• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum

Herkese mrb yani üye oldum.Ben 24 yaşında 5 senelık evliyim.Kaçarak evlendik.2,5 yıl önce doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. ailemden uzaktayım. Tedavi olmam için ne eşim nede aileler destek olmuyor.Beni doğuran annemin büyüten babam hayat eşim hiç biri benim neler çektiğimi görmüyorlar. Sadece ihtıyac olan 5.000 tl bunun için evet bunun için sabahlara kadar sesi mi kimse duymasın diye her gece aglıyorum.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun
bu koşullar altında çocuk mu istenir arkadaş ya delirdin mi sen ! ne sanıyorsun bebekle her şey başka mı olacak sanıyorsun daha beter olur . sen önce yasamında bazı şeyleri yerine oturt bu koşullara gelecek bebeğe yazık değil mi sence !
ayrıca bebekte gelse kocalar daha iyi olmuyorlar hatta 1 tık daha zor adamlar oluyorlar haberin olsun . sen evliliğini gözden geçir önce sonra yaşamını . bebeğe takmış durumdasın ama hatanın birindne çıkmadan birine atlamaya calısyorsun sonra niye toplum sağlıksız tabı sağlıksız olacak kötü koşullara sevgisiz ortama çocuk mu yapılır akıllı olun biraz ya yaşam bu oyun mu ?! ayagınız bir yere bassın

Napalım çocuğumuz yok diye ölelim mi ?
Yok öyle birşey
Bir sakin olup,mantıklı düşünmeyi dene
İşe gir çalış
Birikim yapın
Hem stresten uzak durun
Hem bu psikolojiden
Daha yaşın küçük
Evliliğini düzelt
Sonra çocuk işi

Bencilsin. Çünkü önce aileni ezip kaçarak evlendin. Şimdide ailenden beklenti içindesin ve seni önemsemeyen bir adamdan çocuk yapıp o yavrucağıda zor şartlarda yaşatacağını bile bile elaleme "bakııın kısır değilim gördünüz mü?" demek için doğurmak istiyorsun. Önce kendinle yüzleş, hatalarını koy önüne ve bir tart yaşantını...

Napalım çocuğumuz yok diye ölelim mi ?
Yok öyle birşey
Bir sakin olup,mantıklı düşünmeyi dene
İşe gir çalış
Birikim yapın
Hem stresten uzak durun
Hem bu psikolojiden
Daha yaşın küçük
Evliliğini düzelt
Sonra çocuk işi
insna okuduguna inanamıyor ya böyle sacma sapan düşünme biçimi mi olur ya akıl nerde fikir nerde bu akılla mı bir bebeğin sorumlulugunu alacakmış acaba sonra perian mutsuz a sosyal ..vs vs bin çeşit derdi olan sağlıksız insanlar oluyor mutsuz insna doluyor yaşam . akla bak kendi aklı başında değil çocuk derdinde

Valla şiddete karşıyım ama okuduklarından sonra size şöyle bir tokat atıp gerçek dünyaya döndürmek istedim. 5 bin verelim çocuk olsun peki ne yapican cocuga bakabilmek için hödük kocan yine sizi ihmal edecek dilenecekmisin. O çocuk 5 bin lira ile doğacaksa 15 binlere büyüyecek dandik bir bez 30 lira haberin varmı ıslak mendil 5 lira . Doğurun mahvedin el kadar çocuğun hayatinida . Sizdende babadanda bu güzel karakteri huyları alırsa süper süper .

Bu konudan anlıyorum ki kadının en büyük düşmanı kadın.Nedir bu hal Allah aşkına kendinize gelin ! Bu kadın sizden para mı istemiş ne yapmış da birden çullanmışsınız üstüne?Yazık günah.Kadın kadına destek olur,yoldaş olur.Kendinize gelin.Kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok !

Kadin iyi degilim dedikce git oyuncakcidan oyuncak bebek al,onu sev denmis ! Yahu siz kimsiniz ,kendinizi nerde goruyorsunuz bunu iyi degilim diyen bir insana yaziyorsunuz ? Onune gelen herkesin eline klavye verilmemeli !!

Konu sahibi burayı okursa hayattan soğur ya..Kadın yazmış iyi değilim belli ki sağlıklı bir kafa yapısında değil.
Önüne gelen tabiri caizse vur dedik öldürmüşler.
Zaten bu kadın bir kere sorunlardan kaçmak için ,sorunları örtmek için gitmiş kocasıyla kaçmış ..
Burda da kocaman boşan bu adama çocuk mu olur demişler.
Hani biz kadınların güçlü olmasını, ayakları üzerinde durmasını, çalışmasını istiyoruz ya.İşte bu kadında bunu yazabilirdik halbuki birçok üye resmen bursa kadını linç ettiler.Evet kadının kadına yaptığını aslında kimse yapmaz.

Yani bu üye yazılanlara göre hep kolaya kaçsın.Kocasını da boşasın ( burdakilerin kocaları pür-ı pak ,mükemmel,ideal kocalar ya..) Hiç mücadele etmesin,evliliğini düzeltmeye çalışıp, evlat isteğini yerine getirmesin.
Yaşı aman aman küçükte değil neredeyse 25 yaşında ve çok doğal istedikleri.
Sadece kendini burada ifade edememiş olabilir.Eşim ilgisiz dedi,çalışmıyorum dedi herkes neredeyse linç etti.
Oysaki olumlu yorumlar yapıp,çalışmaya yönlendirsek, yapıcı eleştirilerle düşünce yapısına katkıda bulunsak...
Ah ah biz kadınlar çok tehlikeliyiz çok...

Kaç sene oldu yap bi tane. olmuyor mu niye olmuyor. Ve sonra da kendı aralarında guluyor lar
Senin psikolojini iyi gormedim ben. Benim de 5 sene bebegim olmadi. Bana da insanlar hep bebek yok mu diye sordu. Ben de olmuyor dedim. Kimse de gulup dalga gecmedi. Sanmiyorum insanlarin dalga gececegini. Kafanda kuruyosun.
Ayrica sana 5000 TL verseler ne olacak? Tedavi ile hamile kalmak icin de kocana ihtiyacin var farkindasin degil mi? Kocan istemiyor ve cabalamiyorsa nasil olacak?
Bebegin tam olarak neden olmuyor? Sorun kimde? Doktorlar gebe kalamama sebebin icin ne dedi? Bana kalirsa sen ezbere bir ise kalkisiyorsun gibi geldi.
Hem 5000 TL bulsan ne olacak? Her tedavi ilk denemede tutuyor mu saniyorsun? Ya ilk denemede tutmazsa? Ikinci 5000 TL'yi nereden bulacaksin.
Neden ise girip calismiyosun?

Bana göre tek çözüm tedavi olman. Psikolojin bozulmuş destek alman gerekiyor. Yaş 25 bu karamsarlık niye? 1 düşük yapmışsın tekrar denedin mı hamile kalmayı neden tüp bebeğe yöneliyorsun?
Yaşadığın stres yüzünden hamile kalamıyorsundur o stresi de kendin yaratıyorsun. Bu kadar sıkıntı yapma. Psikolojik destek al sonra zaten dene tekrar bu psikolojiyle çocuk yapılmaz!

Sonra o çocuk oluyo .
Siz ayrılıyorsunuz .
Ola çocuğa oluyor .
Adam ilgisiz alakasız . Zorlama.
Her şerde bir hayır vardır de.
Hyataına bak . Yaşa.
Bak ben 5 yıldır evlıyım 1 kere bile denemedık çocuğu .
Olur mu olmaz mı bilmiyorum .
Rabbım bilir. Şuan yaşıyorum . Eşimi tanıyorum .
Vakti gelince inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Sizinde.

İlgisiz adamlardan sırf annelik duygunuzu tatmin etmek için çocuk doğurup, sonra mutsuz, baba sevgisi görmemiş, belki itilip kakılmış, özgüvensiz çocuklar ve bireyler meydana getiriyorsunuz. Sonra o mutsuz bireyler eşiniz gibi oluyor. Zincirleme fiyasko. Yapmayın..

Bir çocuğun dünyasını daha sırf doğurmuş olmak için karartmayın..

Son düzenleme:
Sonra o çocuk oluyo .
Siz ayrılıyorsunuz .
Ola çocuğa oluyor .
Adam ilgisiz alakasız . Zorlama.
Her şerde bir hayır vardır de.
Hyataına bak . Yaşa.
Bak ben 5 yıldır evlıyım 1 kere bile denemedık çocuğu .
Olur mu olmaz mı bilmiyorum .
Rabbım bilir. Şuan yaşıyorum . Eşimi tanıyorum .
Vakti gelince inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Sizinde.

Ayrılsalar neyse çocuk belki o zaman anne sevgisi ile de yaşar. Ama kocamı seviyorum, çalışmıyorum maddi imkanım yok diye ayrılmaz çocuğu da baba sevgisi olmayan, her yaramazlığında hor görülen evde büyütürler. Sonra al sana sorunlu birey..

• Beğen
Reactions: H E
Herkese mrb yani üye oldum.Ben 24 yaşında 5 senelık evliyim.Kaçarak evlendik.2,5 yıl önce doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. ailemden uzaktayım. Tedavi olmam için ne eşim nede aileler destek olmuyor.Beni doğuran annemin büyüten babam hayat eşim hiç biri benim neler çektiğimi görmüyorlar. Sadece ihtıyac olan 5.000 tl bunun için evet bunun için sabahlara kadar sesi mi kimse duymasın diye her gece aglıyorum.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun
eşin ilgilenmiyorsa canım benim o adamdan çocuk yapıp sonra boşanmak için mi konu açacaksın.Eşler destek olmazsa kusura bakma kimse olmaz buna ailen de dahil.Sen önce bir eşini yola koy,bir kendini yola koy ,değer ver,ölümü böyle birşey için ağzına alıyorsan bece psikolojin iyi değil.İnsan umutlarıyla yaşar ve asla Allah tan ümit kesilmez ben 32 yaşında 5 yıl bekledikten sonra tüp bebekle hamile kaldım,sen doğal yoldan 1 kez kalmışsın yine kalırsın ne bu umutsuzluk ya hu,bence Allah sana bi fırsat vermiş önce eşini düzene sok sonrasını dile Allah tan

Evden kaçıp ailenizi kızdırmışsınız, yok saymışsınız size yardım etmelerini istiyorsunuz.
İlgisiz, sorumsuz bir adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz.
Çalışmayıp sabahlara kadar ağladığınız için para geleceğini düşünüyorsunuz.
Elalem ne der, millet ne diyor diye, nerde fitne fesat insan var hayatınızda tutuyorsunuz.

Hayat sizin gibi trajedi yaratıcıları için çok zor.

Bak canımsın anne olmak en tabi hakkın Rabbim öncelikle herşeyi gönlüne göre versin.Ben olsam eriyip bittiğim halde sesimi duymayan bir kocaya cocuk dogurmazdım.Çektiğin acılardan bi haber bir adam.Ama illaki çocuk istiyorsan kocan izin versede vermesede ben çalışacagım diye bastıracaksınve cocuk için para istediğini çok acı çektiğini belirteceksin.Bişeyler yapman lazım azıcık güçlü ol.Kendine hayrı olmayan anadan,babadan ve kocadan sana para gelmez tatlım.

Kimse kusura bakmasin ben kendi ailesini baska bir adam icin ezen, uzen insanlara aciyamiyorum. Kendi ailesine bunu yapan baskasina ne yapmaz ki?

Back
X