Üste çıkmasına izin veriyorum belki sürekli herşeyi unutmuşcasına davranarak, aramız daha da bozulmasın diye ben yuttukça üstüme geliyor. Üstüne bana sen bana istediğim hamur işini bile zorla yapıyorsun diye kusur arıyor.manyak resmen gerçekten manyakBi atkadaş daha yazmış Sağlıkta hayrını görmemişin de hastalıkta mı yanında duracaktı? Şaşırmamak lazım. Sen iyileşmeye bak üzme kendini boşa bu adamı da ne diye üste çıkmasına izin veriyosun
her zaman söylerin Yaradan insanı yoklukla ve çaresizlikle sınamasın ,,,Kazancım olsaydı gözünde bu kadar kıymetsiz olmazdım, yaşlandığında yanında ben olacağım beni bu kadar incitme dedim.
dünden beri ağlıyorum,bu adamın ölsem umrunda olmaz ama ben ona herşeye rağmen tatlı dilimi, güler yüzümü eksik etmezken bu kadar beni acıtması çok gücüme gitti.
Evet farkındayım çünkü bunları yaşadım ve yaşıyorum.bu bıçak çekmesinden sonra psikolojisinin iyi olmadığından emin oldum ama tedaviyi kabul etmiyor ona göre ben hep susarsam ve hiç birşeye hayır demezsem o bir melekmiş.Çok ciddi şeyler anlatıyosun farkında mı değilsin kanıksadın mı anlayamadım
Çocukların var korkmuyo musun, sana ya da onlara birsey yapsa akıl sağlığı yerinde değil derler kim vurduya gidersiniz ha
Evet farkındayım çünkü bunları yaşadım ve yaşıyorum.bu bıçak çekmesinden sonra psikolojisinin iyi olmadığından emin oldum ama tedaviyi kabul etmiyor ona göre ben hep susarsam ve hiç birşeye hayır demezsem o bir melekmiş.
Ama yapacağım bir şey yok.
Çocuklarım çok küçük yani okula başladıklarında yarım gün çalışabilirim.para konusunda bana çok sıkıntı yaşatıyor.herşeyin hesabını felan soruyor.Bıçağı falan geç hasta insana ölümden korkma demesi zaten yeterli deli olduğunu anlamaya,insan eşine bunu der mi
Allaha emanet yaşayıp gideceksin yani böyle,yat diyince yat kalk diyince kalk
Neden kusur olsun,adam bir yaratık resmenYuh be kusura bskmayinda kocaniz tam bir okuzmus
Çocuklarım çok küçük yani okula başladıklarında yarım gün çalışabilirim.para konusunda bana çok sıkıntı yaşatıyor.herşeyin hesabını felan soruyor.
Ben ne yaptım sana iftira mı attım?diyor.nasıl bir kafa bu bir bilsem.yani o kötülerin iyisiymiş,daha ne yapsınmış.'Allah beni hastalıkla değil, seninle sınıyor' diyemediniz mi?
Evet bunu da yaptı bir dönem çalıştığımda ama keşke yılmadan devam etseymişim.yani doğru düşünüyorsunuz, her şekilde bana huzur vermedi.Önceki yorumlarımda buna değinmistim,çalışmamandan güç alan adam çalışmana izin verir mi, velev ki verdi paranı almaz mı elinden ya da daha kötüsü her kavgayı buna bağlamaz mı işte çalıştın para gördün böyle oldun gibi
Ona haram olsun hasta adam imkânın varsa yol ver gitsin. Bu nedir ama tam yaşamını da bilemiyorum ki demek istediğim hep böyleyse ve duzelmezse yollarını ayır gitsin.Bana öyle söylediği için telefonla konuşurken ağladım.o da yok felan filan diye sonra aradı ama ne önemi var.kii bana yediğin ekmek haram olsun bile diyen bir adam ve ben yanında bir şey yerken o lafından sonra çok sıkıldım.
Niye o canda sen patcanmisin allah allah bu insanmi simdi hem hastayken bide kafana vuruyor sok gercketen benimde hani sorunnlarim oluyor ama bu adamda merhametin zerresi yok bencil nankor neolcak allah yardimcin olsuno onun surundugunu gorursun insallh sana yalvardigini gunleride ayrica acikcasi cok uzuldum senin adinaEvet farkındayım çünkü bunları yaşadım ve yaşıyorum.bu bıçak çekmesinden sonra psikolojisinin iyi olmadığından emin oldum ama tedaviyi kabul etmiyor ona göre ben hep susarsam ve hiç birşeye hayır demezsem o bir melekmiş.
Ama yapacağım bir şey yok.
AnliyorumÇocuklarımla 6 ayın sonunda açıkca istenmediğim belirtildi. yani iki çocukla boşanamazsın dendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?