Ömre Bedel Fox Tv

Dizi ilk başladığında iyiydi..Ama izledikçe sıkmaya başladı...Konu iyice seyirlikten çıkıp saçmalamaya başladı bence..1.si Cesur niye Ömürü hamile bırakıyoki Ömürün suçu ne sen ablasını çok seviyodun hiçmi miden yok be adam...2.si hadi diyelim hamile kaldı sana ne fayda sağlayacakki...Yani alacağın intikamın vereceği mutluluk ne ben hala onu anlayamadım...Eline ne geçecekki...Konu orda biraz saçmaladı bence...Ayrıca Ömür ne kadar donuk öle yaa Binbir Gecedeki Şehrazat gibi aynı...Alçı yutmuş gibi..Hele yüz ifadesi resmen buz gibi hiçmi gülmezsin....Ayrıca Ömürün Erdemle olan ilişkileride çok resmi...Ev halkı çok basmakalıp herkes birbirine mesafeli bi soğukluk var ve bu izleyiciyede yansıyo..ılk izlediğimdeki heyecanı yaşamıyorum artık bundan sonrada pek izleyeceğimi sanmıyorum...

ömür kocasıyla bu akşam oynanan son bölümde ödeşmiş oldu çünkü erdemde onu aldattı doğrusu aldattığı kadın kesin çıkarı için onun koynuna girdi daha sonra başına çok büyük işler açacak bu erdem kesin o kadın demette erdemden hamile :CüvCüv: kalacak ve ömürle karı koca biri cesurun öteki demetin çocuklarını büyütürler artık salak şey adamın resmen göz göre göre koynuna girdi görümce desen zavallım dünyadan bir haber :roflol: cesurun evlilik teklifini kabul etti. bilse yengesi ondanda hamile olabilir napardı acaba? eminim herkes öyle bir görümcesi olsun isterdi ama bence ömür erdemden hamile :uhm: gerçi o kısmı şüphelide olsa ben bir umut diyorum delikafadulden bakalım aile şokta şuan ömür koynuna girdiği adam eniştesi olarak aileye girince hepten sıkışacak bebekte doğunca seyret sen fırtınaları...​

vala yaa erdem demetle aşna fişnedeyken , ömür de yazık efinde ağlıyooodu( ama ödeştiler mi bilemem de ben üzüldüm kıza yahu..erdem çok abarttı..kesin demet olaylar çıkaracak.kadın baya cin biriydi..ayy şimdi ömür şüpheli hamileliğini erdeme mi yükleyecek..peki görümce evlencek mi cesur ile.ay olaylar iyice iç içe girdi:)) çıkana aşk olsun...havadaa bebek kokusu var ama kimin kimden olduğu belli değil a

kimin eli kimin cebinde
erdemin o bayanla yakınlaşması felan son derece çirkin şeyler bunlar ya
dizilerde sapıttı
çok rahatsız oldum
sanırım ömürde cesurdan bebek bekliyor
ne karışık dizi
erdemin babası desen o ayrı bir mevzu zaten

bence o demet cesur un iş birlikçisi..kesin onlar da videoya almışlardır :))))))))

evet orasıda var işin dimi zaten salak sarhoştuda ama bunu ömür duyarsa asla affetmez o herşeye erdem için katlandı erdemin bi geceliğine başka bi kadınla olmasını affetmez sonunda bence cesurla ömür bir araya gelecek çocukta cesurdan olursa seyret sen ....:dance:

bende hıc kacırmıyorum dıızyı bendede bagımlılık yaptı
bende uzuldum yazık erdem den hıc beklemızdım hıc oyle seyler yapmayacak gıbbı duruyodu ama oldu bı kere acaba gelecek bolum nasıl gelısecek cok merak edıyorum

tesadüfen izlemiştim 2. bölümünü çokk beğendim bu diziyi her hafta hiç kaçırmadan izliyorum.ömürede çok üzülüyorum hak etmediği şeyleri yaşıyor.

diziyi ilk bölümden itibaren izliyorum ,olacakları tahmin etmek hiç de zor değildi..ama az önce bi haber okudum murat han ile dizinin yapımcısı nihat durak yumruk yumruğa kavgaya tutuşmuşlar :mymeka:set çalışanları ayırmış..sonra nihat durakta gold yapıma bu şekilde devam edemiyeceğini söylemiş..eeee kızlar şimdi ne olcak peki ??:bbo:

dizi iyice karmaşık hale geldi...artık tüm diziler böyle kimin eli kimin cebinde belli değil...
hep saf yerine konan birileri var burdada aylin...ömür nasıl susabiliyor hala :bbo:

bi dizi ilk başladığı gibi gitse zaten şaşarım şu cesur nede çabuk aşık olmuş ömüre özetinde gördüm resmine bakıyodu bide o haliylegidip sadece ömürün etrafında olabilmek için sevmediği bi insanla evlenecek gıcık,erdeme ne demeli ya gidip karısını aldattı iyi ya karısına kızan her erkek başını alıp gitsin ve aldatsın nerde erdemin karısını sevmesi erdemede gıcık oldum iyice,dizinin ilerleyen bölümlerinde ömürle cesuru bile birleştirirler Allah bilir heran herşey oluyo

yeni bi yapımcıyla anlaşırlar heralde bitirmezler bence

hadi ya sasirdim ayaz'cim umarim dizi bitmez yada muratin yerine baskasi gelmez cok begenerek izliyorum..kafamçokkarıştı

dizi iyice karmaşık hale geldi...artık tüm diziler böyle kimin eli kimin cebinde belli değil...
hep saf yerine konan birileri var burdada aylin...ömür nasıl susabiliyor hala :bbo:

evet çok haklısın... baş karakterler iyimiş gibi gösteriliyorlar ama yemedikleri halt yok... şayet mahallemizde bu tip insanlar yaşasa, onlara ne gözle bakardık tahmin edebiliyorum...

cesur dan tiksiniyorum.. tam onluk bi rol olmuş.deniz yıldızı gibi buda saçmlamaya başladı artık..arap saçına doğru yol alıyoruz

evet çok haklısın... baş karakterler iyimiş gibi gösteriliyorlar ama yemedikleri halt yok... şayet mahallemizde bu tip insanlar yaşasa, onlara ne gözle bakardık tahmin edebiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…