• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum , canım acıyor

Çok üzücü yaşadıklarınız...

eşiniz artık sizi istemiyor mu?

çok geçmiş olsun. ailenize söylediniz mi tek başınıza kaldıramazsınız.. böyle şeyleri saklamaya gelmez.. kimse üzülmesin diye düşünmeyin. hayır napıyormuşsunuz bu kadar kötüsünüz..
gidip onun evini dağıtacaktın onlardan daha deli olacaktın ki görecekti..

Allah yardım etsin ben böyle anneleri anlayamıyorum ya.
Çocuğunun mutluluğuyla mutlu olması gerekirken mutsuz etmeye çalışıyorlarr.
Çevremde bu tarz kayınvalideler çok evlenirken bende böyle olurum diye çok korkmuştum.
Çok şükür olmadı ama insanın iyi niyetini suistimal edildiği durumlarda olmuyor değil.
Eşinizin işide zor iki taraf arasında kalıyor.
Ama sizde umursamayın bu laf kolay geliyor insana evet ama kendinize zarar veriyorsunuz.Sağlığınız herşeyden önemli.Hasta gözüyle bakmanız gerekiyor kendisine
sınavınız zor Allah yardım etsin.

yazıyı ben yazmışım gibi okudum :( ama hem kendine hem kocana hemde o güzel eşyalarına yazık biz sanırım bu kayınvalide olayını çok büyütüyoruz keske kayınvalidene o kelimeleri etmeseydin aslında oh içimde kalmadı diye düşünebilirsin ama bundan sonraki olan her olayda eşin sana soguk gözlerle bakacaktır... önemli olan evliliğin eşinin gönlünü al kayınvaliden konusundada eşinle ortak bir karara varıp görüşmek istemediğini söyle çok sinirli hareket edip kendini haklı cıkarıcam derken eşindende olma arkadaşım

off be cnmm çok üzüldm keşke kaynnanın evini kırıp dökseydn o zmn daha makbule geçerdi korkardı en azından.kocan seni sevmiyormu seviyoki seni almış diğer kişiyi değil o zmn o kadına ne yemek düşüo afedersin.iş bu denli büyüdüyse ailene haber ver canım sahipsizmisin sen.geçmiş olsun diyeyim inş.düzelirsiniz dualarm sizinle

Eşin seni evden mi kovdu? Şiddet mi uyguladı? Neden evini bırakıyorsun ki?

Gitmesi gereken kişi sen değilsin!

zorla beni evimden attırmaya çalışıyor annesi dayanamıyorum artık kızlar. benim ailem ilkokul mezunu olduğu için benim ailemi kendine yakıştıramıyormuş bana bu lafları söyleyince dayanamıyorum bende artık. kendi evimden oldum dün gece aramadı beni eşim. boşanayım diye uğraşıyor annesi boşanmam için herşeyi yaptı ama bende artık dayanacak güç kalmadı kızlar. ağlamaktan mahvoldum başkalarının evinde sığıntı gibi kaldım nasıl mahcup oldum anlatamam size. istediği kızı tutup evimize getirmeye bile çalışıyor nbu kadın ben ne yapıcam allakh için söyleyin. bitecekse bile bu kadar kolay bitirmicem bu işi sürünüp duralım artık hep beraber

Allah yardımcın olsun canım...
Nedir bu kaynanalardan çektiğimiz bilmiyorum...
Ben 25-26 mesajede oturuyorum kaynanamlara ordan bile telefonla eşimi doldurabiliyordu ki Allah'tan eşim akıllandı artık...
En güzeli araya mesafe koymak...
İmkanınız varsa kaynanandan uzak bir yere taşının...
Yoksa eşini ikna et annesi ile eşi arasındaki dengeyi sağlasın...
Sonuçta herşey eşinde bitiyor...

Eşin seni evden mi kovdu? Şiddet mi uyguladı? Neden evini bırakıyorsun ki?

Gitmesi gereken kişi sen değilsin!

keşke şiddet uygulasaydı o zaman çekip gitmek bu kadar kovmazdı annesi bana küfretti bende sjusutur artık niye küfrediyor bana diyince hiç birşey demedi. gitmek şu açıdan iyi oldu daha çok birbirimize girecektik

Allah yardımcın olsun canım...
Nedir bu kaynanalardan çektiğimiz bilmiyorum...
Ben 25-26 mesajede oturuyorum kaynanamlara ordan bile telefonla eşimi doldurabiliyordu ki Allah'tan eşim akıllandı artık...
En güzeli araya mesafe koymak...
İmkanınız varsa kaynanandan uzak bir yere taşının...
Yoksa eşini ikna et annesi ile eşi arasındaki dengeyi sağlasın...
Sonuçta herşey eşinde bitiyor...

ablacım o istanbulda biz sarıkamışta yaşıyoruz. kendi geleedi yeğenini göndermiş bütün olanları telefondan yapıyor bu kadın bir an huzur vermiyor eşimle neredeyse her gün iki saat konuşuyor. kapatmak isteyince ağlıyor

Bir süre ayrı kalın. Kurallarınızı koyun ve eğer eşiniz gerçekten sizi istiyorsa ve sizin yanınızda olacaksa evinize dönün

keşke şiddet uygulasaydı o zaman çekip gitmek bu kadar kovmazdı annesi bana küfretti bende sjusutur artık niye küfrediyor bana diyince hiç birşey demedi. gitmek şu açıdan iyi oldu daha çok birbirimize girecektik

Ne diyeyim bilemedim. Bugüne kadar senin yanında sana destek olan adam neden böyle davrandı sence? Belki o da bıktı artık, yoruldu annesinden. Ne inatçı anneler var yahu, adam evini uvasını kurmuş daha ne uğrasıyorlar anlamıyorum ki :S

neden bu kaynananlar böyle hep bi kıyaslama hırs peşinde gelinlerine karşı.cnm benim kaynananmında sennkinden aşağı kalır yanı yok.sabrım yettkçe dayanmaya çalışıyorm ama ahdım var allah göstermesn yinede eğer bu kadın bni eşimle boşanma noktasına getirrirse bi guzel dövecem öyle boşancam yemin ettm valahi

ablacım o istanbulda biz sarıkamışta yaşıyoruz. kendi geleedi yeğenini göndermiş bütün olanları telefondan yapıyor bu kadın bir an huzur vermiyor eşimle neredeyse her gün iki saat konuşuyor. kapatmak isteyince ağlıyor

Nasıl bir kadın o ya :53:
Valla ne diyim bilemedim...
Zaten uzaktasınız, 2 saat telefonda doldurmak akıl karı değil...
Dediğim gibi duruma ancak eşin el koyabilir...
Eşin isterse kaynananı susturabilir...
Karşına al konuş derim ben...

Ne diyeyim bilemedim. Bugüne kadar senin yanında sana destek olan adam neden böyle davrandı sence? Belki o da bıktı artık, yoruldu annesinden. Ne inatçı anneler var yahu, adam evini uvasını kurmuş daha ne uğrasıyorlar anlamıyorum ki :S

eşim alttan al cevap verme deyip duruyor zaten cevap vermiyordum ki sorun yaşamayalım diye.bene eşime kızdım ya zaten cevap vermiyorum ki ben ona sen neden bahsediyorsun ne söylemişim ki dedim. arada kalıyorum deyip annesine söyleyemeiyor bana patlıyor. benimde bi canım var ya dayanamıyorum çok üzülüyorum artık her gün telefonla huzurumu bozmaya ne hakkı var. aynı şehirde bile yaşamıyoruz ben onalra ne yapabilirim ki :((

eşim alttan al cevap verme deyip duruyor zaten cevap vermiyordum ki sorun yaşamayalım diye.bene eşime kızdım ya zaten cevap vermiyorum ki ben ona sen neden bahsediyorsun ne söylemişim ki dedim. arada kalıyorum deyip annesine söyleyemeiyor bana patlıyor. benimde bi canım var ya dayanamıyorum çok üzülüyorum artık her gün telefonla huzurumu bozmaya ne hakkı var. aynı şehirde bile yaşamıyoruz ben onalra ne yapabilirim ki :((

Canım benim yaa çok üzüldüm gerçekten. Ama olan oldu artık. Kendini hırpalamaktan, ağlamaktan vazgeçmelisin. Akşam eşin gelince de tek tek durumu ona anlatmalısın. Sakin sakin neye kırıldığını neye üzüldüğünü, ne yapılması gerektiğini, ve yapılmadığı durumlarda ne olacağını anlatmalısın ona.
Yani bu olayı çözümlemeden sakın üstünü kapatma tmm mı? Yoksa büyür büyür çığ olup yutar sizi :(

sarıkamışta nereye gidebilirim ablacım lojmanda kalıyoruz. ancak babamın evine dönebilirim o zamanda bu kadın beni gerçekten boşatır

Eşinizle konuşun. Bu şartlar altında zorlandığınızı söyleyin. Annesine ağır konuşmuşsunuz. Haklısınız ama eşiniz bunu anlamayacaktır. Kimse annesine ne kadar kızarsa kızsın eyşi bile olsa bu tür lafları ettirmez. Bunları bir anlık hezeyanla söylediğinizi ve üzgün olduğunuzu belirtin. Ama iyi olmadığınızı ve çok yıprandığınızı bilsin. Karar verme aşamasında olduğunuzu anlasın

Canım benim yaa çok üzüldüm gerçekten. Ama olan oldu artık. Kendini hırpalamaktan, ağlamaktan vazgeçmelisin. Akşam eşin gelince de tek tek durumu ona anlatmalısın. Sakin sakin neye kırıldığını neye üzüldüğünü, ne yapılması gerektiğini, ve yapılmadığı durumlarda ne olacağını anlatmalısın ona.
Yani bu olayı çözümlemeden sakın üstünü kapatma tmm mı? Yoksa büyür büyür çığ olup yutar sizi :(

abla sakinliğimi nasıl koruyacağımı ah bir bilsem. üzüldüğümü neye kırıldığımı o kadar iyi biliyor ki eşime bile laf anlatmaktan yoruldum ben artık. onunla konuşmayı düşünmüyorum anlamıyor beni hep savunmaya geçiyor :(( kötü ben olup çıkıyorum ANNESİ AĞLADIĞI DÜRECE YALANDAN TELEFINDA BEN HAKLI ÇIKAMAM BU GİDİŞLE

Son düzenleme:
Back
X