Ömür boyu evlenmemek?

Bu modeller son yıllarda türedi.Çok duyuyorum.

Karnım doysun pastam dursun modeli bunlar.

Hayatlarında biri olsun sevsin sevilsin bir ilişkisi olsun yıllarca sürsün ama evlenmesin.

Hikaye kadının yeter artık ben böyle yaşamak istemiyorum evlenmek çolukçocuğa karışmak istiyorum çıkışıyla

son buluyor.Adam arkasına bile bakmıyor

He bide ciddi ilişki başkadır onu en başından farkettirir erkek sizde umut yok bekar rahatmış zaten sen evlensen bile bir aya kalmaz biktim bu anne kuzusu adamdan çok karışan kv den diceksin arkana bakma kac
İliskinin basinda bana ayri evimiz olcak dedi kendi.Hem evleri iki oda kardesi var iki tane nasil sigcaz.oyle seymi olur ya

Eşim de "Ben evlenemem" diyordu, bak eşim diyorum
Ve eşim de bir evin bir oğlu, eee nolmuş?
Anasıyla yaşamıyoruz, bir evin bir oğlu olunca öyle bi kural mı varmış?
Bir de niye sizin telefon kurcalanıyor da onunki kurcalanmıyor?
Masaya bir telefon çıkıyorsa, diğeri de konur

Sevgiliniz oltayı atmış bekliyor. Yutarsanız çekecek. Açın gözünüzü.
Sizi bi güzel ezikliyor, kendini göklere çıkarıyor, bilinçaltınıza "Evlenme şartım birlikte oturmak" cümlesini evir kıvır iteliyor.
Siz ne yapacaksınız bu adamı merak ettim, sahi ne yapacaksınız?

Yani sizde bi kadınsınız ilişkisi iyi giden bi kadın ister 1 yıl ister 5 yıl olsun illaki evlenmeyi ister bazen eleştirirken insaflı olalım diyorum ben sizde böyle bi konu açmış olabilirdiniz herkesin görüşü farklidir

İliskinin basinda bana ayri evimiz olacak dedi.Sonra belki buyuk bi evde hepimiz yasariz dedi.Annesiyle falan tanistim.o benimkiyle de tanisti.Bazen kendi gel kacalim evlenelim diyo.Tek erkekmiş bilmedigim seyler varmişta.Bi de dukkan accak iyi parada kazanicak ne alakaysa.Peki esiniz nolduda evlilik istedi?

tamamda bi dunya konu var hep sevgilisini sikayet etmis vs
e adam evlencek biri gibi durmuyoprki
hem ben simdiki aklim olsa hiç evlenmezdim valla :)
bekarken evlilik guzel geliyorda çokda matah bisey deil :))))

Ben istiuorum ama suan degil zamani var daha

İliskinin basinda bana ayri evimiz olcak dedi kendi.Hem evleri iki oda kardesi var iki tane nasil sigcaz.oyle seymi olur ya
He o zaman istiyordu şimdi vazgeçti senle evlenmek istemiyo canım boşver erkek mi yok memlekette kendini birşey sanıyo böyleleri yol yakınken dön

Bi de ben onun ailesiyle kafayi yerim.dun diyorum ozelimiz olmiycak diyorum.Kapiyi kilitlerim merak etme diyo.Ben evimde rahat gezmek isterim hem ya

Hahayyy güldürdünüz valla beni dimi erkek derdi çekmektense bekar yaşa daha iyi 5 yıllık evli biri olarak ben yine eşimle evlenirdimde iki sefer daha düşünürdüm herhalde

Sesli düşünmüş. Bencede evlenmek çok cazip birşey değil ama evlenmek istemeyen bir insanın kendisi gibi düşünen bir kadınla ilişkisi olması gerekir. Bu arada aşırı kontrolcü olmak insanı gerçekten sıkar.Güven duymuyorsanız neden bitirmiyorsunuz?

Aslinda guveniyorum.Ama bildirim gelince biri arayinca bakiyorum.O kesinlikle bakmaz benim telefonuma ama ben cidden cok skyorum galiba.Laf sokuyorum falan o da bana fesatsin diyo

Bi de ben onun ailesiyle kafayi yerim.dun diyorum ozelimiz olmiycak diyorum.Kapiyi kilitlerim merak etme diyo.Ben evimde rahat gezmek isterim hem ya
Kapıyı bi açtığında kv karşında görürsün emin ol kapı dinler sen gözüne batarsan valla gece oda oda gezer kızım vazgeç diyoruz sen hala rahat edemem diyosun aynı evde yaşamak isteyen adamdan o dakka arkama bakmadan kaçarım ben

Bu saydıklarınla zaten evlilik olmaz ki o adamla...

Birde arızasın belli oyuzden bütün erkeklere böyle olursun sen oyuzden bi silkelen bence...

Hahayyy güldürdünüz valla beni dimi erkek derdi çekmektense bekar yaşa daha iyi 5 yıllık evli biri olarak ben yine eşimle evlenirdimde iki sefer daha düşünürdüm herhalde
yok ben ne esimle ne baskasiyla evlenmezdim
ama anne olmak isterdim o nasil olacaksaaa

Bizim hikaye sizinkinden oldukça farklı.
Bana öyle söylediğinde biz arkadaştık ve dertleşiyorduk.
Üstü kapalı "Sen olmazsan evlenmem" demekmiş o.

Sizin durum ise apayrı ve vahim.
Oltaya gelme derim, bak kademe kademe çekiyor yemi.
Diyorsun ya ilişkinin başında ayrı evler filan konuşulmuş, şimdi niçin ailesiyle birlikte oturmaya dönmüş iş?
Bir de evlilik düşünmeyen adamla ilişkinin başında baya baya evlilik planı yapmışsınız o nasıl oluyor?
Bilmediğin şeyler varsa da anlatsın bilmiş ol sen de. Saçma bir geçiştirme cümlesi. Güven telkin eden bir tip olmadığını düşünüyorum sevgilinizin. Kaçalım ne demekse, aileniz karışamasın, anasının yanına paket olun diye diyor büyük ihtimalle.
Ya ne istediğini bilmiyor, ya da biliyor ve sizin de onun istediği şeye eyvallah demeniz için kedi-fare oyunu oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…