- Konu Sahibi annemiseviyorum
..,....................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin seni evden mi kovdu? Şiddet mi uyguladı? Neden evini bırakıyorsun ki?
Gitmesi gereken kişi sen değilsin!
Allah yardımcın olsun canım...
Nedir bu kaynanalardan çektiğimiz bilmiyorum...
Ben 25-26 mesajede oturuyorum kaynanamlara ordan bile telefonla eşimi doldurabiliyordu ki Allah'tan eşim akıllandı artık...
En güzeli araya mesafe koymak...
İmkanınız varsa kaynanandan uzak bir yere taşının...
Yoksa eşini ikna et annesi ile eşi arasındaki dengeyi sağlasın...
Sonuçta herşey eşinde bitiyor...
keşke şiddet uygulasaydı o zaman çekip gitmek bu kadar kovmazdı annesi bana küfretti bende sjusutur artık niye küfrediyor bana diyince hiç birşey demedi. gitmek şu açıdan iyi oldu daha çok birbirimize girecektik
ablacım o istanbulda biz sarıkamışta yaşıyoruz. kendi geleedi yeğenini göndermiş bütün olanları telefondan yapıyor bu kadın bir an huzur vermiyor eşimle neredeyse her gün iki saat konuşuyor. kapatmak isteyince ağlıyor
Ne diyeyim bilemedim. Bugüne kadar senin yanında sana destek olan adam neden böyle davrandı sence? Belki o da bıktı artık, yoruldu annesinden. Ne inatçı anneler var yahu, adam evini uvasını kurmuş daha ne uğrasıyorlar anlamıyorum ki :S
Bir süre ayrı kalın. Kurallarınızı koyun ve eğer eşiniz gerçekten sizi istiyorsa ve sizin yanınızda olacaksa evinize dönün
eşim alttan al cevap verme deyip duruyor zaten cevap vermiyordum ki sorun yaşamayalım diye.bene eşime kızdım ya zaten cevap vermiyorum ki ben ona sen neden bahsediyorsun ne söylemişim ki dedim. arada kalıyorum deyip annesine söyleyemeiyor bana patlıyor. benimde bi canım var ya dayanamıyorum çok üzülüyorum artık her gün telefonla huzurumu bozmaya ne hakkı var. aynı şehirde bile yaşamıyoruz ben onalra ne yapabilirim ki(
sarıkamışta nereye gidebilirim ablacım lojmanda kalıyoruz. ancak babamın evine dönebilirim o zamanda bu kadın beni gerçekten boşatır
Canım benim yaa çok üzüldüm gerçekten. Ama olan oldu artık. Kendini hırpalamaktan, ağlamaktan vazgeçmelisin. Akşam eşin gelince de tek tek durumu ona anlatmalısın. Sakin sakin neye kırıldığını neye üzüldüğünü, ne yapılması gerektiğini, ve yapılmadığı durumlarda ne olacağını anlatmalısın ona.
Yani bu olayı çözümlemeden sakın üstünü kapatma tmm mı? Yoksa büyür büyür çığ olup yutar sizi![]()