O'nu bembeyaz giydirmişler di
mis gibi kokuyor du ..
boncuk boncuk ter akıyor du anlından ..
İnsan ölünce kötüleşmez mi ..
Sen ne güzeldin öyle anne ..
pembeleşmiş yanakların , alnından akan boncuk boncuk terler ..
Yüzün , kokun .. kefen insana yakışır mıydı ..
Sen çok güzeldin .. seni öptüm yumuşacıktın yine , ölüm bile katılaştıramamıştı ya seni ..
Anne dedim ; hakkını helal et ..
ve seni aldılar , gittin ..
Yüzünde ki o son tebessüm ifadesi benim hayatta yaşama nedenim şimdi ..
Ömrümün en kıymetli an'ı seni son kez gördüğüm o an işte ..
Ömrüm bitsede an değişmez artık ..
şehir içi bir belediye otobüsünde aşkımı ilk görüşüm sonra yanındaki adamın kalkması ve benim oturmam aşkımın tanışma çabaları :) sıradan bir sabahı çooooook güzel masum bir sabaha dönüştüren bu an ölümsüzdür benim için...
ne güzel bi günmüş senın adına
bitanemm aşkım canım nişanlım sana bi süprizim var deyip beni günlerce meraktan delirttikten sonra nihayet o gün geldi çattıbuluştuk..hayatının en özel anına hazırmısın diye sormuştu.bi taksiye bindik gideceğimiz yere vardık indiğimizde park gibi yeşil bi alana doğru ilerlemeye başladık...oda nee ilerde sarı bi helikopter bizi bekliyo ben olacaklardan habersizim tabiiki aklımın ucundan bile geçmezdi hala takılıyorum benimkine neden geldik buraya helikopteremi binicez hahaha falan evet hayatım dedii tabi ben şokkk bi yandan yükseklik korkusu bi yandan panik atakk Allahım dedim ben nasıl binicemm :18: neyse alana girdik hazırlıkları tamamladık ve bindik helikoptere...İstanbul ayaklarımıızn altındaydı.Aşığı olduğum kızkulesini kuşbakışı görebiliyordum.Çok gürültü olduğundan dolayı kulaklarımızda kulaklıklar takılıydı.Canımda bunu düşünerek cep telefonunun mesajlar kısmına uzunca bi paragraf yazmış.telefonu bana uzattı okumamı istedi.beni nekadar çok sevdiği hayatının geri kalanını benimle geçirmek istediği ve daha bi çok duygu yüklü cümmleler yeralmaktaydı mesajda en sonunda ise o muhteşem cümle BENİMLE EVLENİRMİSİN ve o harika yüzükkk :) Allahım o an nekadar mutlu oldum nekadar şaşırdım nasıl duygulardı onlar tarifi imkansızz işte o an ömrümün en kıymetli anıydı seni çok seviyorummm canımmmm :90:
bir çok anım var aslında
eşimi 2 gün rüyamda görmem hiç tanımadığım halde ve sonra onun karşıma geldiğinde hayret ve tuhaflıkla aaaaaaaaaa diyişim
hala hatırlayıp güler eşim
O'nu bembeyaz giydirmişler di
mis gibi kokuyor du ..
boncuk boncuk ter akıyor du anlından ..
İnsan ölünce kötüleşmez mi ..
Sen ne güzeldin öyle anne ..
pembeleşmiş yanakların , alnından akan boncuk boncuk terler ..
Yüzün , kokun .. kefen insana yakışır mıydı ..
Sen çok güzeldin .. seni öptüm yumuşacıktın yine , ölüm bile katılaştıramamıştı ya seni ..
Anne dedim ; hakkını helal et ..
ve seni aldılar , gittin ..
Yüzünde ki o son tebessüm ifadesi benim hayatta yaşama nedenim şimdi ..
Ömrümün en kıymetli an'ı seni son kez gördüğüm o an işte ..
Ömrüm bitsede an değişmez artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?