- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yok akrep niye kiBalık veya başak mı?
Bak hatta ayriyken senin yuzunden bitti.Çenen yuzunden evlenemiycez diyodu.Simdi niye boyle diyo yani anlam veremiyorimtamam şimdi düşünmüyor evliliği ,ilerde düşünür diyelim ,anladığım kadarı ile sen hassas ,alıngan birisin şimdiden onun konuşmaları seni üzerken,ileride daha çok üzüleceksin,seviyorum katlanırım sanırsın ama bardak doldu mu taşarsın ve üzüldüğünle kalırsın ,biraz mantıklı düşünmeni tavsiye ederim ,hakkında hayırlısı...
Yok akrep niye ki
Rahtaliga alistirmis ailesi ondan boyle.tek erkek diye simartmislarBalık kararsizligi basak erkegi sunepeligi sezdim de
yalan soyledigi hersey yalan aradigini bulunca tipis tipis evlenir anayi babayi da unuturDün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
Bencede bahane hepsiyalan soyledigi hersey yalan aradigini bulunca tipis tipis evlenir anayi babayi da unutur
Yok akrep niye ki
Bak hatta ayriyken senin yuzunden bitti.Çenen yuzunden evlenemiycez diyodu.Simdi niye boyle diyo yani anlam veremiyorim
Onun derdi simdiki gibi gezemicek onu istiyo.Bazen geceleri eve gitmiyo.Bana yok ben gece eve gelmeyince laf etme demisti bi kez.Soyledigin tum ozelliklere uyuyo oakrep burcu erkeği zordur ,bencil olur ,hep sevilmek ister,çapkın olur,sinsi olur,açık sözlüdür ,evlenmeyi düşünmüyorsa derdi özgürce çapkınlık yapmak içindir , burç olarak uyumlu olabilirsiniz ,bir burçla ön yargı yapıp hayır denmez ama 1 yılda olsa az ,çok tanımışsındır
Onun derdi simdiki gibi gezemicek onu istiyo.Bazen geceleri eve gitmiyo.Bana yok ben gece eve gelmeyince laf etme demisti bi kez.Soyledigin tum ozelliklere uyuyo o
Dun oyle dedi.Bazen evlencem diyo bazen demiyo
kusura bakma ama canım baska br bakıs acısından yaklasacagım senle evlenmek ıstemıyor bence cok yakın bir arkadsımın sevgilisi vardı kız evlenmek istiyordu haliyle ılıskıleri 2 yılı gecmıstı cocuk asla evlenmem dedi hep kactı durdu sonuc ayrıldılar 6 ay sonra cocuk baskasıyla evlendı hani sen evlenmek istemıyordun? yani dikkatli ol canım benim hakkında hayırlısıDün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
Kaybetmekten korkmuyo artik.İlk basta kendi can atiyodu evlenmeyee sen de elinin altında oyuncağı mı oldun bu adamın ?
Akrep erkegi niyeki?burcu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?