denilince aklıma gelen hastalılardan biri bence siz behçeti bilmiyorsunuz

ne tavsiyesi vereyim ortada ne bir tahlil ne bir sonuç var verem miyim ben de behçet var bir de dedim.burayı biliyorsa gidip veremin öldürmeyeceğini de okusun biraz zekiler konu açsa keske.
Zekiler cevap yazsın bence. Senlik bi şey yok yani

hahahahaha ya harbi bi yürü git

akçiğer denilince aklıma gelen hastalılardan biri bence siz behçeti bilmiyorsunuz
önce aftla başlar, vücudun çeşitli yerlerinde yaralar çıkar.
önce dış organlara zarar verir ör: göz.
iç organlara bulaşana kadar milyon belirti verir yani.

iyi niyetli olduğuna inanmıyorum kesinlikle, herkese, her şeye düşman dedikoducu mahalle teyzeleri olur ya onlardan maalesef :) konuşmak için konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…