Ömrümün en kıymetli anıydı dediğiniz an....

Nur içinde yatsın anneniz

Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah... onların kıymetini her daim bilelim...

şehir içi bir belediye otobüsünde aşkımı ilk görüşüm sonra yanındaki adamın kalkması ve benim oturmam aşkımın tanışma çabaları :) sıradan bir sabahı çooooook güzel masum bir sabaha dönüştüren bu an ölümsüzdür benim için...

ne güzel bi günmüş senın adına

Sadece iki gün önce, sevgilimin dizine yattığım ve onun saçımı okşaması... Hiçbir şeye değişmem sanırım...

ALLAH tum kaybettıklerımızın mekanını cennet etsın..

hayatımın en guzel anı..sabah kalktığımızda hadı yüzük alalım sözlenelım teklıfı almamdı..hemen hazırlandık,aldık ve taktık..hemencecık orada taktık,öptüm kımseye aldırmadan..
eve geldık..akşam sürprız yaptı..çiçek almış pasta ıle..hıç unutmam..ağlattı benı..

07.08.2010 cumartesi günü, akşam saat:18:00 suları durumun, kızımın ağlayış sesi ve akabinde yanıma getirip öptüğüm o an işte o an . anlataılmaz bir duygu. allah herkese nasip etsin böyle anları.

babam birşeyi tam almaya yeltenmişken,fiyatını duyunca birden bire duraklamaştı;işte o anki bakışları !

(kıymetli olarak niteleyemem ama..hatırladıkca içimi acıtan bir anı..)

Son düzenleme:
annemle geçirdiğim süreç

Ona o sarıldığım an. Onun onu ne kadar sevdiğimden hiç haberi yoktu ve ona sarıldığımda kalbim durcak gibi atıyodu. Hatta birkaç kişi daha vardı oturuyolardı biz ayaktaydık işte veda ederken ona sarıldım ve 1 dakika boyunca kaldım öyle ayrılamadım. Çünkü onu birdaha göremeyeceğimi biliyordum ama onun haberi yoktu. Hiçbir zaman hissettiklerimi bilemedi çünkü ben salağım. Eski sevgilisiyle barışmıştı ve ben buna dayanamıyordum. Elimden gelen bişeyde yoktu ve ben ''dostum'' olan insandan uzaklaşmam gerektiğine karar verdim. 1 sene önceydi. Birdahada hiç sarılamadım. Ve malesef hergün hala rüyamda görüyorum onu yemin ederimki. Ona sarıldığımda o ''oha kalbin ne kadar hızlı atıyo iyimisin'' dediğinde cvp verememiştim hayatımın en anlatılamaz anıydı ona sarıldığımda. Aynı anda 3456789 tane şey hissettiğim tek an.. Aynı anda 2345678 tane şey yaptığım tek an.. Onu koklamak, ''miş gibi'' sinden hayaller kurmak.. Mutlu olması için dua etmek ve daha birçok şey. O an farkettiğim minik beni bile aklımda..

Merhaba İlham perisi sitem üzerinden iletişime geçebilirmisiniz? buradan mesaj hakkım henüz yok

bunca senedir hiç yok...muş

o kadar çok ki kızım olana kadar hep eşimle yaşadıklarımız "en" lerimdi ama kızımın doğduğu gün, tarifi imkansız, o duyguyu anlatacak cümle yok, yanağını yanağıma değdirdiklerinde dünyadaki en mutlu insanın ben olduğumu düşündüm, hala da o fikirdeyim. Rabbim isteyen her kadına anne olma mutluluğunu yaşatsın inş. yakın zamanda da teyze olacağımı öğrendim, öyle mutlu oldum ki , bu da ömrümün en mutlu anlarından oldu. benim fikrim en güzel anlar doğumlar...

bir çok anım var aslında

eşimi 2 gün rüyamda görmem hiç tanımadığım halde ve sonra onun karşıma geldiğinde hayret ve tuhaflıkla aaaaaaaaaa diyişim
hala hatırlayıp güler eşim

bende 8ay önce görmüştüm ne tuhaf bişi demii

8ay sonra tanıstık netten 9ay sonra bırbırımıze cam acıtıgımızda ona ''sen birine benzıyosun yaa bır yerde gordum seni deyısım'' birbirimizi gordukten 1ay sonra yanıma geldiğinde de şoka gireyazdım cunku ustus bası spor ayakkabıları cantası yawww herseyımı aynı olurr beee...

düşüncesine bile katlanamıyorum ihtimali aklıma geldikçe boğazım sıkışıyor babam daha anlayışlı mülayim olmasına rağmen neden annem bu kadar özel neden bu kadar değerli diye düşünüyorum 34 yaşındayım 15 yaşında çocuk gibi allahım görmeyeyim acılarını sevdiklerimin hepsinden önce al canımı diye dua ettim çok kez...ama kızımdan sonra ona da cesaret edemedim bana bişi olsa o ne olacak kimse ben gibi olamaz ..ama yine de gösterme allahım acısını acılarını

eşimin görev süresi yerı vs durumları yuzunden artık evlılık hayallerim suya dusmustu cunku cevremdekı insanlar bu işin olmayacagını sonra benı oyaladıgını dahası onunla bırlıkte olduysam bide hamıle kaldıydsamıss bilmem ne kendı caplarında teorıler uretmeye baslamıslardı bu benım okadar canımı sıkıyordukı.. hepsını tektek ellerımle bogasım gelıyorduuu
birgun eşim (ozamanlar nısanlıyız) aradı çok uzun bı göreve gidecegını yaklasık olarak 2yıl kadar yurtdısında(abd ye tayını çıkmıstı zorunlu olarak) olacagını soyledi.. ama 1 haftalıgına yanıma gelecekmıs son bi gitmeden dedi.. sevınmekten çok öyle uzuldumki 2yıl ne demek yaa dedım kendi kendime sesini sınırlı duycam ,yuzune hasret kalcam (sanki şimdi çok farklıda ahh toylukk ahh)
nişanlım geldi yanıma ben ona her baktıkca aglıyorum elımde değil sımsıkı sarılıyorum gitmesen olmaz mı dıyorum istanbuldan yanıma geldi marmarısten abdye gidecekler .. dio gece yola cıkcam soyle böylee vs.. ben daha kötü oluyorum
sabah kahvaltısında dedi şaka yaptımmmm beeennn... ben böyle yuzune bakakaldım..acaba hııı yokyaa boyle sakamı yapılır lan dedım kendımce..
senı evımın kadını yapmaya geldım dedi nıkah kıycazz ben hööönnkkk demişimm (ayy çok sevındım dıcemeee ) sonucta nıkahımız oldu o 1 hafta içinde özel durum olaraktan hemen kımlıklerımız değişti.. herkesın ağzıda kapanırverdııı hatta busefer şoka gırme sırası onlarlaydııı
nikahtan 1yıl sonra düğünüm oldu şimdi yine yok görevde ama 1hafta sonra gelıcek sanırım yanlıs hesaplamadıysam
benım unutamayacagım çok guzel bi nıkah süpriziydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…