• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öluyorum Ben.

Herkese merhaba su an kalp agrimdan oluyorum 7 ay once sevgilim beni sudan sebrple terk etti cok sevmistim onu cok baglanmistim hala deliler gibi seviyorum.Bu yil uniye yerlesmistim o istiyor diye saatlerce konusur calismazdim sinifta kaldim hayatim oydu varsa yoksa o .Gecen sene wp grubunda tanistik bir kez sehrime geldi gormeden once sevgiliydik gordukten sonra 10 gun sonra felan terk etti sudan sebeple .bence begenmedi.tabi ben surekli mesaj atiyorum buna ozledim diye hic orali olmuyor.en son 2 ay once atmistim dun yine attim ve bugun ogrendigim sey karsidinda yikildim sevgilim var cok mutluyuz allah bozmasin dedi.bana mesaj atmazsan sevinirim atarsan engellicem dedi cok cok kotu oldum su an oluyorum canim yaniyor.ona seni allaha havale ediyorum dedim ne yaparsan yap dedi ve sevgilim var buna uygun davran dedi canim yaniyor.bana ilk sevgilimsin demisti saf ve iyi biri olduguna inanmistim ama degilmis
Bu riskler her genç kız için var. 7 ay azmış. Kuzenim 7 yılını verdi ve terkedildi. Sonuç 45 yaş menopoz. Koca yok çocuk yok. Derhal ağlamayı kes. Yıllarını boşa harcayıp geleceğini mahvetmek. Hayat kısa, zaman çabuk geçiyor. Mantıklı ol.. Bunların niyeti eğlenmek. Zaman çalmak. Evlenme niyeti taşıyan biri karşına çıkacaktır. Gönül kapını açık tut.

sen o adamı değil, o adamın sana hissettirdiklerini özlüyorsun. senin canın ayrılıktan değil, o adam seni değersiz ve yetersiz hissettirdiği için yanıyor. zihninde çok fazla anlam yüklemişsin o kişiye.

Wp grubundan tanışıp o adam için sınıfta kalmana değmemiş demek ki. Rabbim akıl fikir versin gençlere. Wp grubundan sevgili olmak nedir ya???? Kaç yaşındaydın???

Herkese merhaba su an kalp agrimdan oluyorum 7 ay once sevgilim beni sudan sebrple terk etti cok sevmistim onu cok baglanmistim hala deliler gibi seviyorum.Bu yil uniye yerlesmistim o istiyor diye saatlerce konusur calismazdim sinifta kaldim hayatim oydu varsa yoksa o .Gecen sene wp grubunda tanistik bir kez sehrime geldi gormeden once sevgiliydik gordukten sonra 10 gun sonra felan terk etti sudan sebeple .bence begenmedi.tabi ben surekli mesaj atiyorum buna ozledim diye hic orali olmuyor.en son 2 ay once atmistim dun yine attim ve bugun ogrendigim sey karsidinda yikildim sevgilim var cok mutluyuz allah bozmasin dedi.bana mesaj atmazsan sevinirim atarsan engellicem dedi cok cok kotu oldum su an oluyorum canim yaniyor.ona seni allaha havale ediyorum dedim ne yaparsan yap dedi ve sevgilim var buna uygun davran dedi canim yaniyor.bana ilk sevgilimsin demisti saf ve iyi biri olduguna inanmistim ama degilmis

Ya sen kendine niye bunu yapıyorsun. Düşünmeyeceksin ne aşklar bitmiş.. Hem sana davranışı ne öle allah aşkına !!
Hani istemiyorsan da böle söylenmez.. Karşında iyi biri yok ya kendini buna inandır yada o aslında iyi biriydi diye harap et kendini insanlar değişir kendini farklı tanıtır olur böle şeyler.. senin ayağa kalkman lazım biliyorum zor gerçekten acıyor ama başka çaren yok ne yapıcaksın yani hep kendini ona sunucaksın oda seni kullanıcak olmaz öle !!Hem hayat bu daha ne kapılar açılır. Dilerim ki bir beyefendi çıkar karşına kendini ve değerli zamanını harcama.. Gidip numarasını sil yok artık de önüne bak o zaten gitmiş gelse de kullanır mı belli değil boşver sen

Seni çok iyi anlıyorum canım yaşadıkların gerçekten çok zor dini inancını bilmiyorum ama bol bol dua et aklına geldikçe Allahı düşün çok iyi gelicektir birde yaşam tarzında değişikliğe git 1-2 yakın dost edin yani hayatına getirebildiğin kdr farklılık getir seni mutlu eden şeyleri yap Dik dur lütfen asla üzülme gittine biliyorum zor ama hayat devam ediyor o bıraktığına göre sende bırakabilirsin o bulunmaz hint kumaşı değil hayatta sevilcek o kdr çok insan varki onu hiç dert etme ondan daha iyisini bile bulursun o sana bunu yaparak ne kdr karaktersiz biri olduğunu göstermiş oldu iyiki kurtuldun zararın neresinden dönersen kardır onunla yaşadıklarınada pişmanlık duyup vakit kaybetme yaşanmış çünkü yaşanması gerekiyormuş zamana bırak ve mutlaka o sayfayı tamamen kapat ve önüne bak o mutluyken sen niye üzgün olasın şimdi derslerine de güzelce vakit ayır bundan sonrası için hep olumlu düşün asla kendini suçlama güçlü ol gör bak nasıl iyi olucak inşallah bundan sonrası daha iyi olur senin için :)unutma senin mutluluğun asla ona bağlı değil

Vallahi çok seviyorsunuz dramayı. Benim de buna benzer bi sevgilim olmuştu hatta baya da romantik bir ilişkiydi beyefendi çekti gitti. Dedim ki... Güle güle canım. Sonra da eşimle tanıştım ve evlendim.
İyi ki götlük yapmış ve gitmiş. Sağolsun. Duacıyım ona...
Bazen kötülükten iyi şeyler doğuyor...
Kendine gel.
Kimse için değmez.

Allah akıl fikir versin ya sadece telefonda whatsapta konustun diye görmeden etmeden sevgili mi olunur
Kusura bakma ama cocuk seni önemsemiş olsaydı 8 ay beklemeden görmek isterdi
Sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun
Cidden safmışsın

Allah akıl fikir versin ya sadece telefonda whatsapta konustun diye görmeden etmeden sevgili mi olunur
Kusura bakma ama cocuk seni önemsemiş olsaydı 8 ay beklemeden görmek isterdi
Sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun
Cidden safmışsın
Saf oldugumu soyledim zzten cok kotu gunler gecirdim cok aci cektim onunla konusunca huzur buluyordum asik oldum hepsi bu

onun için gözyaşı dökme, hayatında kim bilir kimler çıkacak karşına tekrar aşık olmayacağının garantisi yok biraz dışarı çık yürüyüş yap arkadaş edin ders çalış kafan dağılır

Back
X