• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öluyorum Ben.

ooo daha neler çıkar karşına sen hemen bunla ölüyorsan... sen derslerine bak bu hayatta en önemli şey önce ayaklarının üzerinde durabilmek,mesleğini edin bileziğini tak koluna bak daha neler çıkar karşına.... kise yalnız kalmaz bu hayatta korkma herkes için yaratılmış biri var. şuan nerde, ne yapıyor bilinmez... kimbilir kaç senesi, ayı yada haftası var karşına çıkmak için. o gün gelecek ve geldiğinde güçlü ayakları sağlam basan bir kadın olacaksın... derslerini çalış geleceğine bak...

Ölmezsin garanti veriyorum.
Öldürmeyen her acı da seni güçlendirir.
Bidaha böyle kapılmazsın hemencecik.
Evladını kaybediyo insanlar ölmüyolar,sende ölmezsin.
Hepsi geçecek buraya ilerde çocuğum bugün kaka yapmadı die konu açcan

Bu yil uniye yerlesmistim o istiyor diye saatlerce konusur calismazdim sinifta kaldim hayatim oydu varsa yoksa o
Kendine reva gördüğün bu mu? Acilen kendine gel.
Hayatının iplerini kimseye verme.
Annene babana bile bırakmaman gerekirken sen elin manyağına bırakmışsın.
Kendinden değerli hiç kimse yok.
Ve kimseye geri dönmesi için yalvarma. Özellikle böyle değmeyen tiplere.
7 aydır bir eski sevgiliye takılman hiç normal değil.

Senin yaşadığın kafayı sarhoş olunca bile yaşamıyorum ben bacım git bi cama çık silkelen kendine gel önünde güzel bir hayat var.

Sadece telde konuşup toplamda 1 kez gördüğün birine duyulan aşk ve koskoca 7 ay boyunca unutamaman hala ölüyorum fln demen... hem de düzenli aralıklarla mesaj atmaya devam ediyorsun..

Ben sana çok üzüldüm ablacım.. bu kadar zayıf karakterli olmamalısın. Üversiteye gideceksin bak, karşına iyi kötü bir çok farklı insan tipi çıkacak. İçlerinde sana zarar vermek isteyenlerde olacak. Fakay bu kadar saf ve korunmasız olmak gibi bir lüksün yok hayata karşı. Kocaman kızsın sen artık bir silkelen kendine gel. Hayatta umarım çekeceğin en büyük acı bu seviyelerde olur.. daha nicesi var tahmin bile edemezsin çünkü..

Anlayacağın dilden konuşayım bir de işe yarar belki :)). Ezik misin kızım sen boşver yaa. Zaten çıktığı kız çok çirkinmiş.

E
Bir kez görüştüğün biri için mi bu kadar ölüp bittin , Nası aşklar yaşıyorsunuz siz ya ben anlamıyorum ya siz ille de acı çekmek için uğraşıyorsunuz , millet ne sevdiklerini kaybediyor da hayatına devam ediyor , daha bir kere gördüğünüz biri için ölüp bitmişsiniz ..
Efendim eğitim ve olgunluk şart. .

Şu "ölüyorum, öldüm, ölmek üzereyim, öldüm sayın, ölebilirim" şeklindeki başlıkların içerikleri aşk acısı oluyor ya, tükürüp kaçasım geliyor yeminle. Her seferinde "acaba kötü bir hastalıkla mı mücadele ediyor" saflığıyla başlığı açıp, söverek kapatıyorum. Başka da bir şey demiyorum.

He aşk acısından kimse ölmez merak etmeyin.

Herkesin bi gönül yarası vardir ve hepimiz de yaşıyoruz.

Yaş gençken yürek daha büyük, insan daha cesur ve aşk dibine kadar olduk saniyoruz.

Biz de geçtik bu yollardan ama şimdi hicbirinin önemi yok.

Evet sevdigimiz kadar canimiz yanacak ama zamanla geçecek azalacak.

Dünya erkek dolu ve yanlış biri hayatinizdan çıktı gitti.

Dogrunuz elbet sizi de bulacaktır sabırlı olun.

Yemin ediyorum ki okluyorum du an bu aci hic gecmeyecrk gibi geliyor.dayanamiyorum ben balik burcuyum ve cok duygusalim ona cok baglanmistim ve hergun telefonda saatlercr konusurduk

Deme öyle yaaa :KK43: Benim bebeğim de balık burcu olacak ağlayacağım şimdi. :KK17::silah:

Bunlar hep insanın hayatta başka bir amacı, uğraşısı olmamasından. Hayatım oydu, varsa yoksa o , sınıfta bile kaldım lafından anlaşılıyor durum. Büyümek, kendini geliştirmek tek çaren. Kafanı kaldırırsan, etrafında keşfedilecek koskoca bir dünya görürsün, yaşamaya değer gerçekten anlamlı şeyler bulursun. Yok ben böyle devam edeceğim dersen, o hayata yazık edersin.

aşk acısından ölünmez ama kalan hayatı pek güzel mahvedebilirsiniz.
demek ki ayrılıktan sonra durmadan mesaj atıp iyice bıktırmışsınız kendinizden.
O'nu değil kendinizi havale edin Allah'a çünkü size zarar veren O değil kendinizsiniz.
ayrılmışsınız bitmiş gitmiş.
acı çekilebilir, üzüntü duyulabilir bunlar normal ama bu kadar abartılmaz

Peki neyine aşık oldun bu kadar?
Ne ara tanıdın da hangi özelliğini sevdin?
Hangi anılarınız seni öldürüyor?

Arada yaşanmışlık yok ne bu arabesk aşk?

Saçmalama bi kendine gel.

Neden bilmiyorum ama bu dünyada ki erkek kadın ilişkilerinde ki aşktan ölüyorum muhabbetine inanmıyorum. Çok saçma birşey.

Burda kocasından dayak yiyip hâlâ kocamı çok seviyorum diyen tipler de görüyorum. Bu çok iğrenç birşey. Ben yesem igrenirdim kocamdan.

Dünyevi şeyler için hele hele aptal erkekler için ölüyorum ne demek.

Keza senin sevgililik durumun bile eften puften. Silkelen ve kendine gel.

Evet abla bencok safim ona asik oldum onu da saf sandim kendim gibi ama degilmis

İki kişi birbirine aşık olur, sonra aşk biter. Bu çok normal. Hele ki siz yüzyüze görüşmeden yaşanmış bunlar. Yani çocuk seni nikah masasında terk etmiş gibi davranıyorsun. Çıkar aklından. Daha güzel şeyler yaşayacağın insanlar çıkacak karşına. Bu kadar saplantılı olma.

Ne yaşadınız birlikte,ne paylaştınız???? Ne ölme bitmeler?? Tez zamanda unutup yolunuza bakmanızı tavsiye ederiz hep birlikte..:KK20:

Back
X