- Konu Sahibi annemiseviyorum
-
bız aynı sehırde aynı sokaktayız,ben dayak bıle yedımm ohooo,benımkıde senın gıbı alttan al dıyor duymamazlıktan gel vs,onlar cahıl,onlar buyuk onlar anne baba,alttan almak hep bıze düşüyor,o kadar uzaktaykenn sen barı bunu başar canım,
Madem annesi senden çok seviyor onu, o zaman gitsin de karılığını da anası yapsın. Daha anası ile karısının yerini ayırt edemeyn adama ne denirse. Kusura bakma ama çok sinirlendim.
hayır hayır öyle değil, annesi oğlunu değil de beni daha çok seviyormuşşşşş.
yaa bazen kendimden şüphe etmeye başlıyorum bu salak aile ve kadın yüzünden ama bakıyorum da benim eşimi benden başka kimse çekmez çekemez ,bir kere daha anladım.
oğlunun alkolik olma yolunda ilerlemesine bile ağzını açmayan bun u normal karşılayan bi anne çocuklarının gözünde melek ve ben şeytanım ,
Genelde kaynanalar söyler böyle şaşırdım... Bacım seninki sakallı bıyıklı bir erkek çocuğu o zaman. NAsıl bir kıskançlık bu, adam seni kendi annesinden kıskanıyor. Ama çok hoşuma gitti bu, farklı bişey duydum. Bilmiyorum ne hissediyorsun sen ama bence çok hoş bir durum. Hatta sen de iyice gaz ver, evet annen beni daha çok seviyor, seni atıp beni alacakmış filan de, seninki bir de ağlasın
ya yok be arkadasım o beni kıskanmıyor annesinden,KEŞŞKE KKISKANSA! onun demek istediği anası melek ve o kadar iyi bir insan ki gelininin bütün kötülüklerine ve anasını evde istememesine rağmen anası gelinini çoookk seviyor, ve ben de bunun doğru olmadığını söyleyince sinirleniyor, annemin sana olan sevgisini nasıl görmezsin diye:)
Konu sahibinin 06.04.2011 tarihli mesajı;
"bende bu gelinliği aldım inşallah 3 gün sonrada gelinliğime kavuşacağım :)))) ikimiz içinde hayırlıolsun:) çok güzel bir gelinlik :) ben o gelinliği ilk gördüğümde diğer baktığım bütün modelleri unuttum çok zarif ve şık"
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...elinlikten-gelinlik-alan-arkadasarlar-11.html
Daha 12 (konu dün açıldığına göre 11 gün) günde mi bu hale geldiniz?!
bunu hatırlıyorum ablam dayanamayıp yazmıştı size benim gelinliğimin aynısını almış diye. ablamın düğünü var temmuzda inşallah gelinliği yeni geldi aysira ile ilgili yorumlara bakarken benim profilimden sizin yorumu görmüştü ben yazmadım yani :) ama sizde yeni evleniyorsanız tebrik ederim ablamda gelinliği bir harika göründü üstünde zarif ve şık. mutlulukllar dilerim sizede ben bu aralar evimin içinde mutluluktan biraz uzağımda
sizlerin dediğini yaparak eşimi karşıma alıp kırık dökük evimde konuşmamı yaptım. bu gördüğün darmadağınıklığın sebebi benim senin malına zarar verip senişn burnundan getirmek değildi. seni o kadar çok severken kendimi bir tek senin yanında güvende hissederken yuvam dediğim evimin, peşinden geldiğim, kimseyi tanımadım bu yerde artık bir yuvamın kalmadığını görmenin verdiği çaresizlik dedim. ben seninle onların benden nefret ettiğinin bilerek evlendiğim için suçlu olabilirim ama sen onların böyle kötü olduğunu bilip bana asla seni üzmelerine izin vemrem diyerek evlenip sonra ilk üzen sen olduğun için daha suçlusun dedim. tek bir gün saygısızlık etmemenin mükafatı bu olmamalıydı şahsıma ailem edilen çirkin kötü sözlere sessiz kalmayıp gururumu koruduğum için mi benimle aranı açtın evimden oldum dedim. o da yaşadığım pişmanlığı anlatamam hala ben nasıl bu şelikde dolduruşa geldim seni bu hale nasıl getirdim diye düşünüyorum dedi. keşke konblar sana her saygısızlık yaptığında sineye çekmene izinvermeseydim diye kendimi suçluyorum dedi. şu anda herşeyin eskisi gibi olması için uğraşıyoruz kızlar
Ablanıza mutluluklar dilerim... Yazdığı konu ya da yorum bana ait değil, ben gelinlik modelleri forumunda bakınırken, bu konunuzu da yeni okumuştum, o nedenle yorum dikkatimi çekmişti...
Ben 2009 kasımında evlendim, ama gelinlik modellerine de bakarım ara sıra, abim evlenecek haziranda, gelinimize model gönderiyorum forumdan beğendiklerimi...
Çok güzel haberler bunlar. Toparlayacaksınız herşeyi, inanıyorum buna. Sevindim biliyor musun, artık senden güzel haberler alacağız biliyorum :)
:) ablamda vallahi benim yaşadıklarımı gördükçe biraz korkuyor ama işte naparsınız insan sevince kötü şeyler olmamasını temenni ederek evlilik yolunda devam ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?