Ömür boyu evlenmemek?

Bak hatta ayriyken senin yuzunden bitti.Çenen yuzunden evlenemiycez diyodu.Simdi niye boyle diyo yani anlam veremiyorim

yalan soyledigi hersey yalan aradigini bulunca tipis tipis evlenir anayi babayi da unutur

Yok akrep niye ki
Bak hatta ayriyken senin yuzunden bitti.Çenen yuzunden evlenemiycez diyodu.Simdi niye boyle diyo yani anlam veremiyorim

akrep burcu erkeği zordur ,bencil olur ,hep sevilmek ister,çapkın olur,sinsi olur,açık sözlüdür ,evlenmeyi düşünmüyorsa derdi özgürce çapkınlık yapmak içindir , burç olarak uyumlu olabilirsiniz ,bir burçla ön yargı yapıp hayır denmez ama 1 yılda olsa az ,çok tanımışsındır

Onun derdi simdiki gibi gezemicek onu istiyo.Bazen geceleri eve gitmiyo.Bana yok ben gece eve gelmeyince laf etme demisti bi kez.Soyledigin tum ozelliklere uyuyo o

kusura bakma ama canım baska br bakıs acısından yaklasacagım senle evlenmek ıstemıyor bence cok yakın bir arkadsımın sevgilisi vardı kız evlenmek istiyordu haliyle ılıskıleri 2 yılı gecmıstı cocuk asla evlenmem dedi hep kactı durdu sonuc ayrıldılar 6 ay sonra cocuk baskasıyla evlendı hani sen evlenmek istemıyordun? yani dikkatli ol canım benim hakkında hayırlısı

Senin sonun ne olacak biliyor musun?
Adam birini bulana kadar seninle oyalanip duracak sonunda istedigi gibi birini bulacak bikac ay icinde pat diye nikahi kiyacak sende arkasindannn öyllllleeeee beklediğinle kalacaksın. Birde telefon filan karistiriyormuşsun sanki yakalasan ayrilabileceksin. Iliskiyi bitirebilecek biri olsan şu yaşadıklarindan sonra devam etmezdin zaten.

Ya da sonunda sirf evlenebilmek icin adamin sartlarini kabul edip, uğraşıp zor bela evlenip kaynana yanina gelin gideceksin ve hayatın rezil olacak ve sen boşananayacaksında...
Hayatınız bu kadar mı boş ve anlamsız ben anlamıyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…