Ömrümün en kıymetli anıydı dediğiniz an....

tabiki oğlumu canımı bitanemi aşkımı hayatımın anlamını kuçağıma aldığım
an dakika saniye dirr...

aşkımı yıllar önce biz lisedeyken sınıfın kapısından ilk girince görüp uzuunca süzdüğüm, ve benim ömrüm bu kişiyle geçecek dediğim andır

Babamın bana üniversiteyi bitirdiğimde gurur duyduğunu söylediği andır...
Hiçbir şey anne ve baba sevgisinden daha derin ve özel olamaz...

sevgilimle sarmaş dolaş yatıp uyuduğuz her zaman benim için ömrümün en kıymetli günleridir..
onu öyle çok seviyorumki ondan vazgeçemem ben hiç :))))

bi çok anne gibi benim ömrümün en kıymetli anı kızımın doğduğu an. her saniyesi gözümün önünde hala. kızım benimmm iyi ki var...

Eşimle geçen yaz gittiğimiz avrupa turu benim için çok kıymetliydi. Şimdiye kadar öyle bir an yaşamadım :)

doğum yaptığımda kızımı kucağıma verdiler ve kızım hemen göğsümü emmeye başladı.işte o an dünya durdu sanki mutluluğun adı asayra oldu benim için...

Düşük tehlikesi geçirdiğim zaman çok fazla kanamam olmuştu ..Doktor hemen bebeğin kalbini dinlettirdi.. O an düşününce bile unutamadığım bir şey.. Kalbim çarpar.. Yaşam o anda durdu ...

Kizimi ilk kucagima verdikleri an cok guzeldi ama 10 dakika icinde asiri kan kaybindan komaya dusunce kizimi tekrar goremeyecegimi dusununce dunya durmustu.... ta ki hayata tekrar tutunup kizimi kucagima alana kadar... en mutlu gunum tanrinin bana verdigi o armagani kucagima aldigim gunumdur...

kardeşımın hastaneden çıktığını öğrendığım gün, ıyıleştığını öğrendığım an

gerçı o zaman lösemı ne bılmıyordum hele kı durumun cıddıyetını hıç bılmıyordum, ama artık onunla tekrar aynı evde olmaktan

yıne kavga etmekten çok mutluydum

Üniversiteyi kazandığımı öğrenince ailemle birlikte sevinç göz yaşları döktüğümüz mutluluktan havalara uçtuğumuz an

çok şükür birsürü an var. tarih sırasına göre şöyle;

işe kabul edildiğim gün.
ablamın düğün günü.
eşimle ilk kez buluştuğumuz gün.
evlenme teklif ettiği gün.
evlendiğimiz gün.
teyze olduğum gün.
hamile olduğum gün.
doğum yaptığım gün.
ikinci bebeğime hamile olduğum gün.

2010 yılında yeğenim dünyaya gözlerini açtığı an. Onu ilk gördüğüm anı hiç unutamam. Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Sevinçten, heyecandan ağladım. Gözleri açtı, etrafına şaşkın şaşkın baktı, 2-3 dk inceledikten sonra ağlamaya başladı. Minnacıktı dokunmaya kıyamamıştım. Hala aklıma gelir o gün. Şimdi 2 yaşını geçti, onu çok fazla seviyorum:) Dünyamdaki en güzel şeyim o benim:))

mutlu oldum heycan duydugum heran benım ıcın cok kıymetlıdır onun ıcın tek bı kıymetlılıkle sınırlı kalamayacagım

Eski sevgilimin,benimle evlenmek istediğini söylediği o gün...
Sabaha kadar evlilik hayalleri kurmuştuk..Nasıl da inanmıştım.

Şimdiyse,kurdurduğu o hayalleri tek başıma yıkmaya çalışıyorum

babamla ilişkimiz hiç iyi gitmemiştir 27 yaşıma kadar hep birşeyler eksik olmuştur.Ta ki düğün günü elini öptüğümde bana sarılıp kulağıma seni ne kadar üzdüysem kırdıysam hakkını helal et demesi.Hiç unutmadığım anlardan biridir.Burda cümleler ne kadar basite indirgense de anlamı bir o kadar derin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…