- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İliskinin basinda bana ayri evimiz olcak dedi kendi.Hem evleri iki oda kardesi var iki tane nasil sigcaz.oyle seymi olur yaHe bide ciddi ilişki başkadır onu en başından farkettirir erkek sizde umut yok bekar rahatmış zaten sen evlensen bile bir aya kalmaz biktim bu anne kuzusu adamdan çok karışan kv den diceksin arkana bakma kac
kendi profilne gor 4 açtighin 3 sayfa konuya bakNe alaka simdi.Ben önce isimi elime almak istiyorum hem
Yani sizde bi kadınsınız ilişkisi iyi giden bi kadın ister 1 yıl ister 5 yıl olsun illaki evlenmeyi ister bazen eleştirirken insaflı olalım diyorum ben sizde böyle bi konu açmış olabilirdiniz herkesin görüşü farklidiradami zorlami evlendireceksin kendinle
haytta evlenmekden vaska gayelerde var hadi illa evlencen varsaysak baska erkekde var
uzun zaman deyince bende 10 sene fln snamistim 1 sene olmus
bu adam sana ne dese napsa hakediyorsun hiç bi sekilde suçu yok , demekki bazen kadinlarda hakediyor kendine yapilanlari
Dun oyle dedi.Bazen evlencem diyo bazen demiyo
İliskinin basinda bana ayri evimiz olacak dedi.Sonra belki buyuk bi evde hepimiz yasariz dedi.Annesiyle falan tanistim.o benimkiyle de tanisti.Bazen kendi gel kacalim evlenelim diyo.Tek erkekmiş bilmedigim seyler varmişta.Bi de dukkan accak iyi parada kazanicak ne alakaysa.Peki esiniz nolduda evlilik istedi?Eşim de "Ben evlenemem" diyordu, bak eşim diyorum
Ve eşim de bir evin bir oğlu, eee nolmuş?
Anasıyla yaşamıyoruz, bir evin bir oğlu olunca öyle bi kural mı varmış?
Bir de niye sizin telefon kurcalanıyor da onunki kurcalanmıyor?
Masaya bir telefon çıkıyorsa, diğeri de konur
Sevgiliniz oltayı atmış bekliyor. Yutarsanız çekecek. Açın gözünüzü.
Sizi bi güzel ezikliyor, kendini göklere çıkarıyor, bilinçaltınıza "Evlenme şartım birlikte oturmak" cümlesini evir kıvır iteliyor.
Siz ne yapacaksınız bu adamı merak ettim, sahi ne yapacaksınız?
tamamda bi dunya konu var hep sevgilisini sikayet etmis vsYani sizde bi kadınsınız ilişkisi iyi giden bi kadın ister 1 yıl ister 5 yıl olsun illaki evlenmeyi ister bazen eleştirirken insaflı olalım diyorum ben sizde böyle bi konu açmış olabilirdiniz herkesin görüşü farklidir
Ben istiuorum ama suan degil zamani var dahaYani sizde bi kadınsınız ilişkisi iyi giden bi kadın ister 1 yıl ister 5 yıl olsun illaki evlenmeyi ister bazen eleştirirken insaflı olalım diyorum ben sizde böyle bi konu açmış olabilirdiniz herkesin görüşü farklidir
He o zaman istiyordu şimdi vazgeçti senle evlenmek istemiyo canım boşver erkek mi yok memlekette kendini birşey sanıyo böyleleri yol yakınken dönİliskinin basinda bana ayri evimiz olcak dedi kendi.Hem evleri iki oda kardesi var iki tane nasil sigcaz.oyle seymi olur ya
Bi de ben onun ailesiyle kafayi yerim.dun diyorum ozelimiz olmiycak diyorum.Kapiyi kilitlerim merak etme diyo.Ben evimde rahat gezmek isterim hem yatamamda bi dunya konu var hep sevgilisini sikayet etmis vs
e adam evlencek biri gibi durmuyoprki
hem ben simdiki aklim olsa hiç evlenmezdim valla :)
bekarken evlilik guzel geliyorda çokda matah bisey deil :))))
Hahayyy güldürdünüz valla beni dimi erkek derdi çekmektense bekar yaşa daha iyi 5 yıllık evli biri olarak ben yine eşimle evlenirdimde iki sefer daha düşünürdüm herhaldetamamda bi dunya konu var hep sevgilisini sikayet etmis vs
e adam evlencek biri gibi durmuyoprki
hem ben simdiki aklim olsa hiç evlenmezdim valla :)
bekarken evlilik guzel geliyorda çokda matah bisey deil :))))
Sesli düşünmüş. Bencede evlenmek çok cazip birşey değil ama evlenmek istemeyen bir insanın kendisi gibi düşünen bir kadınla ilişkisi olması gerekir. Bu arada aşırı kontrolcü olmak insanı gerçekten sıkar.Güven duymuyorsanız neden bitirmiyorsunuz?Dün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
aha abk gordunmu adami birakmak gibi hiç bi dusuncen yokBi de ben onun ailesiyle kafayi yerim.dun diyorum ozelimiz olmiycak diyorum.Kapiyi kilitlerim merak etme diyo.Ben evimde rahat gezmek isterim hem ya
Aslinda guveniyorum.Ama bildirim gelince biri arayinca bakiyorum.O kesinlikle bakmaz benim telefonuma ama ben cidden cok skyorum galiba.Laf sokuyorum falan o da bana fesatsin diyoSesli düşünmüş. Bencede evlenmek çok cazip birşey değil ama evlenmek istemeyen bir insanın kendisi gibi düşünen bir kadınla ilişkisi olması gerekir. Bu arada aşırı kontrolcü olmak insanı gerçekten sıkar.Güven duymuyorsanız neden bitirmiyorsunuz?
Kapıyı bi açtığında kv karşında görürsün emin ol kapı dinler sen gözüne batarsan valla gece oda oda gezer kızım vazgeç diyoruz sen hala rahat edemem diyosun aynı evde yaşamak isteyen adamdan o dakka arkama bakmadan kaçarım benBi de ben onun ailesiyle kafayi yerim.dun diyorum ozelimiz olmiycak diyorum.Kapiyi kilitlerim merak etme diyo.Ben evimde rahat gezmek isterim hem ya
yok ben ne esimle ne baskasiyla evlenmezdimHahayyy güldürdünüz valla beni dimi erkek derdi çekmektense bekar yaşa daha iyi 5 yıllık evli biri olarak ben yine eşimle evlenirdimde iki sefer daha düşünürdüm herhalde
İliskinin basinda bana ayri evimiz olacak dedi.Sonra belki buyuk bi evde hepimiz yasariz dedi.Annesiyle falan tanistim.o benimkiyle de tanisti.Bazen kendi gel kacalim evlenelim diyo.Tek erkekmiş bilmedigim seyler varmişta.Bi de dukkan accak iyi parada kazanicak ne alakaysa.Peki esiniz nolduda evlilik istedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?