Ömrümü yedin be adam:(((

Ahlaksız!!!!!!
Nefret ediyorum ondan!!!!!
Tez zamanda Rabbim bildiği gibi yapsın inşallah!!!!!

Böyle bir adamın yaşlılığında yanında olma lütfen
Çalış didin hayatını kur
Üç kuruş için böyle bir adama boyun bükme, terbiyesiz herif

Ahlaksız!!!!!!
Nefret ediyorum ondan!!!!!
Tez zamanda Rabbim bildiği gibi yapsın inşallah!!!!!
Laale artık benden iyi biliyorsunuz bu yaratığı.bir de o lafları sanki o söylememiş gibi demez ne yaptım iftira mı attım sana.yani o iyiymiş daha ne kötü adamlar varmış diyor bana.gel de anlat bu kafadaki birine.

Böyle bir adamın yaşlılığında yanında olma lütfen
Çalış didin hayatını kur
Üç kuruş için böyle bir adama boyun bükme, terbiyesiz herif
İnan ki çalışmayı çok istiyorum fakat bana destek hiç kimsem yok bu şehirde.çocuklar okula başlarsa ancak yarım gün çalışırım. Sizce nasıl bir yaşam kurabilirim? Ne yapmalıyım?

Ben baktım eski konularına, çalışmak mı 2.çocuk mu diye bir konun var orda herkes bu şartlarda 2.çocuk düşünme çalış demiş 1 hafta sonra hamileyim diye konu açmışsın

Yani dünden beri sana ciddi üzüldüm kırıcı olmakta istemiyorum ama bu durumdaki kadınlar normalden çok daha dikkatli olmalı bence doğum kontrolü konusunda,haksız mıyım, hap olur spiral olur ertesi gün hapı olur aylık iğne olur adama da kondom olur,cidden çok yöntem var

Ne diyim ki,aile kabul etmiyo 2 küçük çocuk çalışmayan ve yakın zamanda çalışma imkanı olmayan olsa da parası kendinde kalmayacak bir kadın bıçak çeken bir adam...çocuklar bunları görerek büyüyecek inşallah iyi insan olurlar hamurları annelerine çekmiştir inşallah

yeminle bunu anlamıyorum...adam dövüyor sövüyor,değer vermiyor,çalışıp para kaaznamıyor evine çocuklarına bakmıyor..üstüne üstlük beddua gibi laflar ediyor...
buna rağmen marifetmiş gibi tatlı dilimi güler yüzümü eksik etmedim diyorsunuz...bravo sizeee

iste kuzum senin hatan burda
Haketmeyen bir mahlukata deger vermek ,sevgi ilgi gostermek

adamın ne suçu var,onunla evlenen sen,ona çocuk yapan sen,yetmemzmiş gibi onunla devam eden sen,bu adam bır günde böle olmadı,belkı hep öle idi,bızmı canımızın kıymetını bılıyoruz,sızdemı sıkıntı var,

Kararlı bir kadın bu yaşadıklarınızın zerresini çekmez,siz bu durumu sindirmişsiniz!Ama bir gün; şu geçen yıllarınıza, gençliğinize ve çocuklarınıza acıyıp keşke daha önce yapsaymışım?ne de kolay olurmuş diyeceksiniz !

Eneee adam çalışmıyor mu bir de

sağlığınızda size şiddet gösteren bir hayvanın, hastalığınızda insanlaşmasını beklemeyin lütfen. Allah şifa versin size.

kocana karşı geldiğin için mi gelmiş bunlar başına Allah sana güç versin elden ayaktan düşme bu adamın yolu yol değil.

Gençken insan anlamıyo yıkılmam herseyi çekerim zannediyo

Dün bi konu sahibi vardı kocası çok titizmiş falan hatun didiniyo ev bal dök yala olsun diye, e tamam şimdi gencsin yapıyorsun 60 yaşında bu adam bu isi beklediğinde nasıl yapacaksın, bunun yolu adamın her dediğini yapmak değil ki yol yakınken şu işin ucundan sa sen tut demek yani

Eneee adam çalışmıyor mu bir de
hatırladığım kadarıyla öyleydi canım...eski konularını biliyorum .. sanırım o yüzden demiş işime karıştığın için böyle oluyor diye..en son bi akraba ile iş yapmak biyerlere taşınmak istiyordu galiba.
hatırlayan varsa düzeltsin..

sizi hasta yatağında döven bir adama neden tatlı dil güler yüz gösteriyorsunuz?

sevgi, ilgi, güleryüz bu kadar ucuz olmamalı ya.
Dimi ya?
Ne akillica tespit vallahi
Ama kucuklugumuzden beri sevmeyeni sev,kotuluk edene sen iyi ol,herkes hatasini anlar birgun,haksizliga sus ,eden bulur....
Icim daraldi,artik bu sozlere hic itimat etmiyorum ,
Sevgiyi ,ilgiyi ,hakedene gostericen,gerisi bos

i....duası kabul olsa gökten kemik yagardı merak etme sana veren rabbim yarın ona veremez mi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…