- 18 Ağustos 2009
- 5.506
- 4.656
- 698
abimin yoğun bakımda yatarken 3 gün doktorların aynı hala demesi
3 gün boyunca yoğun bakımın kapısında beklememiz ha doktor çıktı çıkıcak sorucaz diye
en son yine ben beklerken babam eşim annem teyzemler dayımlar hastahane bahçesinde
doktoru görüp nasıl dediğimde xxx kendine geldi dediği an ve benim doktorun boynuna atlayışım ağlayışım
hastahane koridorundan bahçeye nasıl çıktığımı hala hatırlamıyorum nasıl bir ağlamaysa herkes bana bakıyodu tüm aile fertleri ve ben kendine gelmiş dediğim anda babamla göz göze gelişimiz
allahım kimseye hastalık ve sevdiklerinin acısını göstermesin
bu gerçekten çok ilginç,anlatır mısınız biraz...?!bir çok anım var aslında
eşimi 2 gün rüyamda görmem hiç tanımadığım halde ve sonra onun karşıma geldiğinde hayret ve tuhaflıkla aaaaaaaaaa diyişim
hala hatırlayıp güler eşim
detaaaaaaaay:84::84::84:
anı anlatın arkadaşlar,cümleler ücretli değildir...tek cümleyle anlatıp geçmeyin.ne detayı kızzz :)
hah bak şimdi oldu...peki anlatayım o zaman...bir kaç saat önce telefonum çaldı ve o aradı :) geldi beni aldıı....arabada son ses şarkımız çalıyordu durduu bi yerde dinledik dinledik dinledik dakikalar boyunca gözlerime baktı sadece hiç konuşmadı benide alnımdan öptü.seni çok seviyorum dedi ve tekrar geri getirdi ne olduğunu anlamadım ama çok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?