Ömür boyu evlenmemek?

Sevgili olabilirsiniz ama illa evleneceksiniz diye bir kaide yok,birakin zaman göstersin ne olacagini , bu sizin için zaman kaybi olmuş olmaz,şu an onunla mutlu bir beraberliginiz varsa devam edin gittiği yere kadar ama bu kadarda kontrol altinda tutmaya çalişmayin kisiyi,o da size aynisini yapsa hosunuza gitmez emin olun

Aslinda baslarda falan hep kendi derdi ciddi iliskim evlencez diye.Hatta ayriykende baya ciddi oldugunu anlamistim.Benimde sucum var.onu skyorum cok ustune gidiyor

Haklisin bakmiycam telefonuna falan
Evlilik farklı bir şey. Kv ile oturmak kv iyi bile olsa zor. Hele bide ana kuzusu ise erkek. İnsanların içine girmeyince asla anlamiyorsun kimin ne olduğunu. Gercekten iyi ölç tart. Daha fazla üstüne düşme sen kaybedersin. Sonra kendini bi b..k sanıyorlar.

Evet ustune cok dusuyorum ayrica.Sanki tum hayatim oymus gibi.Ona kalsa anakuzusu degil ama niye bu kadar ailesiyle yasamak istiyo anlamiyorum.Annesi falan melek gibiymis oyle diyo

Aslinda guveniyorum.Ama bildirim gelince biri arayinca bakiyorum.O kesinlikle bakmaz benim telefonuma ama ben cidden cok skyorum galiba.Laf sokuyorum falan o da bana fesatsin diyo

Yapma iste bunu.. Ona guvensense sen kendine guvenmiyorsun.. Yapacak adam bildirimleri kapatir, kizin esmini erkek ismi yapar yine haberin olmadan aldatir seni... ( Nasil senaryo yazdim ama ) Bu yuzden insanlari takip etmekten vazgecip kendine yonelmelisin ozguvenin yuksek olmali ki o dusunmeli acaba evlenmek istiyor mu diye.. Erkeklerin kiclarini bu kadar kaldirmayin yahu adamin evlenecegi varsa da sen boyle ustune gittikce kacacak.. Ayrica ailesiyle oturma plani da sacma olmus.. O zaman o hem karnim doysun hem pastam dursun diyor. Oldu canim baska bir istegi var miymis ?

Evet ustune cok dusuyorum ayrica.Sanki tum hayatim oymus gibi.Ona kalsa anakuzusu degil ama niye bu kadar ailesiyle yasamak istiyo anlamiyorum.Annesi falan melek gibiymis oyle diyo
Tabi öyle diyecek. O evin içine girene kadar sende bilemezsin bunu. Hayatının merkezine bi erkegi koyma KENDİNİ koy. İşide yok galiba bu durum uzar gider.

Evet haklisin.bildirimleri hep acik interneti falan hep acik.Benim kendime hic guvenim yok hic hemde

Aşırı kontrol altında tutmak neyin nesi,sosyal medyadan bu kadar takip edeceğine ergenusun sözlerini ciddiye al derim ..
Sinyali vermiş seni istemiyor açıkca..

adam başka yollar arayışında ve muhtemelen birinden ışık çaldı
sizi şutlama çabasında

çünkü biz olmayız ben evlenmeyeceğim
başka türlü açıklanamaz

adam açıkça istemiyor zorlama yol ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…