• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum , canım acıyor

bız aynı sehırde aynı sokaktayız,ben dayak bıle yedımm ohooo,benımkıde senın gıbı alttan al dıyor duymamazlıktan gel vs,onlar cahıl,onlar buyuk onlar anne baba,alttan almak hep bıze düşüyor,o kadar uzaktaykenn sen barı bunu başar canım,

Allah sabır versin nasıl bir insan başka bir insanın mutluluğuna engel olmaya çalışır bu kocaların çoğu mal ya hep annelerinin etrafındakilerin lafına bakıyolar kimse anne babasından vaz geçmez ama eşi ile mesafeyi koyacak kişinin kndisidir

Madem annesi senden çok seviyor onu, o zaman gitsin de karılığını da anası yapsın. Daha anası ile karısının yerini ayırt edemeyn adama ne denirse. Kusura bakma ama çok sinirlendim.

hayır hayır öyle değil, annesi oğlunu değil de beni daha çok seviyormuşşşşş.
yaa bazen kendimden şüphe etmeye başlıyorum bu salak aile ve kadın yüzünden ama bakıyorum da benim eşimi benden başka kimse çekmez çekemez ,bir kere daha anladım.
oğlunun alkolik olma yolunda ilerlemesine bile ağzını açmayan bun u normal karşılayan bi anne çocuklarının gözünde melek ve ben şeytanım ,:66: :43:

hayır hayır öyle değil, annesi oğlunu değil de beni daha çok seviyormuşşşşş.
yaa bazen kendimden şüphe etmeye başlıyorum bu salak aile ve kadın yüzünden ama bakıyorum da benim eşimi benden başka kimse çekmez çekemez ,bir kere daha anladım.
oğlunun alkolik olma yolunda ilerlemesine bile ağzını açmayan bun u normal karşılayan bi anne çocuklarının gözünde melek ve ben şeytanım ,:66: :43:

Genelde kaynanalar söyler böyle şaşırdım... Bacım seninki sakallı bıyıklı bir erkek çocuğu o zaman. NAsıl bir kıskançlık bu, adam seni kendi annesinden kıskanıyor. Ama çok hoşuma gitti bu, farklı bişey duydum. Bilmiyorum ne hissediyorsun sen ama bence çok hoş bir durum. Hatta sen de iyice gaz ver, evet annen beni daha çok seviyor, seni atıp beni alacakmış filan de, seninki bir de ağlasın :1:

Genelde kaynanalar söyler böyle şaşırdım... Bacım seninki sakallı bıyıklı bir erkek çocuğu o zaman. NAsıl bir kıskançlık bu, adam seni kendi annesinden kıskanıyor. Ama çok hoşuma gitti bu, farklı bişey duydum. Bilmiyorum ne hissediyorsun sen ama bence çok hoş bir durum. Hatta sen de iyice gaz ver, evet annen beni daha çok seviyor, seni atıp beni alacakmış filan de, seninki bir de ağlasın :1:

ya yok be arkadasım o beni kıskanmıyor annesinden,KEŞŞKE KKISKANSA! onun demek istediği anası melek ve o kadar iyi bir insan ki gelininin bütün kötülüklerine ve anasını evde istememesine rağmen anası gelinini çoookk seviyor, ve ben de bunun doğru olmadığını söyleyince sinirleniyor, annemin sana olan sevgisini nasıl görmezsin diye:)

ya yok be arkadasım o beni kıskanmıyor annesinden,KEŞŞKE KKISKANSA! onun demek istediği anası melek ve o kadar iyi bir insan ki gelininin bütün kötülüklerine ve anasını evde istememesine rağmen anası gelinini çoookk seviyor, ve ben de bunun doğru olmadığını söyleyince sinirleniyor, annemin sana olan sevgisini nasıl görmezsin diye:)

Şeytan da melektir, azrail de...
Ben şeytan olmayı kendime yakıştıramadım annenden alamam o sıfatı azrailin olacağım senin de...
Bu defa da geceleri korkudan uyumasın seninki :1:

arkadaşım ne kadar yanlış davranıyorsunuz??
haklıyken haksız olmuşsunuz ya...

oysa ki açmayıverin telefonu annesi aradı mı? işim var yemeğim var duşa girecem kapı çaldı diyin kapatıverin oldu da denk geldiğinizde.
sonra da o telefonda ağlıyorsa siz de gerçekten ağlayın eşinize sizi niye yıprattığını anlamadığını sizin kocanızı sevmekten ve ona iyi bir eş olmaktan başka bişi istemediğinizi hala kendi istediği kızı sizin yanınıza getireceğini söylediğini sizin mutluluğunuzla niye mutlu olmadığını anlamadığını sırf sevgili eşinizi doğurduğu için bile onu HERŞEYE rağmen sevdiğinizi, yaptıklarını yaşlılığına verdiğinizi ama artık psikolojinizin bozulduğu rüyalarınızda eşinizi "o kadınla" görüp korkarak uyandığınızı kayınvalidenizin onları evlendirdiğini kapıyı suratınıza çarptığını fln gördüğünü söyleyin. geceleri bir iki uyanın korkun saırlın eşinize ağlayın numaradan bir iki. artık telefonlarını açmayacağınızı da söyleyin annenizin. bırakın annesi tüm kinini eşinize doldurmaya devam edicektir böylece en sonunda eşiniz yeter anne diye patlayacak onların arası açılacak yanii siz de göbek atarsınız üstüne ooh:)
bi kere evden niye gidiyorsunuz onu anlamadım evi niye kırıp döküyorsunuz arkadaşım bi kendinize gelin kadının sizi huzursuz etmesine izin vermeyin. eşiniz tepki vermiyorsa bu yöntemle elbet bir gün patlayacak üstelik kendi dayanamadığı için. patlamazsa da o çekmeye devam etsin. hadi toparlayın evi bi daha da başka bi yerde kalmayın kocanıza da az acındırın kendinizi o annesiyse siz de eşisiniz sizin göz yaşlarınız daha etkili olucaktır anasından;) bi de jennifer lopezin darısı başıma filmini izleyin :))

bi dakka ya ben yanlış anlamışım
seni kocan mı kovdu?
arkadaşım kır evi aşağı indir topla pılını pırtını çek git
kocana da de ki
benim yanımda olmayacaksan beni annene karşı savunmayacaksan annenin ayarlamaya çalıştığı kızla evlen o zaman hem onu savunmak zorunda kalmazsın hem de annen de ona bana yaptığı eziyeti yapmaz. ama sen onu sever onla mutlu olur musun bilmem? ama annen pek mutlu olur

de çek git ya. annesi küfrederken kavga ettiği için seni evden kovan kocadan hayır mı gelir
bırak kim görürse hayrını görsün.

Konu sahibinin 06.04.2011 tarihli mesajı;

"bende bu gelinliği aldım inşallah 3 gün sonrada gelinliğime kavuşacağım :)))) ikimiz içinde hayırlıolsun:) çok güzel bir gelinlik :) ben o gelinliği ilk gördüğümde diğer baktığım bütün modelleri unuttum çok zarif ve şık"

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...elinlikten-gelinlik-alan-arkadasarlar-11.html

Daha 12 (konu dün açıldığına göre 11 gün) günde mi bu hale geldiniz?!

Konu sahibinin 06.04.2011 tarihli mesajı;

"bende bu gelinliği aldım inşallah 3 gün sonrada gelinliğime kavuşacağım :)))) ikimiz içinde hayırlıolsun:) çok güzel bir gelinlik :) ben o gelinliği ilk gördüğümde diğer baktığım bütün modelleri unuttum çok zarif ve şık"

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...elinlikten-gelinlik-alan-arkadasarlar-11.html

Daha 12 (konu dün açıldığına göre 11 gün) günde mi bu hale geldiniz?!

bunu hatırlıyorum ablam dayanamayıp yazmıştı size benim gelinliğimin aynısını almış diye. ablamın düğünü var temmuzda inşallah gelinliği yeni geldi aysira ile ilgili yorumlara bakarken benim profilimden sizin yorumu görmüştü ben yazmadım yani :) ama sizde yeni evleniyorsanız tebrik ederim ablamda gelinliği bir harika göründü üstünde zarif ve şık. mutlulukllar dilerim sizede ben bu aralar evimin içinde mutluluktan biraz uzağımda

Son gelişmeleri haber verecek misin? Evi kırıp döktün kısmında kaldık. Eşin ogün eve gelince ne dedi, ne yaptı?

sizlerin dediğini yaparak eşimi karşıma alıp kırık dökük evimde konuşmamı yaptım. bu gördüğün darmadağınıklığın sebebi benim senin malına zarar verip senişn burnundan getirmek değildi. seni o kadar çok severken kendimi bir tek senin yanında güvende hissederken yuvam dediğim evimin, peşinden geldiğim, kimseyi tanımadım bu yerde artık bir yuvamın kalmadığını görmenin verdiği çaresizlik dedim. ben seninle onların benden nefret ettiğinin bilerek evlendiğim için suçlu olabilirim ama sen onların böyle kötü olduğunu bilip bana asla seni üzmelerine izin vemrem diyerek evlenip sonra ilk üzen sen olduğun için daha suçlusun dedim. tek bir gün saygısızlık etmemenin mükafatı bu olmamalıydı şahsıma ailem edilen çirkin kötü sözlere sessiz kalmayıp gururumu koruduğum için mi benimle aranı açtın evimden oldum dedim. o da yaşadığım pişmanlığı anlatamam hala ben nasıl bu şelikde dolduruşa geldim seni bu hale nasıl getirdim diye düşünüyorum dedi. keşke konblar sana her saygısızlık yaptığında sineye çekmene izinvermeseydim diye kendimi suçluyorum dedi. şu anda herşeyin eskisi gibi olması için uğraşıyoruz kızlar

Son düzenleme:
bunu hatırlıyorum ablam dayanamayıp yazmıştı size benim gelinliğimin aynısını almış diye. ablamın düğünü var temmuzda inşallah gelinliği yeni geldi aysira ile ilgili yorumlara bakarken benim profilimden sizin yorumu görmüştü ben yazmadım yani :) ama sizde yeni evleniyorsanız tebrik ederim ablamda gelinliği bir harika göründü üstünde zarif ve şık. mutlulukllar dilerim sizede ben bu aralar evimin içinde mutluluktan biraz uzağımda

Ablanıza mutluluklar dilerim... Yazdığı konu ya da yorum bana ait değil, ben gelinlik modelleri forumunda bakınırken, bu konunuzu da yeni okumuştum, o nedenle yorum dikkatimi çekmişti...

Ben 2009 kasımında evlendim, ama gelinlik modellerine de bakarım ara sıra, abim evlenecek haziranda, gelinimize model gönderiyorum forumdan beğendiklerimi...

öfkeyle hareket edip zarar uğramayın.Evliliğiniz zedelenebilir.Onlarla çok kötü olmadan ''biraz sakinleşeyim;geri döneceğim o zaman konuşuruz '' deyip ailenize gidebilirsiniz sakinleşmek için.Kızgın zamanlarımız bize zararlar açabiliyor.

Son düzenleme:
evi kırık dökük gördüğündede sadece yanıma gelip sarıldı zaten hiç kızmadı bu hale nasıl geldik biz falan dedi zaten. ben zaten o an ağlamaya başaldım. ancak şu anda o bana karşı yaptıklarından dolayı utanıyor sanırım. bende evi kırıp dökmenin utancını yaşıyorum. sanki yeni sevgili olmuş gibi birbirimize çekinerek kırmamaya çalışarak duruyoruz . hayırlısı diyerek bekliyorum şu anda

sizlerin dediğini yaparak eşimi karşıma alıp kırık dökük evimde konuşmamı yaptım. bu gördüğün darmadağınıklığın sebebi benim senin malına zarar verip senişn burnundan getirmek değildi. seni o kadar çok severken kendimi bir tek senin yanında güvende hissederken yuvam dediğim evimin, peşinden geldiğim, kimseyi tanımadım bu yerde artık bir yuvamın kalmadığını görmenin verdiği çaresizlik dedim. ben seninle onların benden nefret ettiğinin bilerek evlendiğim için suçlu olabilirim ama sen onların böyle kötü olduğunu bilip bana asla seni üzmelerine izin vemrem diyerek evlenip sonra ilk üzen sen olduğun için daha suçlusun dedim. tek bir gün saygısızlık etmemenin mükafatı bu olmamalıydı şahsıma ailem edilen çirkin kötü sözlere sessiz kalmayıp gururumu koruduğum için mi benimle aranı açtın evimden oldum dedim. o da yaşadığım pişmanlığı anlatamam hala ben nasıl bu şelikde dolduruşa geldim seni bu hale nasıl getirdim diye düşünüyorum dedi. keşke konblar sana her saygısızlık yaptığında sineye çekmene izinvermeseydim diye kendimi suçluyorum dedi. şu anda herşeyin eskisi gibi olması için uğraşıyoruz kızlar

Çok güzel haberler bunlar. Toparlayacaksınız herşeyi, inanıyorum buna. Sevindim biliyor musun, artık senden güzel haberler alacağız biliyorum :)

Ablanıza mutluluklar dilerim... Yazdığı konu ya da yorum bana ait değil, ben gelinlik modelleri forumunda bakınırken, bu konunuzu da yeni okumuştum, o nedenle yorum dikkatimi çekmişti...

Ben 2009 kasımında evlendim, ama gelinlik modellerine de bakarım ara sıra, abim evlenecek haziranda, gelinimize model gönderiyorum forumdan beğendiklerimi...

:) ablamda vallahi benim yaşadıklarımı gördükçe biraz korkuyor ama işte naparsınız insan sevince kötü şeyler olmamasını temenni ederek evlilik yolunda devam ediyor :)

Çok güzel haberler bunlar. Toparlayacaksınız herşeyi, inanıyorum buna. Sevindim biliyor musun, artık senden güzel haberler alacağız biliyorum :)

inşallah zaten tekrar akşamına annesi aradığında tekrar benimle ilgili şeyler söylemye başladı :( eşimde anne bu kız sana kötü söz söylerse bana şikayat et kendi kafanda kurup ortada sorun yokken sadece eşimi sen sevmiyorken bana niye onunla ilgili kötü şeyler söylüyorsun yuvamın yıkılması daha mı iyi falan dedi. yok ben senin mutluluğunu istiyorum ama olmaz onunla falan dedi. eşimde bu gidişle evimdeki huzuru bozduğun için bir daha sesimi duyamayacaksın. eşim sana birşey mi yaptı diyorum kötüleyecek tek birşey bulamıyorsun sonrada olmaz diyorsun ben eşimden memnunum dedi

:) ablamda vallahi benim yaşadıklarımı gördükçe biraz korkuyor ama işte naparsınız insan sevince kötü şeyler olmamasını temenni ederek evlilik yolunda devam ediyor :)

İnşallah sizin de sıkıntılarınız son bulur, yuvanızın üzerindeki bulutlar dağılır ve güneş açar...
Ablanızda çok mutlu olur umarım... Evdeki huzursuzluk gerçekten çok kötü, inşallah kimse yaşamaz...
Bizi çok şükür yaşamadık, evli arkadaşlarım hep öyle derler de... Hakkınızda hayırlısı olsun...

Back
X