• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum , canım acıyor

abla sakinliğimi nasıl koruyacağımı ah bir bilsem. üzüldüğümü neye kırıldığımı o kadar iyi biliyor ki eşime bile laf anlatmaktan yoruldum ben artık. onunla konuşmayı düşünmüyorum

Konuşmazsan ne elde edeceksin ki? Ağladığın, kırıldığın üzüldüğün yanına kar kalacak....

Bilirim bu tarz olaylar yaşarken insan bıkar, konuşmak istemez. Ben bazen konuşmak yerine kusabilsem falan diye düşünürdüm. Ama eğer sen bu akşam konuşmazsan bu durum sürerrr gider...

ölecek bi durum yok canım, eşin insansa, olayların iç yüzünü görür, eve dönmen için elinden geleni yapar.. yok annesi gibi sığırgillerdense, koyver gitsin.. harap etme kendini..

Eşinize çok üzgün olduğunuzu, yıprandığınızı ve mutsuzluğunuzu hissettireceksiniz. Ama bunu kavga ederek değil. Sessiz kalarak. Davranışlarınızla. Hiçbirşeye tepki vermemeye çalışın. Eşiniz sorsun size neden mutsuz olduğunuzu. O birşeyler yapma çabasında kalsın.

ölecek bi durum yok canım, eşin insansa, olayların iç yüzünü görür, eve dönmen için elinden geleni yapar.. yok annesi gibi sığırgillerdense, koyver gitsin.. harap etme kendini..

Abla bunlar öyle bir insan ki sana anlatamam ben onunki gibi bir anne baba kimsede görmedim bu kadar kötü niyetli olunmaz. bana 75 liraya nişanda taktığı şeyi geri istiyordu geçen ay bende göndericem naapim. beni kaç kere ağlattılar anlamıyor işte almıyo kafası kocamın ama bir tane kız kardeşi var allah bana ne yaşatıyorlarsa o kızada aynısını göstersin

zorla beni evimden attırmaya çalışıyor annesi dayanamıyorum artık kızlar. benim ailem ilkokul mezunu olduğu için benim ailemi kendine yakıştıramıyormuş bana bu lafları söyleyince dayanamıyorum bende artık. kendi evimden oldum dün gece aramadı beni eşim. boşanayım diye uğraşıyor annesi boşanmam için herşeyi yaptı ama bende artık dayanacak güç kalmadı kızlar. ağlamaktan mahvoldum başkalarının evinde sığıntı gibi kaldım nasıl mahcup oldum anlatamam size. istediği kızı tutup evimize getirmeye bile çalışıyor nbu kadın ben ne yapıcam allakh için söyleyin. bitecekse bile bu kadar kolay bitirmicem bu işi sürünüp duralım artık hep beraber

nasıl yani ya:2:
istediği kızı eve mi getirmeye çalışıyo
O kızda hiç mi akıl yokmuş

Abla bunlar öyle bir insan ki sana anlatamam ben onunki gibi bir anne baba kimsede görmedim bu kadar kötü niyetli olunmaz. bana 75 liraya nişanda taktığı şeyi geri istiyordu geçen ay bende göndericem naapim. beni kaç kere ağlattılar anlamıyor işte almıyo kafası kocamın ama bir tane kız kardeşi var allah bana ne yaşatıyorlarsa o kızada aynısını göstersin

Öyle söyleme cnm yaa. Boşver kimseye beddua etme. Döner dolaşır seni bulur. Allah sağlık derdi vermesin. Gerisi kolay. Bir şekilde çözülür diye düşünüyorum ama şuanda tek yol senin eşinle konuşman gibi görünüyor. Açık açık söyle ona yaa; "bu şekilde devam edemiyorum. bir çare bulmak zorundasın" diye.

canım öyle deme ya, kızkardeşinin ne günahı var ki? öyle beddua edersen Allah korusun sana döner..

seni çok iyi anlıyorum.. bu dünyada gerçekten "kötü" insanlar var ve kaynanan bunlardan biri.. Allah ıslah etsin o pisliği..

keşke sakin kalsaydın da haklıyken haksız duruma düşmeseydin.. kocanı doldurmayı başarmış sen laf söyleyince.. ama bu iş böyle bitmez.. sen sakin kal.. sessizce bekle.. dönmek istediğinde evine de dön ama eşine bağırıp çağırma.. konu iyice bi soğusun.. zaman geçtikten, sular dindikten sonra da o gerzek kadınla "merhaba, nasılsın, saol ben de iiyim, nasıl gidiyo" dan ötürü bir muhabbetin olmasın..

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun iulk olarak.ben oldüm sinirden okurken. konus bencede esinle. lojmanda kalıyoruz demissin esin asker yada polis olabılır diye düsündüm ilk olarak. is stresi üzerine de annesi arayıp ağlayıp sızlayınca sana patlamıstır oda anlayacaktır, hatta anlamıstır bıle bence hatasını. yinede ne olursa olsun annesine o sozleri soylemeseydin keske. yanlıs anlama sakın sonuna kadar haklısın ama onların eline koz vermissin o yüzden soylüyorum. kaynanan ağlıyorsa sende ağla o politik davranıyor sen doğal davranıyorsun o haklı çıkıyor sonra. sende oyle yap alttan alttan yap yapacağını. bu arada çocuğunuz yok galiba boyle durumlarda evde bır bebek olsa kaynanan ister istemez geri planda kalır onuda soyleyeyim.

canım öyle deme ya, kızkardeşinin ne günahı var ki? öyle beddua edersen Allah korusun sana döner..

seni çok iyi anlıyorum.. bu dünyada gerçekten "kötü" insanlar var ve kaynanan bunlardan biri.. Allah ıslah etsin o pisliği..

keşke sakin kalsaydın da haklıyken haksız duruma düşmeseydin.. kocanı doldurmayı başarmış sen laf söyleyince.. ama bu iş böyle bitmez.. sen sakin kal.. sessizce bekle.. dönmek istediğinde evine de dön ama eşine bağırıp çağırma.. konu iyice bi soğusun.. zaman geçtikten, sular dindikten sonra da o gerzek kadınla "merhaba, nasılsın, saol ben de iiyim, nasıl gidiyo" dan ötürü bir muhabbetin olmasın..

evi şu adna kırdım geçirdim anesi o kızı hala getiricem diye tutturudukça eşim evin bu hailini daha görmedi asıl kıyamaet öğle arası geldiğinde kopacak

evi şu adna kırdım geçirdim anesi o kızı hala getiricem diye tutturudukça eşim evin bu hailini daha görmedi asıl kıyamaet öğle arası geldiğinde kopacak

tatlım sen de çok fevri davranıyosun ama.. neden eve zarar veriosun.. tabii ki eşin görünce delirecek.. sakin ol ki kendini haklıyken haksız duruma düşürme gözünü seveyim..

tatlım sen de çok fevri davranıyosun ama.. neden eve zarar veriosun.. tabii ki eşin görünce delirecek.. sakin ol ki kendini haklıyken haksız duruma düşürme gözünü seveyim..

tamam abla sana söz veriyorum bu durumda kendimi daha fazla zor duruma sokmayacağım. öğle sonrası fala sana muhakkak ne olduğunu söylerim çünkü ailem üzülür diye onlara anlatamıyorum yalnız kaldığımı hissediyorum :(

haklıyken haksız duruma düşmeye çok iyi örnek olmuşsunuz.
kadının yüzüne bela okumuşsunuz!
evi indirmişsiniz
eşinizin gözüyle kendinize bir bakın bakalım
sizin kocanız
bunları yapsa anında polis çağırırsınız:47:
aklınızı başınıza toplayın eşinizin ne suçu var o kadınla da muhatap olmayın
konuşmayın ve sessiz kalın
barbarlıkla bir şey elde edemezsiniz.

tamam abla sana söz veriyorum bu durumda kendimi daha fazla zor duruma sokmayacağım. öğle sonrası fala sana muhakkak ne olduğunu söylerim çünkü ailem üzülür diye onlara anlatamıyorum yalnız kaldığımı hissediyorum :(

canım iyi düşünmüşsün, şimdilik ailene anlatmama konusunda.. sen onların evladı olduğun için durumuna dayanamaz üzülürler, ya ellerinden bişe gelmez, ya da yanlarına almak isterler ki her iki durum da onlar için de senin için de daha üzücü olur.. hee bunlar iyici işi boşanmaya falan götürürse, o zaman ailene taşırsın bu durumu..

sen bu süreçte, sakin ol, komşunla ve burdaki bayanlarla dertleş, kendini rahatlat.. sonra evine dönersin.. eşin ne zaman sakinleşirse de onunla sakin sakin konuşursun..

canım benim yaaa Allah bildiği gibi yapsın o lanet kadını.....
sakın ve sakın evini yurdunu bırakıp gitme bir daha sen gidince arkandan gelecek olanda hazırmış bak ona göre davran yıktırtma yuvanı istediğini verme o kadına.....erkek milleti hep annesinin ağzına bakar biliyoruz bunu inş düzelir canım.....

haklıyken haksız duruma düşmeye çok iyi örnek olmuşsunuz.
kadının yüzüne bela okumuşsunuz!
evi indirmişsiniz
eşinizin gözüyle kendinize bir bakın bakalım
sizin kocanız
bunları yapsa anında polis çağırırsınız:47:
aklınızı başınıza toplayın eşinizin ne suçu var o kadınla da muhatap olmayın
konuşmayın ve sessiz kalın
barbarlıkla bir şey elde edemezsiniz.

aynen öyle oldum işte sinirime yenilerek ne yaptığımı bilemedim evi indiriken ama o kızı alıp yarın yola çıkıcam diyince ne yapabilirdim nevrim döndü bir anda :(

arkadaşım çok üzüldüm senin adına, ben benzer şeyi eşimden yaşamıştımama evi terketmedim çünkü orası benim de evim. bence eşini al yanına eski güzel günlerinizi hatırlat neden böyle olduğunu sor, sevgi olup olmadığını sor,devam etmek isteyip istemediğini sor, olumsuz ecevaplar alırsan çek git, git iyorum ama insallah çocuğun yoktur. eğer çocuğun varsa bence biraz daha sabret kocanı adam etmeye çalış, dua oku vs bilmiyorum ama çocuğun için çok az daha sabret.
allah kolaylık versin

arkadaşım çok üzüldüm senin adına, ben benzer şeyi eşimden yaşamıştımama evi terketmedim çünkü orası benim de evim. bence eşini al yanına eski güzel günlerinizi hatırlat neden böyle olduğunu sor, sevgi olup olmadığını sor,devam etmek isteyip istemediğini sor, olumsuz ecevaplar alırsan çek git, git iyorum ama insallah çocuğun yoktur. eğer çocuğun varsa bence biraz daha sabret kocanı adam etmeye çalış, dua oku vs bilmiyorum ama çocuğun için çok az daha sabret.
allah kolaylık versin

çocuğum yok. zaten elimden gelen tek şey dua etmek başkası gelmiyor

dün kendi evimden kovuldum komşumuzda kalmak zorunda kaldım. melek gibi eşimi nihayet benden soğuttular. kaynanam kendi istediği kızı alamadı diye evliliğimden bu yana bana tek gün huzur vermedi namusuma, aileme her çirkin lafı söyledi.bize bir iğne alacak kadar bile yardımı olmadı . bunun newdeni olarak da beni istemedğini başkasına sözü olduğunu söyledi.buna rağmen bu zamana kadar sessizliğimim korudum taki düne kadar.

eşim hep benim yanımda olup beni korurken dün annesi ile telefonda kavga etmek zorunda kaldım. temmuzdan bu yana dolduğum her lafı artık içimde tutamadım baktım üzerime gelmeye başladı dayanamadım patladım annesine. bunun üzerine eşimi arayıp ağlayıp durmuş eşimi bana karşı doldurmuş

canım gibi sevdiğim eşimin yerine kim gelmiş bilemedim. annesine senin gibi kadının allah belasını versin sana ne saygısızlık yaptım bu zamna kadar sendne tek birşey istedim mi dedim. eve eşimin kuzenini göndermiş zaten bana karşı daha sonra doldurması için. dün komşumda kaldım.

ne yapacağımı bilmiyorum eşimi dolduruşa getirip duruyorlar. bu kadının allah belasını versin bıktım ben bu kadından . ne yapacağımı bilmiyorum. annesine benimevimin kapısından sizi sokarsam allah bu sefer benim belamı versin. ölürlken bile ağzına bir bardak su vermem o kadar nefret ediyorum ondan.

sabah eve geldim her yeri kırdım geçirdim evde ne varsa aşağıya indirdim resmen kırdım dağıttım hala sinirim geçmedi dayanamıyorum bu kadını allah kendi alsın geberip gitsin bende kurtulayım

Acaba eşin gerçekten senin yanında mıydı yoksa sen ses çıkarmıyorsun diye senin yanındaymış gibi gözüküp seni oyalıyor muydu?
Ve senin ilk patlamanda tarafını belli etti. Tamam sen de ağır konuşmuşsun ama evden kovmak ne demektir ya. Kızsın, küssün, annemle bu şekilde konuşma desin ama evden kovmak çok ağır.
Bir erkek karısını evden kovuyor, komşuya muhtaç ediyorsa bir daha o adama nasıl güvenilir bilemem.

Maalesef biz kadınlar inanmak istediğimize inanıyor, görmek istediğimizi görüyoruz. Eşlerimiz bizim yanımızda sanıyoruz halbuki onlar sadece bizi geçiştiriyorlar. Gerçekten bizim yanımızda olduklarını kanıtlayacakları zaman yan çiziveriyorlar. Bu yanlızca senin başına gelen birşey değil canım yanlız değilsin.

Şu an için biraz sakin olmaya çalış. İnan o adam, annesi, kız kardeşi vs... senden değerli değiller. Önce kendini, sağlığını düşün. Değmeyen insanlar için kendini bu kadar yıpratma. Evi dağıt kır dök sinirlerin biraz olsun geçer, rahatlarsın. Ama kendini perişan etme lütfen.

Back
X