Tatilden bugün döndük ve ben tatil fotoğraflarına baktım. Kendimi gördüm ve saatlerce baktim. Ben hayatimda ilk defa bu kadar yıkıldım. İlk kez bu kadar şişman çirkin olduğumu fark ettim. Ben bugün ilk kez bu kadar nefret ettim kendimden iğrendim. En dipteyim su an artik ayağa kalkacak dayanicak gücüm kalmadi. Ya ben bugün ilk defa ölmek istedim. İlk defa korkum bu kadar gerçek. Kalbim çarpıyo ellerim titriyo ya ben napicam ya napicam aynaya bakamiyorum artik bakinca elim ayağim titriyor yolun sonu bitmisim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1.63 boya 53 kg. gayet normal.
Allah dermansız dert vermesin.
başlığı görünce ben de ciddi bişi var sandım ama esas sorun psikolojik galiba zaten. yani kilo değil ama takıntı sorununu çözmen gerekiyor.
buraya değil ama psikoloji bölümüne falan yazabilirsin.
Benimde kardesim dedigim arkadasim yogun bakimda..daha 24 yasinda.. doktorlar yapilacak herseyin yapildigini,herseye hazirlikli olunmasi gerektigini soyledi.
Oylece yatiyor yatakta,makineye bagli,olmeyi bekliyo..kendinden habersiz kalan son saatlerini,belkide son dakikalarini dolduruyo..
cok isteyerek cabalayarak kazandigi okulu yarim kaldi,ugruna cok mucadele verdigi sevgilisiyle hayalleri yarim kaldi,ailesiyle yasayacagi guzel seyler hersey yarim kaldi.
Kim bilir ne kadar cok isterdi,yarim kalan herseye devam edebilmeyi. Kiloluda olsa cirkinde olsa kimbilir ne kadar cok isterdi hayatta nefes alabilmeyi..
Asil o ölüyo,sen sadece öldügünü saniyosun.
Yazik cok yazik...
Benimde kardesim dedigim arkadasim yogun bakimda..daha 24 yasinda.. doktorlar yapilacak herseyin yapildigini,herseye hazirlikli olunmasi gerektigini soyledi.
Oylece yatiyor yatakta,makineye bagli,olmeyi bekliyo..kendinden habersiz kalan son saatlerini,belkide son dakikalarini dolduruyo..
cok isteyerek cabalayarak kazandigi okulu yarim kaldi,ugruna cok mucadele verdigi sevgilisiyle hayalleri yarim kaldi,ailesiyle yasayacagi guzel seyler hersey yarim kaldi.
Kim bilir ne kadar cok isterdi,yarim kalan herseye devam edebilmeyi. Kiloluda olsa cirkinde olsa kimbilir ne kadar cok isterdi hayatta nefes alabilmeyi..
Asil o ölüyo,sen sadece öldügünü saniyosun.
Yazik cok yazik...
Allah sevdiginizi size bagislamis,arkadasimida sevdiklerine bagislar insallah,kaza degil bizimkisi,cok uzun bi surecti,bir bucuk yillik,en zor son bir haftamiz.doktorun hazir olun yapacagimizi yaptik dedigi ilk haftamiz.allah yardim etsin sifa versin baska birsey gelmiyor elimizden.Allah şifa versin dualarınızı sakın eksik etmeyin Allah'tan ümit kesilmez benim erkek arkadaşımda kaza geçirmişti o gece ameliyathaneden çıkamaz dediler başka zaman sabahı görmez vs dediler defalarca fenalaştı ama Rabbim bize bağışladı Allah'a şükür iyileşti 3 sene geçti üzerinden 19 yaşındaydı o zaman ve 3 hafta yoğun bakımda kalmıştı.Tekrar Allah acil şifa versin...
Tatilden bugün döndük ve ben tatil fotoğraflarına baktım. Kendimi gördüm ve saatlerce baktim. Ben hayatimda ilk defa bu kadar yıkıldım. İlk kez bu kadar şişman çirkin olduğumu fark ettim. Ben bugün ilk kez bu kadar nefret ettim kendimden iğrendim. En dipteyim su an artik ayağa kalkacak dayanicak gücüm kalmadi. Ya ben bugün ilk defa ölmek istedim. İlk defa korkum bu kadar gerçek. Kalbim çarpıyo ellerim titriyo ya ben napicam ya napicam aynaya bakamiyorum artik bakinca elim ayağim titriyor yolun sonu bitmisim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi