Psikolojiniz bozuk iken kocanız ilgisiz sevgisiz evine bakamayan hatta sizin kenara attığınız parayı sizden alacak kadar acizken asla çocuk yapıp onun hayatınıda sefil etmemelisiniz.
Sizin çocuktan önce ''iki tarafında'' uğraşmasıyla düzeltmeniz gereken bir evliliğiniz ve psikolojiniz var .
Böyle bir evlilik, psikolojik , ilgisiz bir bir kocayla sadece siz istiyorsunuz ve sizinle dalga geçiliyor diye bir insanın hayatını daha karartmaya hakkınız yok.
Siz çocuk yapınca kocanızda ,maddi durumunuzda düzelmeyecek. Bakamadıktan sonra çocuk yapmak o kadar basit bir iş değil , doğurmak değil mesele ...
Ki durumu çok çok iyi olup bu sorumluluğun altına giremeyen çok insan var ki biri de benim. Durumumuz o kadar da kötü olmamasına rağmen olan şartları daha da iyileştirip , psikolojik olarak hazırlanıp Allah nasip ederse öyle yapmayı düşünüyorum.
Çalışmıyorken, hamileyken gereken sağlık ihtiyaçlarını, kontrolleri, sonrasında bebeğin masraflarını nasıl karşılayacaksınız bunları da düşünün.
Eşiniz çalışmanıza izin vermiyorsa bu yoklukta sırf siz istiyorsunuz diye çocuk isteyip bakamamak bencillik gibi geliyor bana .
Eşiniz ne derse desin bu kadar kadın aynı şeyi yazıyorsa vardır bir bildikleri diye düşün eşiniz kendini yırtsada işe girip çalışın. Sakat değilsiniz bişey değilsiniz neden eşinizin eline bakıp evde kendinizi köreltiyorsunuz ki ?