bu gerçekten çok ilginç,anlatır mısınız biraz...?!
amin.gerçekten çok ilginç....mutluluğunuz daim olsun.biraz özetle anlatayım
iş yerindeki bir abla beni biriyle tanıştırmak için çok ısrar ediyo aylarca söylüyo ama ben istemiyorum o ablanında eşi polis okulunda çalışıyo(benim eşimde polis okulunda öğrenci o ara)abide eşime söylüyo aslında eşimde pek taraftar değil
ikimiz içinde vlilik çok uzak öyle diyormuşuz
gel zaman git zaman ben bir rüyayı iki kez görüyorum üst üste eşimin ne resmini görüyorum nede başka bişey ama..
rüyamda onunla tanıştığımı yemyeşil bir yolda yürüdüğümüzü yolun sonundan ışık öyle bir yüzümüze vuruyoki..ben o an su istiyorum o da yolun kenarına geçiyo avucunun içini bir açıyo eline tas geliyo ve su akmaya başlıyo yolun kenarından..
ikinci gün ablaya tamam dedim konuşucam onunla
önce telde konuştuk uzun bir müddet sonra ilk buluşmamızda onu gördüğümde anlattığım gibi kaşlarımı yukarı kaldırıp hayret ve şaşkınlıkla aaaaaaaaaaa dedim
2 yıl flört
7 ay nişandan sonra 2,5 senelik evliyiz şimdi
rabbime şükürler olsun
paylaşımlarınız için teşekkürler,allah oğlunuza uzun,mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin,eşinizle sizin mutluluğunuz daim olsun.1.si eşimle flört zamanlarımızda buluştuğumuz bir gün sahilde epeyce gezdikten sonra.sahil kenerında durduk ve birbirimize baktık eşim bana sarıldı bende başımı omuzuna yatırdım beni alnımdan öpmüştü.
2.si eşimle yemek yiyoruz(evlenmemiştik flört ediyoruz)tabağımdakini bitirmeiştim ve o tabaktaki bitecek dedi.zaten evlenince ben sana iyi bakacam kilo alacaksın demişti.bende nasıl bakacan demiştim.o da sandalyesinden kalkıp beni öpmüştü ve işte böyle demişti.ilk öpücüğü idi bu elim ayağıma dolandı ne yapacağımı şaşırmıştım.
3. süüü 2 yıl tedaviden sonra 2009 ocak 9 saat gece 2:00 ve biz eşimle hamile olduğumu öğreniyoruz.heyecandan ve mutluluktan gözümüze uyku girmedi sabaha kadar.
4.cüsüüü 28.08.2010 saat 16:35 oğlumu kucağıma aldığım ilk an.emzirirken bana gözlerini öyle dikmiş bakıyoduki sanki oda yıllarca bu anı bekliyomuş.çok çok özel bir an dı rabbim bana da isteyen herkesede tekrar yaşatsın.
5.cisii eşime şaka ciddi hep sen artık monotonlaştın deyip dururm.şakalaşırız bu konu üzerine.bir akşam ben oğlumu uyuttum bende kanepede sızmışım.geldi beni öptü ve hani sen diyosan ya bana güzel sözler söylemiyosun diye; dünyanın en güzel kadını gelsin seni asla ve asla hiçbir şeye değişmem seni sen benim vazgeçilmezimsin dedi ve bir daha öptü.çok duygulanmıştım.
paylaşımlarınız için teşekkürler,allah oğlunuza uzun,mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin,eşinizle sizin mutluluğunuz daim olsun.
başınız sağolsun,benim de anne-babam artık bir tek resimlerde o mutlu anlarda kaldılar,sizi çok iyi anlıyorum.bebeğinizi sağlıcakla büyütürsünüz inşallah ve evet nikahın o anında insan heyecandan ölüyor resmen.bütün bakışların benim üzerimde olmasını bilmek beni oldukça strese sokmuştu...1. si düğünümün son dkları üvey babamla birbirimize sarıldık ağlıoruz o anı tekrar yaşamak için neler vermezdim şimdi o yok ve ben sadece video da o kısmı izliorum.
2 si 2 hafta önce bebeğimin kalp atışlarını gördük daha sonra yakınlarımıza haber veriyoruz kalbini gördük diye babamın heyt yavrum bee aslanım benim diye bağırması telefonda hiç unutamayacağım bir andı hem soğuk olan babamdan böyle bişi duymak beni çok şaşırttı hemde ilk defa biri çocuğum için böyle bir tepki verdi ve çok sevindim.
3.sü bnm ikiz kardeşlerim var kız kardeşimin daha 2 3 aylıkken kucağıma aldığında tişörtümün yakasını tuttuğu an okadar duygulandığmı hiç hatırlamıyorum
4.sü ay birde nikahımda evet dediğim an heyecandan titremek nedir bir orda gördüm
başınız sağolsun,benim de anne-babam artık bir tek resimlerde o mutlu anlarda kaldılar,sizi çok iyi anlıyorum.bebeğinizi sağlıcakla büyütürsünüz inşallah ve evet nikahın o anında insan heyecandan ölüyor resmen.bütün bakışların benim üzerimde olmasını bilmek beni oldukça strese sokmuştu...
derhal detay istiyorum...ilk defa bi erkegin elini tuttugum an
derhal detay istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?