bu kadar sacma igrenc bir diizi gormedim.
yapimcilarini ve bu seneryoyu yazani da siddetle kiniyorum.
igrencti ya tek kelime ile bu bolum.
boyle tore mi var mis??
anadolu halkini iyice ahlaksiz torelere sahip gibi gosteriyolar.
rezillik.
hayır canım mürün ablası ilknur töre için istemeyerek evlendi ama sevdiği vardı.cesurla evlenmeden bir gün önce kendi sevdiğiyle birlikte oldu,gerdek gecesi de cesura söledi o da seni öldürcem diye silahı eline aldı o anda kameraya göstermediler vurdumu cesur ama cesur intihar etti dedi..tabi erdem cesurun eski ortaklarından ordan erdemle ömür tanışmıştı yani düğünde erdem de vardı.ablası ölünce töre gereği cesurla evlenmesi gerekiyodu ama evlenmedi erdemle evlendi.balayındayken kocanız araba gönderdi diye otele bi araba geldi,meğerse cesur kandırmış işte bi eve götürdü ve töreye uymadığın için ödeyeceksin felan yoksa kocanı öldürürüm dedi birlikte oldular,onunla evli olacaksın ama benim tohumumu taşıyacaksın dedi ömüre,..benim bildiğim bu...
ya ben tohum filan duymadım garantimi yanıı hamle kalacağı nasıl iş anlamadım bide senet imzalasaydı olacağına dahilkaydirigubbakcemile3.. ömürün hayatı hayat değil ömür boyu vicdan azabı off içim sıkıştı izlerken ,,,ay isimleride ezberleyemedim o adam çantanın birini kime aldı CADIARZU
kaydirigubbakcemile3 sağol canım izlemiş kadar oldum ... demek adam aldatıyor ,, kızı anladıysa annesini uyarır bir şekilde belki neyse bekleyip görecez artık..aslında erdemin babasının sevgilisi adamdan çanta istemiş
adamda istediği çantayı aldı mağazadan çıktı
müdür filan gelip satıcıya paketler karışmış işinizi düzgün yapın dedi
adam şirkete gitti sevgilisine senin istediğini aldım dedi
o arada da mağaza müdürü adamın karısını ömürün kaynanasını aradı eşinize ulaşamadık paketler karışmış dedi kadın şaşırdı eve göndereceklerini söledi kadında tmm yollayın dedi
sonra kadın kızını aradı anlattı kızıda babasına gitti paketleri karıştırmışsın asıl aldığın anneme anneme gitmiş deyiceadamda bozuntuya vermeyip akarısına süpriz yemek filan ayarladı evde kadın sevinçten dörtköşe
ama kızları adamın sevgilisi olduğunu çakıyo eskidende yapmış kız babasını affetmiyo.
hatta annesi nasıl ama nekadar zevkli baba var dedi bu çanta harika dedi
kızda bu babamın zevkimi acaba dedi
kadında ben affettim babanı sen affetmedin dedi yıllar önce oldu bitti dedi kızda
annesine kızdı bir başkasıyla seni aldatıp sana dönüyo nası buiş dedi nasıl affedilir dedi.
ay cnm iyi anlatmışmıyım?
kaydirigubbakcemile3 sağol canım izlemiş kadar oldum ... demek adam aldatıyor ,, kızı anladıysa annesini uyarır bir şekilde belki neyse bekleyip görecez artık..
Ömür kim, Cesur kim??
Ömür esas kız, Cesurda esas oğlanmı.
bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?