- 28 Kasım 2014
- 309
- 57
- 43
- 33
- Konu Sahibi milkyminty
-
Kendin yap kuaföre gitme kuafördeki yıpranmadan daha az yıpranır ombre seti al saçlarını iki kulak bağla ama eşit bağladığına emin ol bağladığın yerden itibaren açıcıyı sür iyice yedir tara folyo yada streçle, kontrollü bi şekilde ombreni tamamla daha sonra açık bir renge boyaki açıcı hafif bir yıpranma yapacaktır bunu boyayla kapatıcaksın.ve bolca bakımla bu iş tamamdır güle güle kullan( NOT denenmiştir)
Bütçeniz el veriyorsa paraya kıyın ve iyi bir kuaföre yaptırın derim.Çünkü ombre öule birşey ki vezir de rezil de edebiliyor insanı :) Kaldı ki en fazla 6 ayda 1 yenileyeceğiniz için pahalı bir kuaför bile olsa size pahalıya gelmez.
Mahalle kuaförlerinde yapılmış çok kötü ombreler gördüm ne yazık ki.Bu her mahalle kuaförünün kötü yapacağı anlamına gelmez elbette.Güvendiğiniz, daha önce yaptığı ombreleri beğendiğiniz bir kuaför varsa o da yapabilir.
Kendiniz yapma konusuna gelince, el becerinize güveniyorsanız, ya da size bu konuda yardımcı olacak becerikli bir arkadaşınız varsa evde de yapılabilir.
17 yaşındaki yeğenime evde yapmıştım ombre, güzel de oldu.Bense iyi bir kuaförde yaptırıyorum.
Genç kızlar, öğrenciler vb ev yapımı ombrelerle mutlu olabilirler, ancak profesyonel iş hayatının içinde yer alan stil sahibi bayanların saçlarının profesyonel ellerden çıkması çok daha klas duruyor bence.
Size fiyat veren kuaför yapmışsa süper :) Ben netten beğenip koydunuz sandım fotoyu.Bu işçiliğe bu fiyat çok makul.canım bu renk değişimini o kuaför yapmış ve sayfasında paylaşmış :) bu postunu bılıyorum okumustum ancak b u tonlarda değil fotodaki gibi istediğim için kuaför istiyorum o zaman bırazz daha arastırırım son care bu resım paylasan kuaföre giderim :)
kızlar merhaba burada hepinize yardımcı olmaya calısıyorum ancak ben cok kararsız kaldım..
saclarımı bir turlu sarı yapamadıgımdan (acıcı kullanmadıgım için ) suan saclarım bal köpüğü-koyu sarı arası bir renk.artık bu işi kuaförün yapmasına karar vermiştim ancak fiyatların yuksek ve kuaförlerin de guven vermemesi tekrar kafamı karıstırdı sizce ombre işini evde mi yapsam yoksa risk alıp kuaföre gitsem mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?