• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mideyi şaşırtmak lazımmış sürekli aynı yiyeceklerle devam etmemeliymisiz duraklama olunca sebze yiyorsak etle beslenecekmisiz etle besleniyorsak sebzeye geçiş yapmamız lazımmış

probiyotik takviyesi önerdi canım diyetisyen. şişkinliğin sebebi kabızlıktır diyo

probiyotik takviyesi önerdi canım diyetisyen. şişkinliğin sebebi kabızlıktır diyo
Ramazan boyu kurtulamadım canım. Kayısı yiyorum 3 tane, o kadar yürüyorum, hatta kabızlık giderici egzersiz yapıyorum nafile. Eczaneye gittim bir ilaç verdi. Hafta da 2 ondan kullanıyorum o bile tam işe yaramıyor

Ramazan boyu kurtulamadım canım. Kayısı yiyorum 3 tane, o kadar yürüyorum, hatta kabızlık giderici egzersiz yapıyorum nafile. Eczaneye gittim bir ilaç verdi. Hafta da 2 ondan kullanıyorum o bile tam işe yaramıyor
adı ne ilacın

Canım ilacın adı bekunis. Ben haftada 2 kullandım. Pek fayda görmedim. Eh işte yani. Doz arttırmaktan da korktum.
Yorumlari falan okudum bende o ilacin baya fayda goren var hergun 1 tane aliniyomus 2 alip faydasini anca gorebilen de var herkesin ustunde ki etkisi farkli

PhotoCollage_20200513_205802375.webp

İftar menummm

Selaaammm
Iftar: et corbasi, 2 adet kofte ve salata tabi pide
Bugun kendimi yorgun hissediyordum 20 dakika eliptik yapabildim sadece...cumaya az kaldi ama bende yoruldum valla...sporsuz da kilo verilmiyo ozellikle popo kuculmuyo o yuzden ha gayret diyorum

Back
X