Ömrümün en kıymetli anıydı dediğiniz an....

bu gerçekten çok ilginç,anlatır mısınız biraz...?!

biraz özetle anlatayım

iş yerindeki bir abla beni biriyle tanıştırmak için çok ısrar ediyo aylarca söylüyo ama ben istemiyorum o ablanında eşi polis okulunda çalışıyo(benim eşimde polis okulunda öğrenci o ara)abide eşime söylüyo aslında eşimde pek taraftar değil
ikimiz içinde vlilik çok uzak öyle diyormuşuz
gel zaman git zaman ben bir rüyayı iki kez görüyorum üst üste eşimin ne resmini görüyorum nede başka bişey ama..
rüyamda onunla tanıştığımı yemyeşil bir yolda yürüdüğümüzü yolun sonundan ışık öyle bir yüzümüze vuruyoki..ben o an su istiyorum o da yolun kenarına geçiyo avucunun içini bir açıyo eline tas geliyo ve su akmaya başlıyo yolun kenarından..
ikinci gün ablaya tamam dedim konuşucam onunla
önce telde konuştuk uzun bir müddet sonra ilk buluşmamızda onu gördüğümde anlattığım gibi kaşlarımı yukarı kaldırıp hayret ve şaşkınlıkla aaaaaaaaaaa dedim
2 yıl flört
7 ay nişandan sonra 2,5 senelik evliyiz şimdi
rabbime şükürler olsun

amin.gerçekten çok ilginç....mutluluğunuz daim olsun.

genç adam yatağa uzanmış,elinin teki ile başına destek yapmış, yeni doğmuş oğluna bakar.şafak sökmekte,odayı mavimsi bir ışık doldurmaktadır.en küçük objelerin bile devasa gölgelerin arasında,eğilir oğlunun minik burnuna bir öpücük kondurur...meleklerin varlıklarını hissettikleri bu ortamda,genç çift konuşmaksızın birbirlerine bakarlar,genç adam tebessüm ederek eşine fısıltıyla:'çok güzel,kusursuz...mucizevi birşey bu...'der.zamanın hiç bir önemi olmayan anlardandır bu....

dağın tepesinde birbirlerine sarılmıştır genç çift,ayaklarının altında güzel izmir,arkalarında manisa....puslu ve somurtkan bakmaktadır o gün izmir.mağrur,onurlu biraz da paylaşılamaz olduğunun verdiği gururla,dim dik duruyordur önlerinde...genç kadın hayretle baka kalır bu güzel şehre ve :'trikopis haklıymış....'der.genç adam,arkadan sarıldığı eşinin omzuna çenesini koyarak kulağına alçak bir sesle:'Mustafa Kemal de öyle...'der.sigaralarını bitirip,onları kucaklamayı bekleyen ,kolları açık izmir'e doğru yol almaya devam ederler...

1.si eşimle flört zamanlarımızda buluştuğumuz bir gün sahilde epeyce gezdikten sonra.sahil kenerında durduk ve birbirimize baktık eşim bana sarıldı bende başımı omuzuna yatırdım beni alnımdan öpmüştü.

2.si eşimle yemek yiyoruz(evlenmemiştik flört ediyoruz)tabağımdakini bitirmeiştim ve o tabaktaki bitecek dedi.zaten evlenince ben sana iyi bakacam kilo alacaksın demişti.bende nasıl bakacan demiştim.o da sandalyesinden kalkıp beni öpmüştü ve işte böyle demişti.ilk öpücüğü idi bu elim ayağıma dolandı ne yapacağımı şaşırmıştım.

3. süüü 2 yıl tedaviden sonra 2009 ocak 9 saat gece 2:00 ve biz eşimle hamile olduğumu öğreniyoruz.heyecandan ve mutluluktan gözümüze uyku girmedi sabaha kadar.

4.cüsüüü 28.08.2010 saat 16:35 oğlumu kucağıma aldığım ilk an.emzirirken bana gözlerini öyle dikmiş bakıyoduki sanki oda yıllarca bu anı bekliyomuş.çok çok özel bir an dı rabbim bana da isteyen herkesede tekrar yaşatsın.

5.cisii eşime şaka ciddi hep sen artık monotonlaştın deyip dururm.şakalaşırız bu konu üzerine.bir akşam ben oğlumu uyuttum bende kanepede sızmışım.geldi beni öptü ve hani sen diyosan ya bana güzel sözler söylemiyosun diye; dünyanın en güzel kadını gelsin seni asla ve asla hiçbir şeye değişmem seni sen benim vazgeçilmezimsin dedi ve bir daha öptü.çok duygulanmıştım.

Son düzenleme:
paylaşımlarınız için teşekkürler,allah oğlunuza uzun,mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin,eşinizle sizin mutluluğunuz daim olsun.

1. si düğünümün son dkları üvey babamla birbirimize sarıldık ağlıoruz o anı tekrar yaşamak için neler vermezdim şimdi o yok ve ben sadece video da o kısmı izliorum.

2 si 2 hafta önce bebeğimin kalp atışlarını gördük daha sonra yakınlarımıza haber veriyoruz kalbini gördük diye babamın heyt yavrum bee aslanım benim diye bağırması telefonda hiç unutamayacağım bir andı hem soğuk olan babamdan böyle bişi duymak beni çok şaşırttı hemde ilk defa biri çocuğum için böyle bir tepki verdi ve çok sevindim.

3.sü bnm ikiz kardeşlerim var kız kardeşimin daha 2 3 aylıkken kucağıma aldığında tişörtümün yakasını tuttuğu an okadar duygulandığmı hiç hatırlamıyorum

4.sü ay birde nikahımda evet dediğim an heyecandan titremek nedir bir orda gördüm

başınız sağolsun,benim de anne-babam artık bir tek resimlerde o mutlu anlarda kaldılar,sizi çok iyi anlıyorum.bebeğinizi sağlıcakla büyütürsünüz inşallah ve evet nikahın o anında insan heyecandan ölüyor resmen.bütün bakışların benim üzerimde olmasını bilmek beni oldukça strese sokmuştu...

Sizinde başınız sağolsun allah size ve eşinize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

beni düğün falan pek heyecanlandırmadı varsa yoksa o an bilekliğim masanın örtüsüne takıldı eşimle yanlış yerlere outrudk zarzor kalkıp tekrar yer değiştirdik evet dedim ama sesim çıkmamış tekrarlamam gerekti off offf

nazlı kızımın kucağıma verildiği andır.
ve en güzel duygu annelik duygusudur.
allahım isteyen herkese nasip etsin

2 ekim 2001 hayatımın aşkını ilk gördüğüm gün keşke o güne geri dönsem ve oğlumun ilk doğduğu gün

Konu başlığını okuyunca aklıma gelen ilk an...
Nişanlandığımızın sabahına askere uğurlarken havaalanında tüm ailenin gözü önünde herkes ondan son bir bakış,el sallama beklerken bana uzaktan gönderdiği öpücük...
Hafızamdan silinmeyecek ...

Son düzenleme:

derhal detay istiyorum...

anlatayim hemencik
erkek arkadasimin benden bi hayli hoslandigi donemlerde surekli konuyu aska getirmesi ve benimle sevgili olmak istedigini ima etmesiyle baslayan bi ani... Ve ben hep onunla sevgili olamayacagimi dusunuyordum. Yine oyle bir gunde, beraber manzarasi guzel olan bir yerde oturmustuk. O bana sarki soyluyordu.. Sonra yine konu aska geldi ve ben olumsuz dusundugumu soyledim. Cok uzuldu.. Morali bozuldu, boyle yere bakti hic bisey demedi. Bu da bana cok agir geldi onu boyle uzmekhic istememistim.. Hadi kalkalim dedim.. Tamam dedi kalktik ve ben onun elini tuttum.. Sonra o da bi daha hic birakmadi zaten :) oyle cok degisikti ne bileyim hayatimda ilk defa bi erkegin elini tutmustum hemde bizzat kendim tutmustum yani Ve tabii ki aninda sevgilim oldu.. Hala beraberiz

Kızımı kucağıma almam ondan değerli bi şey yok dünyalara bedel hele o kokusunu içime çekipte ilk emzirişim dünyada eşi benzeri olmayan bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…