- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Neden bu adamla ısrar ediyorsun ki ?yarın öbür gün evleneceksin en ufak birşeyde zaten ben istemiyordum da vs vs diye başlayacakZaman dedi evlilik konusunda ama
Bir haftayı çok söylediniz bence ,maks iki günEninde sonunda ayrılacaksın bu adamdan, gel yol yakınken / evlenip çile çekmeden şimdiden ayrıl.... ben adamın senin peşinden koşacağını dahi düşünmüyorum. 1 hafta sonra yoluna bakacak net.
Ama sende kocayı kullaniyon bebek için aman kocan duymasın damizlikmiyim ben deryok ben ne esimle ne baskasiyla evlenmezdim
ama anne olmak isterdim o nasil olacaksaaa
++++++1 aynenİnanın etrafta düzgün adamlar da var, yok sanıyor da o yüzden bu hanzolara katlanıyorsanız, bilginiz olsun, var.
Harcamayın kendinizi .
Biraz empati yapın isterseniz siz olsanız bu duruma katlanırmısınız?Aslinda guveniyorum.Ama bildirim gelince biri arayinca bakiyorum.O kesinlikle bakmaz benim telefonuma ama ben cidden cok skyorum galiba.Laf sokuyorum falan o da bana fesatsin diyo
Oyle de yaparsa yakalayayim kontrol edersem yapmaz gibi geliyoEvleneceğim ama senle evlenmeyeceğim demek. Sende neden bu kadar sıkıyorsun ki yapacağı varsa yapar.
Aslinda guveniyorum.Ama bildirim gelince biri arayinca bakiyorum.O kesinlikle bakmaz benim telefonuma ama ben cidden cok skyorum galiba.Laf sokuyorum falan o da bana fesatsin diyo
Yani sinir olurum tabiki.O benim bu huyumdan sikayetci ve bu yuzden cok ayrildikBiraz empati yapın isterseniz siz olsanız bu duruma katlanırmısınız?
Yakalansa gene yapcağı varsa yapar. Böyle yaparak kendine ve ilişkine yapıyorsun.Oyle de yaparsa yakalayayim kontrol edersem yapmaz gibi geliyo
Haklisin bakmiycam telefonuna falanYakalansa gene yapcağı varsa yapar. Böyle yaparak kendine ve ilişkine yapıyorsun.
Haklisin bakmiycam telefonuna falan
Ailesiyle oturmak istemesine bozulmadiniz galiba.Dün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?