• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum , canım acıyor

seni evden kovan bi koca için ve onu böylesine pervasız yetiştiren bir kadın için neden bu kadar gözyaşı döküyorsun.... bırak ikisini başbaşa ne halleri varsa görsünler..."""abanın kadri yağmurda bilinir"""..

AKŞAM EŞİN EVE GELDİĞİNDE GUZEL BİR YEMEK YAP SOFRA KUR GÖNLÜNÜ BİR ŞEKİLDE AL KAYNANIDA ALLAHA havale et onun yatacak yeri yok. iki eşin arasından rüzgar bile geçmez ... sakın aglama sen agladıkça kaynanan mutlu olur

AKŞAM EŞİN EVE GELDİĞİNDE GUZEL BİR YEMEK YAP SOFRA KUR GÖNLÜNÜ BİR ŞEKİLDE AL KAYNANIDA ALLAHA havale et onun yatacak yeri yok. iki eşin arasından rüzgar bile geçmez ... sakın aglama sen agladıkça kaynanan mutlu olur

Adam kadını evden kovmuş. Bir koca karısını evden kovuyor. Evden kovmak...

Evden kovan bir adamın gönlünü almaya çalışmak da ilginçmiş.

Canım bence sen kimsenin gönlünü değil de kendi gönlünü almaya çalış. Kendini bu insanlar için bu kadar yıpratarak kendine çok büyük bir haksızlık etmişsin. Kendi kendinden af dilemen gerekir.

Eşyaları kırmakla da iyi etmişsin. Deşarj olmuşsun. Cana gelecek mala gelsin.

Bende kaynana maduruyum..
bende kovuldum vakti zamanında daha beteri beni başka erkeklere teklif etti o "anne" ismini taşıyan şahıs..

Bunlara "anne" deniyo yaa anneme anne diyesim gelmiyoo meleğim diyorum..

Yazıklar olsunn böle insanlara evlatların yuvasını kıskanan huzurunu kıskanan mutluluğunda gözü olan müsubetler...

Yine aklıma geldi yaşadıklarımmmm yinee sinirim tavan yaptııı

Bırakın yaaa alsın oğlunu eteğinin altına soksun..

Böyle kaynananların sonu belli be 2. gelin alınırr ve gelin mutlaka gideni aratır
Bu insanlar vahlanıp ahlanırlarr..

Yatcak yerleri yokk

allahım ne kaynanalar var ruh hastası mı bunlar yaa:26:
iki genç birbirinden memunsa büyükler niye karışır anlamıyorum ki:20:
bu duruma sen değl eşin dur diyebilir eşin bir şekilde sert çıkıp annesini susturmalı
yoksa sen böyle fevri davranışlarla birşey kazanamazsın ancak kendi kendini yer bitirirsin:19:

Böylelerine eşikten adım attırmamak lazım.
Kralı olsun isterse.Eşinizin annesiyse sizede annelik yapsın bir kerede.
Yazık günah el kızına çektirmek kadar kolayı var mı?
Böyle kadınla işiniz olmasın arkadaşım.
Allah'a yakın sana uzak olsun.
Eşinlede herşeyi yoluna koyarsınız umarım.
Sadece sabır et.Allah'a sığın.
Sakın o kadın için evini barkını dağıtma..

Birincisi kaynananız sizin ailenizi ilkokul mezunu diye istemiyormuş yaaa kendince kültürsüz görüyormuş yaa şu yaptığı hareketlerle acaba kendi ne oluyor çok merak ediyorum ben o kişiye insan bile diyemiyorum....
İkincisi bilmediğiniz bir memlekette eşiniz nasıl bir akrabanız bile yokken sizi evden kovabilir buna nasıl cürret edebilir o erkekten daha ne beklenit? keşke siz o anda sen git evden deseydin ben bayanım senin gitmen lazım deseydin babasının tapulu malı değil nihayetinde lojman yaniii
üçüncüsü kaynananız madem bu kadar başka birini istiyordu eşiniz ona karşı gelmişki sizinle evlenebilmiş yoksa bu kadar çirkef bir kadın başka türlü nasıl sizi almaya razı olabilir madem eşiniz sizi o zaman istediği için annesine karşı geldi sizinle evlendi sonuna kadar sizi savunmalıydı bu kavgada bile annesine karşı gelmeliydi sizi gerçekten çok seviyorsa...
dördüncüsü o istediği kızı alıp geliyormuş yaaa bu kızın gururu yokmu bu kızın ona sen ne yapıyosun diyecek bir ailesi yokmu kaynanızda hiç vicdan hiç ahiret inancı yok mu acaba .....

Umarım her şey yoluna girer...Eşiniz AİLE'sinin yanlış tutum ve hareketlerinin farkına varır..derhal evliliğinizi toparlar ..

Son düzenleme:
Hayırlısından öteye geçilmez. Anladığım kadarı ile yaşın küçük, önce sakin ol. Sakin olmayı öğren, böyle sinirlendikçe ekmeğine yağ süreceksin o kadının. Senin her sinirlenmende oğluna bak dememiş miydim? Neler yapıyor, bu kız sana layık değil diyecek. Sen sinirini çıkaramadın, haklısın da, evi kırık döktün ama senin bu hareketini duyunca o kadın oğlumun malına mülküne zarar veriyor bu kız diyecek. Ki eşin de büyük ihtimalle evde olan biten herşeyi anasına anlatıyordur. Eşin eve gelince nelr oldu merak ediyoruz, lütfen bizi habersiz bırakma.

ah şu kaynanalar gelinlerin yuvasından ne isterlerki anlamam oglunu çok seviyon al otur sanki seni dinlerken kendimden bahsediliyomuş gibi geldi bir an ama evinden çıkma o kaynanaya inat kocanı kendine baagla oda görsün gününü pis kadın

Allah böyle insanlara vicdan versin sizde eşinizin ailesiyle hiç konuşmayın böylece laf duymak zorunda kalmazsınız eşinizde arada kalmaz

eşim alttan al cevap verme deyip duruyor zaten cevap vermiyordum ki sorun yaşamayalım diye.bene eşime kızdım ya zaten cevap vermiyorum ki ben ona sen neden bahsediyorsun ne söylemişim ki dedim. arada kalıyorum deyip annesine söyleyemeiyor bana patlıyor. benimde bi canım var ya dayanamıyorum çok üzülüyorum artık her gün telefonla huzurumu bozmaya ne hakkı var. aynı şehirde bile yaşamıyoruz ben onalra ne yapabilirim ki :((

bız aynı sehırde aynı sokaktayız,ben dayak bıle yedımm ohooo,benımkıde senın gıbı alttan al dıyor duymamazlıktan gel vs,onlar cahıl,onlar buyuk onlar anne baba,alttan almak hep bıze düşüyor,o kadar uzaktaykenn sen barı bunu başar canım,

neden bu kaynananlar böyle hep bi kıyaslama hırs peşinde gelinlerine karşı.cnm benim kaynananmında sennkinden aşağı kalır yanı yok.sabrım yettkçe dayanmaya çalışıyorm ama ahdım var allah göstermesn yinede eğer bu kadın bni eşimle boşanma noktasına getirrirse bi guzel dövecem öyle boşancam yemin ettm valahi

kızlar benim kaynanam da değişik bi versiyon. benimki de tatlı dille yapıyor herşeyi. hep tatlı dil hep güler yüz ve duygu sömürüsü ama yapacağından da aşağı kalmıyor.eşim gece yatakta bile annem seni benden daha cok seviyor diyor(o kadar işliyor kendini iyi gösteriyor oğullarına)ve ben bunu inkar edince de bana tersleniyor bana kıcını dönuyor...:(

kızlar benim kaynanam da değişik bi versiyon. benimki de tatlı dille yapıyor herşeyi. hep tatlı dil hep güler yüz ve duygu sömürüsü ama yapacağından da aşağı kalmıyor.eşim gece yatakta bile annem seni benden daha cok seviyor diyor(o kadar işliyor kendini iyi gösteriyor oğullarına)ve ben bunu inkar edince de bana tersleniyor bana kıcını dönuyor...:(

Madem annesi senden çok seviyor onu, o zaman gitsin de karılığını da anası yapsın. Daha anası ile karısının yerini ayırt edemeyn adama ne denirse. Kusura bakma ama çok sinirlendim.

Back
X