hanımlar bu sorunu yaşayanları çok iyi anlıyorum, bende doğumdn sonra kabızlık ve hemoroid sıkıntısını yaşadım,
günlerce üzerine oturamadım, ilk başta dikişlerim acıyor zannediyordum, söylemesi ayıp ayna alıp kendimi kontrol ettikten sonra memeleri görünce makatta anladım sıkıntıyı, kabızlığıda ıkınmaktan korktuğum için yaşadım...
kendim aktarım (baharatçı)hemorid olduğumu öğrenince hemen eşime dükkandan sattığımız hemorid kremini getirmesini söyledim ve o kremi her tuvalete gittiğimde sürdüm ve 1 günde hemoriden kurtulduğum gibi kabızlık sorunuda ortadan kalktı, bu arada ben doğum yaptığım dan itibaren anason-rezene çayı içtim ve hala içiyorum, hem sütü arttırıyor hem bağırsakları yumuşatıyor hemde bebeğimde gaz sancısı oluşmasını önlüyor. kullandığım kremin adı ise "ışık baharatın-hemolin kremi" hatta benden 1 ay sonra doğum yapan komşumunda aynı sıkıntıyı yaşadığını öğrenince kremden götürdüm hemen ertesi gün bana duacı olduğunu söyledi.. acı çekmeyin ve başlarda olduğu için ameliyata falan gerek kalmadan bana dua edeceğinizden eminim...
geçmiş olsun hepinize...
merhaba;
son 1 haftadır basurdan kaynaklı ciddi sıkıntı yaşıyorum. ben sabah akşam fitil koyuyorum, neredeyse her tuvalete çıkışımda basur kremi sürüyorum. gün boyu kuru incir ve kayısı yiyorum, neredeyse hergün 2-3 litre arası su içiyorum ama basur olmaktan maalesef kurtulamadım. şu an sadece 1 meme var ama baya elime gelecek büyüklükte. sizin bu kullandığınız kremi her aktarda bulabilir miyiz?
zeytinyağı denedim faydasını da gördüm ama kabızlığı atlatamayınca tekrar ediyor..çok teşekkür ederim,yalnız olmadığımı hissetmek rahatlattı...
istanbulda çoğu aktar vardır muhakkak, izmirde olsaydın kolaylıkla hangilerinde olduğunu söyleyebilirdim. ama çok faydalı olduğunu biliyorum, doğum sonrası bende oluşan meme smylemesi ayıp baş prmağın tırnaklığı büyüklüğündeydi ve 1 günde geçti..
benim yapabileceğim bişey olursa seve seve yardımcı olmak isterim...
sürekli siteyi takip ediyordum,üye olmayı erteliyordum ama sorunumla tek başıma başa çıkamıyorum..
3,5 aylık bebeğim var,hamileliğimin son aylarında başlayan kabızlık yakamı bırakmıyor..halbuki çok nadir sorun yaşardım önceleri..
ne yapacağımı bilemiyorum.Canım çok yanıyor,kanama oluyor,doktora gittim duphalac şurup ve bir hapla hemoroid kremi ve fitil verdi.Faydasını yalnızca birgün gördüm.Şimdi durum yine aynı.. tuvalete gitmek istemiyorum. Aile hekimi anlattığıma göre teşhis koydu,herkes görmesi gerekirdi diyor. benimle birlikte doğum yapan arkadaşım ameliyat olmuş, bana da git ol diyor ama korkuyorum.. doktoru erkek olduğu için çekiniyorum..ne olur akıl verin... :84:
arkadaşlar anal fissür kronik hale gelmişse ilaç falan etki etmiyor ben 1 sene önce lazerle anal fissür ameliyatı oldum ve şu anda hiç bir sıkıntım yok çok şükür. çok korkuyordum ameliyattan ama inanın korkulacak hiç bir şey yok. tuvaleti görmek bile istemiyordum ben ama ameliyatla kurtuldum. ben 2011 de istanbul nisa hastanesinde ameliyat oldum. doktorum nevin hanımdı ve çok memnun kaldım. şuanda hiç bir sıkıntım yok. yaklasık 800- 900 tl masraf oldu ama kesinlkle değer.tuvalette ağlıyordum ben o derece. ameliyat da lazer oldum. 20 gün falan acım oldu ama sonrasında hç bir sıkıntım olmadı. kortuğum zamanlarda da arayıp doktorumla istediğim zaman konustum.dışkı kaçırma falan riski de yok. 1- 2 ay hafif bir sızlama oluyor ama kanama ve en önemlisi o korkunç acı bitiyor. bence kendinize daha fazla acı çektirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?