Senin gibi ukala insanları hiç sinirim kaldırmıyor nedense..
konumuz bu degıl, ayrıca bende ukala degilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin gibi ukala insanları hiç sinirim kaldırmıyor nedense..
hangi durumu kastediyorsun canim ??
Sevgilimi biliyorlar
annesinin acik oldugunuda söyledim
yani aslinda biliyorlar hepsini, karsi cikacak bir durumda yok
dedigim gibi kizkardesiminde kayinbabasi arada bi icer mesela, kumar bile oynar
babam biliyor bunlari ama bisey demiyor, gayet anlasiliyo, kirk yilda bi oturup sohbet ediyosun alt tarafi zaten
konumuz bu degıl, ayrıca bende ukala degilim![]()
olmazmi.......... elbette doluu
ama bu kadar rahat olan kisiler ondan hicmi hic cekinmezz demek anlaminda soyledim
sonucta musluman bi toplumda yasiyoruz
bu sozum sana degil
bazi yorumlar cok sacma
herkes yapmak zorundami ibadet demis
elbette zorunda madem bu toplumda muslumanim diye geciniyosun mecbursun kardesim
yok degilsen
kimliginin arkasindaki islam kelimesini kullanmazssin goz boyamazsin is bu kadar basittt![]()
kızlar bıraz sakın olalım..
Okadar caresizim ve okadar umutsuzumki..
Cok düsündüm bu konuyu acip acmamakla, hala dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama birilerine anlatmaliyim..
Sevdigimle uzun süredir aramiz bozuk,
cok seviyoruz, gercekten cok ama imkansizliklarda cok..
Nerden baslasam nasil anlatsam bilmiyorum
Ask var sevgi var ama yetmiyor,
ben evlenmek istiyorum, söz olsun istiyorum
onun ise korkulari var, ve hakli da
ailelerimiz cok farkli, onun annesi acik, ben kapaliyim
ailesi icki felanda icer, normal görüyorlar ama bizde öyle degil, benim babam haci ve biz kapaliyiz.
Dügün olsa diyor nasil olcak, bizimkiler zil zurna olmak isticekler, seninkiler böyle seyi kabul etmiyecek diyor,
hersey okadar karisikki
ne vazgecebiliyoruz birbirimizden
nede devamini getirebiliyoruz
derdimi pek anlatamadim sanirim ama okadar yorgunumki ne diyecegimi bile bilmiyorum artik..
bu konuyu bile insanların dinsizliğe getirip de diyanet elçisi gibi yorum yapan,dinimizi sadece kendileri için gören insanlara karşı sakin olamam ben.en sinir olduğum şey bu.yav namaz kıl,oruç tut gel burada insanları aşağıla,yargıla..ne haddine..
bu konuyu bile insanların dinsizliğe getirip de diyanet elçisi gibi yorum yapan,dinimizi sadece kendileri için gören insanlara karşı sakin olamam ben.en sinir olduğum şey bu.yav namaz kıl,oruç tut gel burada insanları aşağıla,yargıla..ne haddine..
hooop orada dur işte!! sana mı kaldı bunun kararını vermek! hangi yetkiyle,neye dayanarak bu yorumu yaparsın sen? bu nasıl küstahça bir yorum.bizim dinimiz herşeyden önce sevgi ve hoşgörü dinidir.dinde zorlama yoktur,islam dini bu yüzden en yüce dindir..kapısı herkese açıktır,kimsenin tekelinde değildir.nsanlara birbirini aşağılama,yargılama hakkını vermez.hele ki üstün görme hakkını!! herkesin ibadeti kendine.müslümanlık sadece namazla,oruçla olmuyor.müslüman insan önce karşısındaki kişiyi olduğu gibi kabul edecek,hoşgörülü olacak,insanları yargılamayacak..yok efendim iş o kadar basit değil.göz boyamayı iyi biliyorsunuz belli,kimliğimizde yazan dinimiz ibaresini bile öyle gördüğünüze göre.müslümanım diye geçinip de karşısındakini yargılayan insanların yaptığı şey dinimize sığmaz asıl...
konu sahibi özür dilerim,aslında başka şeyler yazacaktım,hikayemiz benziyor diyecektim ama bu yorum çileden çıkardı beni...
kk uyesiyim sizin seviyenize inmeyecegim efenimmm benim dusuncem benim kararim
beni yargilamakta size dusmezzzzzzzz kimsiniz siz avukat mii ?????????![]()
Ayrildik
bitti..
o kararini veremedi
benimle mi devam etcekti, bensizmi
kararini ver dedim ama veremedi
ne benimle olmak istedi nede beni birakmak istedi
ama ben artik bu celiskide yasayamam, yeter
1 hafta zaman istedi, vermedim
yeter bukadar fedakarlik yaptigim
ve bukadar sabrettigim
Allahim nolur bana yardim et dayanayim...
Ayrildik
bitti..
o kararini veremedi
benimle mi devam etcekti, bensizmi
kararini ver dedim ama veremedi
ne benimle olmak istedi nede beni birakmak istedi
ama ben artik bu celiskide yasayamam, yeter
1 hafta zaman istedi, vermedim
yeter bukadar fedakarlik yaptigim
ve bukadar sabrettigim
Allahim nolur bana yardim et dayanayim...