• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum

Derdini paylaşan bir insana tekme atmaktan başka birşey değil sizin yaptığınız. Hangi duygularla burunları yazdı kimbilir.yasamayanda anlayamaz.olumsuz yorum yapanlara sesleniyorum.
SIZ KONU SAHIBINDEN ÜSTÜN GORMEYIN KENDINIZI , AKIL VERECEKSENIZDE KIRMADAN DÖKMEDEN VERIN- DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH, BIRAZ YAPICI OLUN YARGILAMAYIN. VEDE GÖRDÜĞÜM BIR ŞEY DAHA VARKI- CAHIL INSAN ÇOK BILDIGINI SANAR, CAHIL VE ONYARGILISINIZ,

konu sahibi arkadaşım, şunu bilki Mevlam ne yazdıysa o olur.herseyin vakti zaman-ı var.
Allah yar ve yardımcın olsun

Kimse kusura bakmasin ben kendi ailesini baska bir adam icin ezen, uzen insanlara aciyamiyorum. Kendi ailesine bunu yapan baskasina ne yapmaz ki?

Ne yapmış kendi ailesine - ailesinden birini mi öldürmüş.kendinize gelin lütfen.bizim dinimiz kültürümüz bu değil, Sanmayinki kocayı Aile seçince herkez mutlu oluyor.bu nasıl bir görüş acısı.bu nasıl bir faydasizlik.nasil bir vicdan yoksunlugu

Herkese mrb yani üye oldum.Ben 24 yaşında 5 senelık evliyim.Kaçarak evlendik.2,5 yıl önce doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. ailemden uzaktayım. Tedavi olmam için ne eşim nede aileler destek olmuyor.Beni doğuran annemin büyüten babam hayat eşim hiç biri benim neler çektiğimi görmüyorlar. Sadece ihtıyac olan 5.000 tl bunun için evet bunun için sabahlara kadar sesi mi kimse duymasın diye her gece aglıyorum.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun
kendınız çalışın bırkaç ayda kazanırsınız o paratı evde oturup nede baskasından beklıyorsunuz ki?

Ne yapmış kendi ailesine - ailesinden birini mi öldürmüş.kendinize gelin lütfen.bizim dinimiz kültürümüz bu değil, Sanmayinki kocayı Aile seçince herkez mutlu oluyor.bu nasıl bir görüş acısı.bu nasıl bir faydasizlik.nasil bir vicdan yoksunlugu
Herkez degil herkes.
Bizim dinimizde anneyi babayi elaleme karsi yuzustu birakip gitmek mi var ? Pardon bilmiyordum.

Herkez degil herkes.
Bizim dinimizde anneyi babayi elaleme karsi yuzustu birakip gitmek mi var ? Pardon bilmiyordum.

Kendileri Türkçe yazmaktan aciz insanlar, başkalarına cahil deyince komik duruyor :)
Dini karıştırmak zaten yasak da yani kadın kendi kocasını kendi seçmiş, o bile Rabbimizin yazdığı oluyor.
İnsanlar kendi seçimlerinin arkasında durmuyor, eğer seçimlerinin sonucu kötü olursa hemen kader oluyor nedense.

evladi diye istediğini yapma hakkımı var .bir insanin yasayacagini şeylere başkası karar verir mi.ben evlilikten söz ediyorum.yedigin den içeriğinden degil

Kendileri Türkçe yazmaktan aciz insanlar, başkalarına cahil deyince komik duruyor :)
Dini karıştırmak zaten yasak da yani kadın kendi kocasını kendi seçmiş, o bile Rabbimizin yazdığı oluyor.
İnsanlar kendi seçimlerinin arkasında durmuyor, eğer seçimlerinin sonucu kötü olursa hemen kader oluyor nedense.
Ben yurt dışındayım gircem güzel olmaya bilir ben görüşümü bildiriyorum , kelimelerimi degil

Klasik hayatın sorumluluğunu alamamak işte. "Bu benim seçimimdi ben istedim şimdi istemiyorum" diyebilse, hata yaptığını kabullense daha mutlu olacak. Sonu kötü olan her şey kadere bağlanıyor dediğiniz gibi, literatürde bu tarz insanlara "dış kontrol odaklı" deniyor.

Peki bizim dinimizde zorlamak varmı?
Istemedigi biriyle evlendirmek varmi
Herseye dini karistirmasaniz olmaz. Konu sahibini zorla mi evlendirmeye kalkmislar? Olayin gecmisini biliyor musunuz? Benim annem babam kiymetlidir. Tabi ki mukemmel degiller ama bunu yapamazdim onlara. Herkesin vicdani kendine tabi.

Ben yurt dışındayım gircem güzel olmaya bilir ben görüşümü bildiriyorum , kelimelerimi degil

İşte ona fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak deniyor ablacım. Herkez yerine herkes yazmayı öğrenmiş olmanız gerekirdi, yurt dışında yaşamak bahane değil. Görüşlerin de ciddiye alınmıyor o yüzden. Yazılan kelimeler insanın kapasitesini yansıtır. Sevgiler.

İşte ona fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak deniyor ablacım. Herkez yerine herkes yazmayı öğrenmiş olmanız gerekirdi, yurt dışında yaşamak bahane değil. Görüşlerin de ciddiye alınmıyor o yüzden. Yazılan kelimeler insanın kapasitesini yansıtır. Sevgiler.

turkcemle anlaşamadığımız dusuncesindeysen , ben seninle Almancada konusabilirim.eger bu kapasiteyi ortaya koyacaksa

5000 lira büyük para değil.
Sabahlara kadar ağlayacağınıza sabahlara kadar bişey işleseniz, bişey monte etseniz , börek mantı açıp satsanız kısacası çalışsanız zaten o paraya sahip olursunuz.
Şu tabloda ilgisiz adama çocuk kısmına yorum yapamayacağım kendi seçiminiz.

turkcemle anlaşamadığımız dusuncesindeysen , ben seninle Almancada konusabilirim.eger bu kapasiteyi ortaya koyacaksa

Anlaşamamamızın sebebi Türkçeniz değil, biz senle hiçbir dilde anlaşamayız :) Dilden önce başka yetersizlikler var. Dil sadece bunu yansıtıyor.
Banlanmayayım şimdi, saç bakım topiği okuyorum :kahve:

Çok net okudum merak etme. Herkes bizim kadar şanslı olmayabilir okumamış olabilir hata yapmış olabilir kadın yardım istemiş sen direk kendini överek kadını yargılamışsın bunada sessiz kalamam kusura bakma. Bende bi kız annesiyim kız yada erkek çok

yorum yapmak var yadırgamak aşşağılamak var kocaya kaçmasını biliyor ne demek yani . Herkes bizim kadar şanslı olmayabilir okumamış evet maddi gücü yok ve çaresiz yardım istiyor başlığa bakarsanız ölüyorum yazmış üstüne toprak atmak mı lazım???
Derdini paylaşan bir insana tekme atmaktan başka birşey değil sizin yaptığınız. Hangi duygularla burunları yazdı kimbilir.yasamayanda anlayamaz.olumsuz yorum yapanlara sesleniyorum.
SIZ KONU SAHIBINDEN ÜSTÜN GORMEYIN KENDINIZI , AKIL VERECEKSENIZDE KIRMADAN DÖKMEDEN VERIN- DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH, BIRAZ YAPICI OLUN YARGILAMAYIN. VEDE GÖRDÜĞÜM BIR ŞEY DAHA VARKI- CAHIL INSAN ÇOK BILDIGINI SANAR, CAHIL VE ONYARGILISINIZ,

konu sahibi arkadaşım, şunu bilki Mevlam ne yazdıysa o olur.herseyin vakti zaman-ı var.
Allah yar ve yardımcın olsun

Valla sirf duygu somurusu yapiyorsunuz yahu
Ayrica buyuk harfle yazmak yasak degil mi

meraba ben bekarım çocuksuzum, sana çocuk yapma dersem tepeden bakmış olmam dimi

yapma.

Ben de bunu anlamıyorum ya. Adam ilgisiz para yok imkan yok çocuk istiyorum. Çünkü herkes anne ben de anne olmalıyım. Allah aşkına eve kedi almıyorsunuz bir çocuğun hayatı, geleceği söz konusu. bu bencillik niye? Çalışmıyorsun bile. Yarın eşine bir şey olsa o çocuğa nasıl bakmayı düşünüyorsun? Kusura bakma ağır oldu ama gerçekten biraz düşün bence.

Cok haklisiniz ama bu cahillik baska bir adi yok. Konu sahibi ve ben ayni yastayiz. Üüzldüm onun adina. 19 yasinda kocaya kacmis ben 19 yasimda Hemsire meslegime yeni baslamisdim. O yüzden suclamamak gerek bence. Demekki hayattan beklentisi bu. Aile kurup cocuk bakmak. Fakat Durumu kötü iken cocuk yapmak ne kadar dogru bilemedim

Hayattaki tek başarı çocuk sahibi olmak değildir, o nasipte varsa olur yoksa ne yaparsan yap olmaz..
Günümüzde birçok kadın evlenmeyi başarı , çocuk doğurmayı da başarının nirvanası filan zannediyor işe yaramaz hissetmeniz tamamen çalışmıyor oluşunuzla alakalı, girin bir işe yavaş yavaş yükselmeye çalışın bu süre zarfında tüp bebek için de para biriktirmiş olursunuz ve 24 yaşında hiçbir sağlık probleminiz yokken sırf çocuğunuz yok diye ölüyorum demek ? Çok nankörce bence..

Sizin kiziniz olsa diye sormuşsun ya. Evet 2 kizim var ve onlar insallah 5000 tl ye muhtac olmayacak. Anneleri gibi okuyacak kendilerini gelistirecek ve kimseye muhtac olmayacaklar. Kocaya kaçan, kocasi yuzlarine bakmadigi halde cocukda cocuk diye tutturmayacaklar. Bunun icin elimden geleni yapacagim. He gene olmadi tabi ki maddi manevi desteklerim o ayri.
Bazı Kadınlar gerçekten çok acımasız..

Back
X