Ölüyorum..

Selaynus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
79
0
1
Manisa
Tatilden bugün döndük ve ben tatil fotoğraflarına baktım. Kendimi gördüm ve saatlerce baktim. Ben hayatimda ilk defa bu kadar yıkıldım. İlk kez bu kadar şişman çirkin olduğumu fark ettim. Ben bugün ilk kez bu kadar nefret ettim kendimden iğrendim. En dipteyim su an artik ayağa kalkacak dayanicak gücüm kalmadi. Ya ben bugün ilk defa ölmek istedim. İlk defa korkum bu kadar gerçek. Kalbim çarpıyo ellerim titriyo ya ben napicam ya napicam aynaya bakamiyorum artik bakinca elim ayağim titriyor yolun sonu bitmisim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu duyguyu o kadar iyi biliyorum ki.. son 1 yıldır sırf bu gerçekle yüzyüze gelmemek için fotograf çektirmiyorum.. fotograflarda baktığımda gördüğüm kocaman yastık gibi bir gövdenin üzerine kondurulmuş yumuk yumuk küçük bir kafa.. ama bana sorsanız kendimi 38 beden hissediyorum.. bu yüzdende bu saatte gelene kadar hiç ciddiye alıp da diyet yapmadım.. taki o tartıda o rakamı görene kadar.. üzülme, herşeyin bir çaresi var... kimler kimler zayıflıyor biz mi zayıflayamayacağız :)

Canım benim, bunu kendine yapma. Belki kilo fazlan olabilir ve bugün fotoğraflarda nasıl göründüğün canını çok sıkmış olabilir ama bu çaresi olmayan bir dert değil ki? Bugünü bir uyanış çağrısı olarak kabul et, miladın say ve elinden geleni yapmaya başla. Sen istedikten sonra, başaramayacağın hiçbir şey yok!

Ya hemen kendini bunalima sokma bence bunu fark edip kendine gelmen yeniden doğuşun olabilir bu yolda kararli olursan harikalar yaratabilirsin üzme hemen kendini

Ozman saglikli beslenme zamani demektir! Emin ol bir insanin basaramiyacagi birsey yoktur, yeterki iste. Bende cok kilo verdim. Insanlar beni hamile dogum yapicak zannediyorlardi. Birgun senin gibi kendime baktim ve kafam dank etti. Baskalari icin degil kendim icin dedim bu boyle devam edemez. Herkes tartilirken ben tartilmadim. O stresi cekemezdim. Kendi yontemimi bildum. Girdim bir magzaya aldim bi kucuk beden kiyafet. O elbise olana kadar zayifladim. Sonra daha kucuk bir beden hedefimdeki bedene ulasana kadar devAm ettim. Hem kolay zayifladim hem strese girmedim. Kac kilo verdigimi bilmiyorum ama 42/44 bedenden 38 bedene dustum sadece bunu biliyorum!.. Bu yontem bende cok ise yaradi.

neden kendini bu kadar aciz ve küçük görüyorsun anlamadım? bir engelin mi var yürüyüş yapmak için? eğer yoksa az yemek ve yürüyüş yapmak bedava. yani boşuna kendini paralayacağına kendine gelmeye çalış ve 'yapacağım' de ! Allah korusun 'ölüyorum' diye bir başlık görünce amansız bir hastalığa falan kapıldın sandım

Son düzenleme:

Bu da dert mi Allah aşkına, çözümü var, çözüm de siz de

Tavsiyem, gidin spor salonuna kaydolun, psikolojinizin düzelmesine de yardımcı olur

Düzenli yapın, prensip edinin, görüceksiniz ne kadar fit olucaksınız

Bence acilen bir psikologa gorun.

Keske benimde tek derdim bu olsa. Insan isteyince herseyi basarabilir. Kafana koyduktan sonra eminim beslenmene dikkat ederek ve sporla zayiflayabilirsin. Yeterki insan ve azimli ol.

Gunde en az 15 km mi yuruyosun? Ziiyaaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen ya bizimle dalga geçiyorsun ya da gerçekten psikolojik sorunların var.

Bu kaçıncı konu? İnsanlar sana bunun normal olmadığını söyledikçe sen konu açıyorsun. Biraz ciddiye alsan sorunun psikolojik olduğunu anlayıp psikiyatriste ya da psikologa giderdin. Burada bir sürü hastalıkla, dertle, gerçekten fazla kilolarıyla uğraşan insanlar varken sen dalga geçer gibi kuş kadar kilonla şişmanım da şişmanım diye dolanıp duruyorsun.

Gerçekten büyük dertlerle boğuşmassın umarım, ne diyim...

Ölenle ölünmez boşverin .bu anca zayıflıktan ölür

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

bende ciddi ciddi üzüldüm okuyunca gerçekten şişman zannettim bence egosunu tatmin ediyor insanlar zayıfsın dedikçe

Hayır arkadaşlar, yalan değilse eğer bu kişide Vücut Dismorfik Bozukluğu dediğimiz psikolojik bozukluk var.Dediğiniz gbi acil bir uzmana gitmesi gerekiyor..Ama kendi bilir tabii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

acaba kilosu orantısız mı, bu kadar takıntı yaptığına göre aklıma bu geldi

Benimde kardesim dedigim arkadasim yogun bakimda..daha 24 yasinda.. doktorlar yapilacak herseyin yapildigini,herseye hazirlikli olunmasi gerektigini soyledi.

Oylece yatiyor yatakta,makineye bagli,olmeyi bekliyo..kendinden habersiz kalan son saatlerini,belkide son dakikalarini dolduruyo..

cok isteyerek cabalayarak kazandigi okulu yarim kaldi,ugruna cok mucadele verdigi sevgilisiyle hayalleri yarim kaldi,ailesiyle yasayacagi guzel seyler hersey yarim kaldi.

Kim bilir ne kadar cok isterdi,yarim kalan herseye devam edebilmeyi. Kiloluda olsa cirkinde olsa kimbilir ne kadar cok isterdi hayatta nefes alabilmeyi..

Asil o ölüyo,sen sadece öldügünü saniyosun.
Yazik cok yazik...

Off cok uzuldum ya gencecık.
Allah yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…