- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
Canım valla değmez boşver ama tepkini ortaya koyabilirsin bu konuya bozulduğunu belli et belki düzelirDoğru düşünüyorsunuz herkes bilir onun ne densiz olduğunu ama ben çok üzülüyorum umursamaz davranamıyorum, sinirlerim bozuldu artık.
Üstüne benim hep onu affedip, surat asmamamı ister.yani çok anlayışsız, bencil, merhametsiz.
İki küçük çocuğum var ve ailem ya da bir yakınım bu şehirde yok.o da bunları sonuna kadar kullanıyor.ben çocuklar okula başladığında yarım gün de olsa çalışmak istiyorum.Iste boyle musvedde insanlara tekmeyi basabilmek icin calismali
Yerinizde olsam bir is bulur sonra da kapinin onune koyarim bu gereksizi
Kazancım olsaydı gözünde bu kadar kıymetsiz olmazdım, yaşlandığında yanında ben olacağım beni bu kadar incitme dedim.
dünden beri ağlıyorum,bu adamın ölsem umrunda olmaz ama ben ona herşeye rağmen tatlı dilimi, güler yüzümü eksik etmezken bu kadar beni acıtması çok gücüme gitti.
Ailenin yanina gidemez misin?İki küçük çocuğum var ve ailem ya da bir yakınım bu şehirde yok.o da bunları sonuna kadar kullanıyor.ben çocuklar okula başladığında yarım gün de olsa çalışmak istiyorum.
Bana öyle söylediği için telefonla konuşurken ağladım.o da yok felan filan diye sonra aradı ama ne önemi var.kii bana yediğin ekmek haram olsun bile diyen bir adam ve ben yanında bir şey yerken o lafından sonra çok sıkıldım.Canım valla değmez boşver ama tepkini ortaya koyabilirsin bu konuya bozulduğunu belli et belki düzelir
Operasyondan iki gün sonra benimle tartıştı ve bana bu sözü de defalarca söyledi ve başımı yumrukladı.ama ben yine iyi davranmaya devam ettim ve o kadar merhametsiz ki birgün bile pişman olmadı bana yaptıklarından.
Onu da denedim ama aileminde sorunları var.boşanmamın sadece hayal olduğunu anladım ve döndüm.Ailenin yanina gidemez misin?
Kusura bakma baska konularini bilmedigimden soru soruyorum surekli ama
Ailenin evine donup calisirsin,annecigin de cocuklara bakar olmaz mi oyle?
Neden hayal ki kuzum? Ailenin ne sorunu var?Onu da denedim ama aileminde sorunları var.boşanmamın sadece hayal olduğunu anladım ve döndüm.
İnanın senelerce herşeyi denedim. Çok kavga etsem de aynı aynı. tam bir yaratık olduğunu düşünüyorum. Ben ters davranınca artık hiç altan almıyor ayrılıktan sonra ben barışmak zorunda kalınca daha da coştu. O hemen şiddet ve kötü sözü seçiyor.Sıkıntı tam da bu zaten
Un koy önüne de helvanı da kavursun
Çocuklarımla 6 ayın sonunda açıkca istenmediğim belirtildi. yani iki çocukla boşanamazsın dendi.Neden hayal ki kuzum? Ailenin ne sorunu var?
İnanın senelerce herşeyi denedim. Çok kavga etsem de aynı aynı. tam bir yaratık olduğunu düşünüyorum. Ben ters davranınca artık hiç altan almıyor ayrılıktan sonra ben barışmak zorunda kalınca daha da coştu. O hemen şiddet ve kötü sözü seçiyor.
Çocuklarımla 6 ayın sonunda açıkca istenmediğim belirtildi. yani iki çocukla boşanamazsın dendi.
Cevap verdiğim de ya da bağırdığımda yaptıklarına karşılık olarak.bana en son bıçak bile çekti.bu olaydan sonra daha iyi davrandım ama sonuç ortada.Can güvenliğin var mı
Olumden korkma desigine gore olmeni istyo heralde.bnm bildigim ess ben yanindayim sen iyi ol para sagliktan onemli degil fln demesi lazimKızlar bazı sağlık problemleri yaşıyorum ve devlet hastahanesinde küçük bir operasyon geçirdim ve tekrarlamalıyız işlemi dendi.ben de eşime 200-300 neyse ver özele gideyim dedim.eşim para vermemek için bin dereden su getirdi ve üstüne demez mi ölümden korkma, Allah seni sınıyor, bana karşı çıkıp, işlerime karıştığın için(bana defalarca şiddet gösteren ve kötü sözler söyleyen biri olduğu halde) zeytinyağı misali üste çıkıp hastalığımdan nemalanıyor.vallahi şaşırıp kaldım nasıl bir insanla evliyim.bir yandan hastalık bir yandan sözleri beni bıktırdı artık. Çok üzgünüm
Cevap verdiğim de ya da bağırdığımda yaptıklarına karşılık olarak.bana en son bıçak bile çekti.bu olaydan sonra daha iyi davrandım ama sonuç ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?