- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
- Konu Sahibi annemiseviyorum
-
AKŞAM EŞİN EVE GELDİĞİNDE GUZEL BİR YEMEK YAP SOFRA KUR GÖNLÜNÜ BİR ŞEKİLDE AL KAYNANIDA ALLAHA havale et onun yatacak yeri yok. iki eşin arasından rüzgar bile geçmez ... sakın aglama sen agladıkça kaynanan mutlu olur
eşim alttan al cevap verme deyip duruyor zaten cevap vermiyordum ki sorun yaşamayalım diye.bene eşime kızdım ya zaten cevap vermiyorum ki ben ona sen neden bahsediyorsun ne söylemişim ki dedim. arada kalıyorum deyip annesine söyleyemeiyor bana patlıyor. benimde bi canım var ya dayanamıyorum çok üzülüyorum artık her gün telefonla huzurumu bozmaya ne hakkı var. aynı şehirde bile yaşamıyoruz ben onalra ne yapabilirim ki(
neden bu kaynananlar böyle hep bi kıyaslama hırs peşinde gelinlerine karşı.cnm benim kaynananmında sennkinden aşağı kalır yanı yok.sabrım yettkçe dayanmaya çalışıyorm ama ahdım var allah göstermesn yinede eğer bu kadın bni eşimle boşanma noktasına getirrirse bi guzel dövecem öyle boşancam yemin ettm valahi
kızlar benim kaynanam da değişik bi versiyon. benimki de tatlı dille yapıyor herşeyi. hep tatlı dil hep güler yüz ve duygu sömürüsü ama yapacağından da aşağı kalmıyor.eşim gece yatakta bile annem seni benden daha cok seviyor diyor(o kadar işliyor kendini iyi gösteriyor oğullarına)ve ben bunu inkar edince de bana tersleniyor bana kıcını dönuyor...
sarıkamışta nereye gidebilirim ablacım lojmanda kalıyoruz. ancak babamın evine dönebilirim o zamanda bu kadın beni gerçekten boşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?