Ölüyorum kederden.

Kendi zaten dönmek istiyor evlenmek istiyor ama bana evlenelim derken bir yandan da o kızla konuşuyor. İannacak gibi oluyorum umutlar çiçek açıyor yeniden sonra bi bakıyorum adam o kizla...
anladım canım. zor bir durummuş. ne denir ki o zaman kendini soğutman gerek bu adamdan

Bende...
Gerçekten bende bunu umuyorum
Artik tukendim cunku
Kendimi tutamıyor ve şunu yazma gereği duyuyorum.
Aslında her şeyin unutuluyor olması çok acı bir durum. bi süre boyunca seni ağrıtan o yaranın bir kaç zaman sonra olmayacağı ironik bir hüzün çökertiyor insanın ruhuna. çünkü o ağrı bir zamanlar en büyük kahkahandi senin ve sen hiçbir zaman sonu gözyaşı ile biten bir kahkaha atmak istemedin. ve sen kesinlikle o kahkahayı unutmak için atmadın da.. sen mecbur bırakıldın. unutmak ne de zoraki bir faaliyet imiş.

Halen o kızla konuşuyorsa dönmemeni umuyorum.

Daha önceki konularına baktım biraz bu sorunlar babanne oldukça sancılı bir süreç geçirmişsin sinirlerin yıpranmış
Çalışıyormusun? Sosyal hayatım nasıl ve birde o kişiyle aynı şehirdemisiniz?

Calismiyorum sosyal hayatım sıfıra yakın.
Aynı şehir olsa keşke aynı mahalledeyiz 10 dklik uzaklıkta..

Daha önceki konularına baktım biraz bu sorunlar babanne oldukça sancılı bir süreç geçirmişsin sinirlerin yıpranmış
Çalışıyormusun? Sosyal hayatım nasıl ve birde o kişiyle aynı şehirdemisiniz?

Bende...
Gerçekten bende bunu umuyorum
Artik tukendim cunku
Umarım geçer bu zamanda senin bir dosta en azından anlatacağın bir nesneye ihtiyacın var bende,seninkine benzemese de zor günler geçirdim ve gururumu saçma sapan biri uğruna kırdım ve sadece şunu diyebildim anlamıyorsun. anasını satayım anlamıyorsun işte. bir adım daha atsam döküleceğim şuraya, bilmiyorsun! dedim ve gittim rahatlattımı sadece bir nebze...
Yazı yazmanı öneriyorum sana şahsen yazının gücünü kendim gördüm ,o dönemlerimde ve konuşacak insanlar ararsan burda özel mesaj diye bölüm yapmışlarr :) İstediğin zaman içini dökebilirsin bana.

düşen geldi çekilin.

geçmiyor biliyorum. her şeyi denedim. aynı durumdayım.

Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim ben senin genelde ailevi sorunlarınla ilgili konularını hatırlıyorum, sevgilinle ilgili kısmı bilmiyorum. önceki konularına bakacağım şimdi. ama bende de geçmedi.

sana söyleyecek hiçbir şeyim yok, şöyle yap böyle yap diyemem, sadece yalnız olmadığını bil istedim.

Değişmez evet ama mantığa uymuyor ki hisler.
O kadar çok dedim ki bunları kendime ama yok yok yok

İçten içe bu konuyu hırs yapmış olma ihtimaliniz var mı ?
Bazı insanlarda bu var çünkü ''bana dönecek'',''yine beni sevecek'' diye düşünüyorlar.Sonrasında bir saplantı çıkıyor ortaya.

Hayır. İstesem su an gelir, yarın nikah kiyariz . Bir yanim deli gibi istiyor diğer yanim hazmedemiyor olanları. Onlarca kızı bana yatiyorum dedikten sonra o kızlarla olmalarını bana cenazedeyim deyip o kızda kalmalarını. Çocuk aldirmalarini o fotoğraflarını hazmedemiyor
İçten içe bu konuyu hırs yapmış olma ihtimaliniz var mı ?
Bazı insanlarda bu var çünkü ''bana dönecek'',''yine beni sevecek'' diye düşünüyorlar.Sonrasında bir saplantı çıkıyor ortaya.

Calismiyorum sosyal hayatım sıfıra yakın.
Aynı şehir olsa keşke aynı mahalledeyiz 10 dklik uzaklıkta..
Daha önce iş hayatım oldumu yeniden denesen
Göz göre göre gönülün unutması zor
Başka biriyle görüşüyor bunu biliyorken çabala demekte zor
Açık açık konuşmadınızmı karşılıklı üzüldüğünüze inanıyorsun daha önceki mesajlarında öyle yazıyordu
Oda seviyorsa düzelemez mi ?
Onu oldukça iyi tanıyorsun
Eğer düzelir diyebiliyorsan çaba göster olmazsa elimsen geleni yaptım dersin
Ama cevabın hayırsa hayatını değiştirmen şart
Hangisine imkanın varsa
Yeni hobiler
Çalışma hayatı
Yaşadığın yeri değiştirmek gibi

Hayır. İstesem su an gelir, yarın nikah kiyariz . Bir yanim deli gibi istiyor diğer yanim hazmedemiyor olanları. Onlarca kızı bana yatiyorum dedikten sonra o kızlarla olmalarını bana cenazedeyim deyip o kızda kalmalarını. Çocuk aldirmalarini o fotoğraflarını hazmedemiyor

Anladım bir zamanlar ben de saplantılıydım benimki biraz hırsla ilgiliydi onun için demiştim.Ama sizin durumunuz mantıkla sevgi arasında kalmak.

Evlenelim yeter ki duzelicem evlenelim yeter ki sana layık olacağım. Evden çıkmam kölen olurum ceylin. Ne dersen o olur. Değil o kızlar sen iste en yakın arkadaşımla gorusmem. İçmeyi bırakırım yemeği utuyu ben yaparım yeter ki evlenelim yeter ki karım ol..
Güya evlenince bunlar olacakmış. Güya şimdi gösteremediği sevgiyi o zaman gösterecek şimdi sahip çıkamadığı sevgime o zaman cikacakmis

Evlenelim yeter ki duzelicem evlenelim yeter ki sana layık olacağım. Evden çıkmam kölen olurum ceylin. Ne dersen o olur. Değil o kızlar sen iste en yakın arkadaşımla gorusmem. İçmeyi bırakırım yemeği utuyu ben yaparım yeter ki evlenelim yeter ki karım ol..
Güya evlenince bunlar olacakmış. Güya şimdi gösteremediği sevgiyi o zaman gösterecek şimdi sahip çıkamadığı sevgime o zaman cikacakmis
Son mesajları yenı okudum önceki söylediğimi unut
Aldatmış sana el kaldırmış değersiz hissettirmiş
Lütfen atacağın adımları toparlanmak adına yap
Çok daha iyi birini hakediyorsun
Kusura bakma ama bu adam lafını bile haketmiyor

Değişmez. Adım gibi eminim değişmez. Pişman olan hala gorusmez zaten başkasıyla. Ama nasıl baş edeceğim ben bu dertle bilmiyorum. Ne zaman geçecek ne zaman unutulacak
Yabancı dil kurslarına gittim kuaförlüğe gittim ama onlar değil eksiklik. Hiç bir boşluğu doldurmadilar ..
Daha önce iş hayatım oldumu yeniden denesen
Göz göre göre gönülün unutması zor
Başka biriyle görüşüyor bunu biliyorken çabala demekte zor
Açık açık konuşmadınızmı karşılıklı üzüldüğünüze inanıyorsun daha önceki mesajlarında öyle yazıyordu
Oda seviyorsa düzelemez mi ?
Onu oldukça iyi tanıyorsun
Eğer düzelir diyebiliyorsan çaba göster olmazsa elimsen geleni yaptım dersin
Ama cevabın hayırsa hayatını değiştirmen şart
Hangisine imkanın varsa
Yeni hobiler
Çalışma hayatı
Yaşadığın yeri değiştirmek gibi

Yok artık ya bu ne,evlenince yapmayacakmış madem şimdi niye yapıyormuş ?
Sizin sevginizi kullanmak istiyor.Muhattap bile olmayın,konuşmasına izin vermeyin belki bunları söylediği için unutamıyorsunuz hala.

Back
X