Omfalosel teşhisi konulan anneler . Doğum yaptınız mı durumlar nasıl, yardımlaşalım lütfen

memmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
18
1
1
35
14 haftalık bebeğime omfalosel teşhisi kondu. Fatal dna testi temiz çıktı. Bağırsaklar ve ciğerin bir bölümü dışarda.ense kalınlığı 5.8 mm. Benzer durumlardan geçenler varsa yardımlarını bekliyorum

Çok geçmiş olsun.. Benim bebeğime de omfalosel teşhisi konmuştu ama sadece bağırsakları ciğeri değil kalbi vs de ön gövdesindeki bütün organları dışarıdaydı. 13. haftada sonlandırmak zorunda kaldık.

Üzüldüm sizin için hayırlısı olsun inşallah. Perinotoloğa gittim bugün. Karaciğer dedi sadece. Nift testi yapyırdık 2 kez sorunsuz çıktı. Şimdi 16. Haftayı bekliyoruz amiyosentez için. Siz bu testleri yaptırmış mıydınız

Ben ikili tarama için gitmiştim ikili taramayı yaptıramadan bağırsaklar dışarıda amniyosentez yapılması gerekiyor diyip perinatolojiye yönlendirdi. Perinatolojide sadece bağırsak değil bütün organları dışarıda denilince sonlandırma kararı aldık işlem öncesinde sadece cvs testi yapıldı. Başka bir işleme gerek görülmedi.

Anladım. Tüm doktorlar kötü konuşuyor ama insan da yine de umut ediyor işte. Sizin cvs sonucunuz nasıl çıkmıştı

Anladım. Tüm doktorlar kötü konuşuyor ama insan da yine de umut ediyor işte. Sizin cvs sonucunuz nasıl çıkmıştı
Bende son ana karar bir umut bekledim ama karnında ölür ölürse gebelik zehirlenmesiyle senin hayatın riske girebilir, yaşar ve doğarsa doğduğu gibi ölür bu şekilde yaşama imkanı yok dendi. Bir eli sağlam diğer eli yok gibiydi ona da daha fazla acı çektirmemek için el mahkum sonlandırma kararı verdik. Cvs sonucum henüz çıkmadı bu ay başında oldu bunlar önümüzdeki ay başı gibi çıkar o zaman gel dediler bekliyoruz şu anlık.

Anladım. Çok üzüldüm sizin adınıza ama Allah ın bir bildiği vardır. Daha güzel günler gösterecektir eminim. Cvs çıktığında da paylaşır mısınız

Anladım. Çok üzüldüm sizin adınıza ama Allah ın bir bildiği vardır. Daha güzel günler gösterecektir eminim. Cvs çıktığında da paylaşır mısınız
Çok teşekkür ederim. Unutmazsam tabi ki paylaşırım eğer olurda paylaşmazsam ay başından sonra mesaj atıp hatırlatabilirsiniz.

Son durumunuz nedir acaba. Birde 14 haftaya kadar hiç bir belirti olmadı mı bu konu ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…