Ömür boyu evlenmemek?

Akrep erkegi niyeki

bilmem burcuna göre yorum yapacaktım ya akreptır dıyecektım veya oglak belkı ama akrep mı acaba dedım düşünüyordum.
ben tanımadım ama böyle kaçan tıpler sanırım bu burctan cıkıyor.
işin var mı meslegın? onun meslegı nedır işi var mı askerlık ?

bir erkek arkadaşım vardı, iyi ve prestijli bir işim olduğu halde "benim evleneceğim kadın çalışmayacak evde oturacak ben yeterince para kazanıyorum" demişti. bu ve buna benzer lafları + hanzoca hareketleri yüzünden kısa zaman sonra kendisinden ayrıldım. Ayrıldıktan 1 ay sonra benden önceki kız arkadaşıyla nişanlandı meğer ki aldatılmışım

Suan ikimizde issiziz.Askerligi yapti.Ben atanmaya calisiyorum.Onu kafaya takmaktan ne ders calisiyor ne bisey yapiyorum

Ooo whatspadan faceden kim begenmis falan tek tek bakip hesap soruyorum ona.O kiz kim niye begendin.nerdesin kimlesin falan oo

Suan ikimizde issiziz.Askerligi yapti.Ben atanmaya calisiyorum.Onu kafaya takmaktan ne ders calisiyor ne bisey yapiyorum

Gerçek mi bunlar ya lütfen şaka de

iyi ki hayatımda bu tarz insanlar yok olsaydı boğar bırakırdım sanırım.

Nefes al biraz ne koca merakı bu arkadaş.

üzüleceğiniz bir şey yok ne kadar güzel ikinci ağızdan duymamışsın kendi itiraf etmiş.

üzüleceğiniz bir şey yok ne kadar güzel ikinci ağızdan duymamışsın kendi itiraf etmiş.

Yapmamayu denicem.telefonu birakcm kenari takip etmiycem
Ama oyle 2 gun takip etmemekle bak ben seni takip etmiyorum demekle de olmaz o is. Ispatlaman lazim hakikaten kiskanmaman gerek sizin iliski cok degisik olmus adam cok acik acik soylemis cok kotu seyler demis. Cok agir gercekten de aslinda bu dedikleri. Senin burcun ne ? Yengeçmi ?nasil anlasiyorsunuz mutluyuz diyebiliyor musun adam mutlu mudur acaba

Ve hala erkek arkadaşım diyorsun ona..bu iş dün bitmeliydi adam kovmaktan beter etmiş gururlu ol biraz

Afedersinizde onun gö.. yoktur evlenmeye.

Burada ailelerlede tanisilmis ! kafam karisti simdi.. madem evlenmek istemiyor, neden ailesiyle tanistirmis sizi ? guvenilir bir tip degil.. soyleyecegini soylemis zaten..acikca gelecegimi seninle kurmak istemiyorum demis.. durum vahim kacalim demis, ustune ustluk annemle yasayalim ben evin tek ogluyum demis.. seni hapsedecek.. hala neden kendini bu eziyetin icine itiyorsunki cnm !! ac gozlerini biraz

Aslinda yanyana iyiyiz.akrep o.ben ikizlerim

aynısı basıma geldı zaten illa bişey patlatır bi yerden kendıne bi kaçış bulur böle duygusuz insanlarla zamanını harcama sen bırak onu hemen yazık sonra o bıtırınce ınsan daha cok uzuluyor ınan kı bunlardan hıc bısey olmaz olmuyorda emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…