Ömür boyu evlenmemek?

Sordunuz mu hiç evlenmeyi düsunmüyorsa neden hala sizinle birlikte ayrica siz onun bu küçük düşurmelerine rağmen neden birliktesiniz bence bi sorgulayın

Bunu diyen adamla bir dk durmam hadi gardaş hadi de git yoluna derim
..hem guvenmeyecek bana hem fesat diycek benle evlenmek istemeyecek ..çocuk açık açık benden ayril diyo bağıra bağıra

Böyle aile ile beraber yaşamak isteyen ana kuzusu erkeklerle heleki evlenmekte isyemiyormus.. hanimefendi uzaklaşın hemen..O adam sizi mutlu edemez ayrılın hayatıniza bakın

bozulmakkk?? direk ayrilmalisin .bildgn bos vakit gecryo adam senle .heleki sana bu laflarindan sonra ne amacla devam edeceksin? sen ilerde beklentiye girsen ben sana soylemistim diyip isin icinden cikacak.kendini suclamanida anlamadim? suclama kendini madem hosnut degil senden .ayrilsin.neden seni oyaliyo.izin verme buna.kendini degersiz gorme restini cek zaman kiymetlidir bosa harcatma

Hersey o kadar acik ki..

Size pesin pesin sizinle evlenmeyecegini soylemis. Bu durumda iliskiniz uzar ve siz beklentiye girerseniz, size direk "e ben sana evlenmek istemedigimi soylemistim" diyecek. Karar sizin

Herkes evlenmek zorunda değil ...zaten çoğu insan zorunluluktan evlenıyor artık ..bu adam senle evlense ne olur ayrıca ..bu tip konuşan Adam mı koca olucak sana ..

Sürekli kontrol altında tutulduğunu hissettiği için böyle bir laf etmiş olsa gerek .Hem ömür boyu evlenmek istemeyip hem annesi ile oturmayı düşünmek de neyin nesi ? aranızdaki güven sorununu aşmadan zaten sağlıklı bir ilişki yürütmeniz olanaksız . tıkanır bir yerde

Bu ilişki her yönden falso. Beyefendi evlenmek istemiyor, kazara evlenirse de anasının babasının dizinin dibinde yaşamak istiyor, biz zaten olmuyoruz, anlaşamıyoruz diyor, peki siz bu saçmalıklar silsilesini bitirmek için daha neyi bekliyorsunuz?

Bende asik olmadigim sevgililerime asla evlenmeyi dusunmuyorum diyorum. Asik oldugumla evlenmek isterim cunku. Adam asik degil yoklasaniz ayrilsaniz arayip sormaz bile aci ama gercek bu

Aslinda iliskinin baslarinda boyle seyler soylemezdi.Bu aralar soyluyor.Sen zaten fesatsin seninle olmayiz diyor.Benim onu kisitlamamdan sikayetci.bu yuzden cok ayrildik ve son ayrildigimizda ben anladim ki o benimle ciddi dusunuyo ve cok seviyo.İkimizde cok aci cektik ayriyken.Ama iliskideyken bi ilgisizlesiyo boyle tavir takiniyo.Bana ayriyken yaziklarini okuyanlar sana asik bu cocuk diyo.Ama normalde daha farkli Sanirim benimde hatalarim var.Cok bunlatiyorim.Cok kiskancim ama

Ada'm sana fesatsın demiş evlilik düşünmüyorum demiş. Evlenirsem de ailemle oturtcam demiş... Eğer sen de evlilik düşünmiceksen böyle takılmaya razıysan devam edelim demiş yani. Sen de ona göre kararını ver

Kıskançlık büyük sorun .kendinizi bu konuda törpulemeniz gerekmekte .ayın şeyi erkek arkadaşın yapsa ? bunaltan taraf olsa ömür geçer mi ?

Kıskançlık büyük sorun .kendinizi bu konuda törpulemeniz gerekmekte .ayın şeyi erkek arkadaşın yapsa ? bunaltan taraf olsa ömür geçer mi ?
Tabi ki hayir.O bekarlik rahat evlenmicem ömur boyu dedi.İlk kez bunu soyledi.Bir ay öncesi annemle tanisti.Ama benimle evlilik konusunda emin degil.Ben bunu hareketlerime bagliyorum.Dun biraz instagram falan uzerine gitmistim bi de.Baya sinirlendi o da.Ama evlenmek istemiyorim demesi gerekmiyodi bnce

Yok bundan sonra ona evlilikle ilgili tek konu acmicam.ama laf acilirsa kocamla sunu bunu yapcam dicem senle demicem.O mesela bazi islere gondermiyo beni.Bazen o da skyo.Geceleri erken uyutmaya calisiyo beni

Bir yili gecti.Ailesini tum cevresini taniyorum.Ben suan dusunmuyorum.Ama ileride dusunuyorum
tamam şimdi düşünmüyor evliliği ,ilerde düşünür diyelim ,anladığım kadarı ile sen hassas ,alıngan birisin şimdiden onun konuşmaları seni üzerken,ileride daha çok üzüleceksin,seviyorum katlanırım sanırsın ama bardak doldu mu taşarsın ve üzüldüğünle kalırsın ,biraz mantıklı düşünmeni tavsiye ederim ,hakkında hayırlısı...

Evet ya ne dese kafaya takuyorim.o da dusunmeden kpnusur hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…