Ömrümün en kıymetli anıydı dediğiniz an....

okuldaki panoya bakıyorum ,ama bütün dikkatimi oraya vermisim ,pano da öyle basit birsey değil ,tahta cerceveye alınık ,fonda kırmızı kadife kumas ,birini farkedince yanan sarı ısığıda cabası..1 metre ilerisinde konferans salonu ,eski sevgilimmm cıkmıs oradan (hic farketmiyorum o derece) bir sarılısı var...o sarılma ile yanağımdan bir öpüsüüüüüüü...kolları belimde sarılı ,ellerim ellerinde..panoda o yansımamız ışık ile..ahhh cokkk güzeldi be sevgilim...

abimin yoğun bakımda yatarken 3 gün doktorların aynı hala demesi
3 gün boyunca yoğun bakımın kapısında beklememiz ha doktor çıktı çıkıcak sorucaz diye
en son yine ben beklerken babam eşim annem teyzemler dayımlar hastahane bahçesinde
doktoru görüp nasıl dediğimde xxx kendine geldi dediği an ve benim doktorun boynuna atlayışım ağlayışım
hastahane koridorundan bahçeye nasıl çıktığımı hala hatırlamıyorum nasıl bir ağlamaysa herkes bana bakıyodu tüm aile fertleri ve ben kendine gelmiş dediğim anda babamla göz göze gelişimiz

allahım kimseye hastalık ve sevdiklerinin acısını göstermesin

bir çok anım var aslında

eşimi 2 gün rüyamda görmem hiç tanımadığım halde ve sonra onun karşıma geldiğinde hayret ve tuhaflıkla aaaaaaaaaa diyişim
hala hatırlayıp güler eşim

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiin

O'nu bembeyaz giydirmişler di
mis gibi kokuyor du ..
boncuk boncuk ter akıyor du anlından ..

İnsan ölünce kötüleşmez mi ..
Sen ne güzeldin öyle anne ..
pembeleşmiş yanakların , alnından akan boncuk boncuk terler ..
Yüzün , kokun .. kefen insana yakışır mıydı ..
Sen çok güzeldin .. seni öptüm yumuşacıktın yine , ölüm bile katılaştıramamıştı ya seni ..

Anne dedim ; hakkını helal et ..
ve seni aldılar , gittin ..
Yüzünde ki o son tebessüm ifadesi benim hayatta yaşama nedenim şimdi ..
Ömrümün en kıymetli an'ı seni son kez gördüğüm o an işte ..
Ömrüm bitsede an değişmez artık ..

farklı şehirlerdeydik......telefon çaldı konuştuk konuştuk camdan dışarı bak aşağıdayım dediii...inanmadım tabii şaka yaptığı belliydi...bende yürek ister o yürek dedimm :) nasıl koyduysa artık ertesii gün tekrar konuştuğumuzdaaa aşağı in dedi direk dışarı bak bile demedii ewett bu sefer gelmişti ...........

Eşimle ilk öpüştüğümüz an ve evlendiğimiz gün!
Yeğenlerimi kucağıma aldığım o ilk an!

dogar dogmaz kucagima verilen oglumun gözlerini gözlerime dikip hic aglamadan bana baktigi an

Dünyaya geldiğim an
Ha konservatuar sınavlarını kazanıp havaya uçtuğum gün birde

bir çok anım var aslında

eşimi 2 gün rüyamda görmem hiç tanımadığım halde ve sonra onun karşıma geldiğinde hayret ve tuhaflıkla aaaaaaaaaa diyişim
hala hatırlayıp güler eşim
bu gerçekten çok ilginç,anlatır mısınız biraz...?!

evlendiğim gün hele o kürsüde evet derkenn ayy kalbim yerinden cıkacaktı...

peki anlatayım o zaman...bir kaç saat önce telefonum çaldı ve o aradı :) geldi beni aldıı....arabada son ses şarkımız çalıyordu durduu bi yerde dinledik dinledik dinledik dakikalar boyunca gözlerime baktı sadece hiç konuşmadı benide alnımdan öptü.seni çok seviyorum dedi ve tekrar geri getirdi ne olduğunu anlamadım ama çok mutlu oldum :)

hah bak şimdi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…