Ölüyorum , canım acıyor

inşallah. insanın yeri geldiğinde kendi ailesini bırakıp sevdiği insanın peşinden seve seve gelip sonra asla olmaz bizim aramızda diyeceği şeyler yaşamak zoruma gidiyor biraz ama olsun ne diyeyim. bu günlerde geçecek inşallah

bu günlerde gecer canim.. hayirlisiyla insallah..
üzüldüm olanlara.. insallah esinle hersey yoluna girer

esinizin hatasını anlamasına çok sevindim. her şerde bır hayır vardır derler ya belki oyle olur bu durumda da k. valideniz davranıslarına bır çeki düzen verir belkide. oyle olmasa bıle artık esiniz gerçeği gormüs oldu sizi bir daha annesi yüzünden üzmez. allah bir daha boyle şeyler yaşatmaz insallah.

hepimiz evlilik amaciyla bilmedigimiz sehirlere evlenerek geldik.ilk zamanlar kaynanamla bir sürü problemler yasadik .anneme ne kadar kötü kelimeler konustuki ne kadinin deliligi kaldi ne cimriligi ne cahilligi.neler neler yapti. esime anlattigimda bir kulagindan giriyo öbürken cikiyodu.anlamiyodu benim hissetiklerimi .ya ni erkeklerin umrunda da degil. kaynanamla gezmeye gidiyo duk .bir konusmayi bir sohbeti bir lafi kendine göre yorumlayip beni esime sikayet ederdi.bana bunu dedi sunu dedi .esimi bana karsi doldururdu .esim kapidan girdiginde anlardim kac kere birbirimize girdik onun yüzünden .zamanla baktimki olmuyo .arama mesafe koymaya basladim.sik sik gitmemeye calis.bahaneler yarat .sinirli davranma kendini sakin tut . sonucta annesi . o da iki arada bir derede kalir .annesinin dediklerini duymamaya calis lafi degistir .baska seylerle mesgul ol .konunyu acmamaya calis.cünkü kaynana lar degismez .benim ki de aynisi bir insan birken iki olmaz.sevmedimi sevmez .napalim kocalarimizi seviyoruz .onlarida idare etmeyi ögrenicez .

sevindim canım senin adına baştan beri takip ediyordum merakta ettim sen yazmayınca ama sonuç güzel olucak inşallah

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...elinlikten-gelinlik-alan-arkadasarlar-11.html

canım benim sen ne zaman evlendinde bu kadar sorun yaşandıda evden kovuldun akıl sır erdiremedim ben,sizce kızlar???
arkadaş nisanın 6 sında yukardaki topikte yazmış en erken ayın 9 unda evlenmiş olması gerekir bu konuyu açtığı tarihte ayın 11 i....vahhh canımm çok üzüldüm diyemicem kusura bakmayın yani

diğer sayfalarda bakarsa açıklamasını görürsün aysiradan gelinlik alan ablam ve bu temmuzda düğünü var kendi gelinliği ile ilgili yazıları okurken dayanamayıp bir üyeye benim profilimden yazı yazdı :) kendi gelinliğiyle ilgili sürekli yorumları okuyup duruyor zaten :) ben yazmadım yani onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…