Eski konularıma bakarsan sevinirim.Canim tedavini ol bir sekilde onu boşver. Tedavini olduktan sonrada bosanma davasini ac direkt. Neden bosanmiyorsun ki bu adamla ömür geçmez
Ahlaksız!!!!!!Operasyondan iki gün sonra benimle tartıştı ve bana bu sözü de defalarca söyledi ve başımı yumrukladı.ama ben yine iyi davranmaya devam ettim ve o kadar merhametsiz ki birgün bile pişman olmadı bana yaptıklarından.
Kazancım olsaydı gözünde bu kadar kıymetsiz olmazdım, yaşlandığında yanında ben olacağım beni bu kadar incitme dedim.
dünden beri ağlıyorum,bu adamın ölsem umrunda olmaz ama ben ona herşeye rağmen tatlı dilimi, güler yüzümü eksik etmezken bu kadar beni acıtması çok gücüme gitti.
Laale artık benden iyi biliyorsunuz bu yaratığı.bir de o lafları sanki o söylememiş gibi demez ne yaptım iftira mı attım sana.yani o iyiymiş daha ne kötü adamlar varmış diyor bana.gel de anlat bu kafadaki birine.Ahlaksız!!!!!!
Nefret ediyorum ondan!!!!!
Tez zamanda Rabbim bildiği gibi yapsın inşallah!!!!!
İnan ki çalışmayı çok istiyorum fakat bana destek hiç kimsem yok bu şehirde.çocuklar okula başlarsa ancak yarım gün çalışırım. Sizce nasıl bir yaşam kurabilirim? Ne yapmalıyım?Böyle bir adamın yaşlılığında yanında olma lütfen
Çalış didin hayatını kur
Üç kuruş için böyle bir adama boyun bükme, terbiyesiz herif
yeminle bunu anlamıyorum...adam dövüyor sövüyor,değer vermiyor,çalışıp para kaaznamıyor evine çocuklarına bakmıyor..üstüne üstlük beddua gibi laflar ediyor...Kazancım olsaydı gözünde bu kadar kıymetsiz olmazdım, yaşlandığında yanında ben olacağım beni bu kadar incitme dedim.
dünden beri ağlıyorum,bu adamın ölsem umrunda olmaz ama ben ona herşeye rağmen tatlı dilimi, güler yüzümü eksik etmezken bu kadar beni acıtması çok gücüme gitti.
iste kuzum senin hatan burdaBir de görseniz benden 10 yaş büyük ve asla gören bizi yakıştırmaz.arkamızdan herkes bu kız bu adamla nasıl evlenmiş der senelerdir.buna rağmen ben elimden geldiğince bu kadar kötü davranışlarına rağmen sevgi ve ilgi gösteririm.
yeminle bunu anlamıyorum...adam dövüyor sövüyor,değer vermiyor,çalışıp para kaaznamıyor evine çocuklarına bakmıyor..üstüne üstlük beddua gibi laflar ediyor...
buna rağmen marifetmiş gibi tatlı dilimi güler yüzümü eksik etmedim diyorsunuz...bravo sizeee
Kararlı bir kadın bu yaşadıklarınızın zerresini çekmez,siz bu durumu sindirmişsiniz!Ama bir gün; şu geçen yıllarınıza, gençliğinize ve çocuklarınıza acıyıp keşke daha önce yapsaymışım?ne de kolay olurmuş diyeceksiniz !
hatırladığım kadarıyla öyleydi canım...eski konularını biliyorum .. sanırım o yüzden demiş işime karıştığın için böyle oluyor diye..en son bi akraba ile iş yapmak biyerlere taşınmak istiyordu galiba.Eneee adam çalışmıyor mu bir de
Dimi ya?sevgi, ilgi, güleryüz bu kadar ucuz olmamalı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?