- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Akrep erkegi niyeki
Ooo whatspadan faceden kim begenmis falan tek tek bakip hesap soruyorum ona.O kiz kim niye begendin.nerdesin kimlesin falan ooneden cıkıyorsun kı artık bu kadar samimiyet de ıyı degıl ne kadar cok takıp edıyormuşsun oyle
Suan ikimizde issiziz.Askerligi yapti.Ben atanmaya calisiyorum.Onu kafaya takmaktan ne ders calisiyor ne bisey yapiyorumbilmem burcuna göre yorum yapacaktım ya akreptır dıyecektım veya oglak belkı ama akrep mı acaba dedım düşünüyordum.
ben tanımadım ama böyle kaçan tıpler sanırım bu burctan cıkıyor.
işin var mı meslegın? onun meslegı nedır işi var mı askerlık ?
Ooo whatspadan faceden kim begenmis falan tek tek bakip hesap soruyorum ona.O kiz kim niye begendin.nerdesin kimlesin falan oo
Suan ikimizde issiziz.Askerligi yapti.Ben atanmaya calisiyorum.Onu kafaya takmaktan ne ders calisiyor ne bisey yapiyorum
Suan ikimizde issiziz.Askerligi yapti.Ben atanmaya calisiyorum.Onu kafaya takmaktan ne ders calisiyor ne bisey yapiyorum
Yapmamayu denicem.telefonu birakcm kenari takip etmiycemIyi degil bu yaptiklarin. En kiskanilamayi seven kisi bile bunalir ya korkunc biliyorsun da bunu? Yapmasana boyle sen
üzüleceğiniz bir şey yok ne kadar güzel ikinci ağızdan duymamışsın kendi itiraf etmiş.Dün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
üzüleceğiniz bir şey yok ne kadar güzel ikinci ağızdan duymamışsın kendi itiraf etmiş.Dün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
Ama oyle 2 gun takip etmemekle bak ben seni takip etmiyorum demekle de olmaz o is. Ispatlaman lazim hakikaten kiskanmaman gerek sizin iliski cok degisik olmus adam cok acik acik soylemis cok kotu seyler demis. Cok agir gercekten de aslinda bu dedikleri. Senin burcun ne ? Yengeçmi ?nasil anlasiyorsunuz mutluyuz diyebiliyor musun adam mutlu mudur acabaYapmamayu denicem.telefonu birakcm kenari takip etmiycem
Ve hala erkek arkadaşım diyorsun ona..bu iş dün bitmeliydi adam kovmaktan beter etmiş gururlu olDün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
Afedersinizde onun gö.. yoktur evlenmeye.Dün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
Aslinda yanyana iyiyiz.akrep o.ben ikizlerimAma oyle 2 gun takip etmemekle bak ben seni takip etmiyorum demekle de olmaz o is. Ispatlaman lazim hakikaten kiskanmaman gerek sizin iliski cok degisik olmus adam cok acik acik soylemis cok kotu seyler demis. Cok agir gercekten de aslinda bu dedikleri. Senin burcun ne ? Yengeçmi ?nasil anlasiyorsunuz mutluyuz diyebiliyor musun adam mutlu mudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?