- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Annemle tanusti.Evlilik konusunda suan dusunmuyorum demisti zaten.İleride belki ister insanlarin fikirleri degisiyo.Ben de evlenmemeyi ciddi ciddi düşünmüyorum
Bu konuda anlayabiliyorum onu
Ama birlikte yaşamak falan...
Belki de blöf yapıyo
Aslinda baslarda falan hep kendi derdi ciddi iliskim evlencez diye.Hatta ayriykende baya ciddi oldugunu anlamistim.Benimde sucum var.onu skyorum cok ustune gidiyorSevgili olabilirsiniz ama illa evleneceksiniz diye bir kaide yok,birakin zaman göstersin ne olacagini , bu sizin için zaman kaybi olmuş olmaz,şu an onunla mutlu bir beraberliginiz varsa devam edin gittiği yere kadar ama bu kadarda kontrol altinda tutmaya çalişmayin kisiyi,o da size aynisini yapsa hosunuza gitmez emin olun
Suan calismiyor.25yasindayiz ikimizdeYorumlarin hepsini okuyamadim kusura bakma ama yaslariniz kac ? Erkek arkadasin calisiyor mu ? Eger yasiniz kucukse evlenmeyin zaten
Oyle de yaparsa yakalayayim kontrol edersem yapmaz gibi geliyo
Evlilik farklı bir şey. Kv ile oturmak kv iyi bile olsa zor. Hele bide ana kuzusu ise erkek. İnsanların içine girmeyince asla anlamiyorsun kimin ne olduğunu. Gercekten iyi ölç tart. Daha fazla üstüne düşme sen kaybedersin. Sonra kendini bi b..k sanıyorlar.Haklisin bakmiycam telefonuna falan
Evet ustune cok dusuyorum ayrica.Sanki tum hayatim oymus gibi.Ona kalsa anakuzusu degil ama niye bu kadar ailesiyle yasamak istiyo anlamiyorum.Annesi falan melek gibiymis oyle diyoEvlilik farklı bir şey. Kv ile oturmak kv iyi bile olsa zor. Hele bide ana kuzusu ise erkek. İnsanların içine girmeyince asla anlamiyorsun kimin ne olduğunu. Gercekten iyi ölç tart. Daha fazla üstüne düşme sen kaybedersin. Sonra kendini bi b..k sanıyorlar.
Aslinda guveniyorum.Ama bildirim gelince biri arayinca bakiyorum.O kesinlikle bakmaz benim telefonuma ama ben cidden cok skyorum galiba.Laf sokuyorum falan o da bana fesatsin diyo
Suan calismiyor.25yasindayiz ikimizde
Tabi öyle diyecek. O evin içine girene kadar sende bilemezsin bunu. Hayatının merkezine bi erkegi koyma KENDİNİ koy. İşide yok galiba bu durum uzar gider.Evet ustune cok dusuyorum ayrica.Sanki tum hayatim oymus gibi.Ona kalsa anakuzusu degil ama niye bu kadar ailesiyle yasamak istiyo anlamiyorum.Annesi falan melek gibiymis oyle diyo
Evet haklisin.bildirimleri hep acik interneti falan hep acik.Benim kendime hic guvenim yok hic hemdeYapma iste bunu.. Ona guvensense sen kendine guvenmiyorsun.. Yapacak adam bildirimleri kapatir, kizin esmini erkek ismi yapar yine haberin olmadan aldatir seni... ( Nasil senaryo yazdim ama ) Bu yuzden insanlari takip etmekten vazgecip kendine yonelmelisin ozguvenin yuksek olmali ki o dusunmeli acaba evlenmek istiyor mu diye.. Erkeklerin kiclarini bu kadar kaldirmayin yahu adamin evlenecegi varsa da sen boyle ustune gittikce kacacak.. Ayrica ailesiyle oturma plani da sacma olmus.. O zaman o hem karnim doysun hem pastam dursun diyor. Oldu canim baska bir istegi var miymis ?
İs kurmak istiyo kendine.Bilmiyorum da ben bi iki uc yil istemiyorum en azEe calismiyormusta nasil evlilik plani yapsin ? Bakalim is bulabilecek mi bulsa da saglam olacak mi belkide sartlar olgunlasacak bu sefer de sen istemeyeceksin
Dün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?